Сериали - sci-fi, fantasy, supernatural / тема III

• 34 684
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Няма план, стария сериал е вървял 18 сезона без прекъсване, след това още 7 сезона, след това ТВ филм, 16 години пауза и сега новия сериал.

# 676
  • UK
Освен това оригинално Доктора би трябвало да може да се регенерира 13 пъти, но скоро го направила безсмъртен.

# 677
А още сме на 11-ия Laughing

# 678
Еми сигурно още 2ма и ще прикючи. 2013 е 50 годишнината, очакват се грандиозни епизоди.. Иначе се съмнявам, че новия сериал ще се задържи колкото стария, тогава е бил нещо грандиозно за онова време, сега всичко е толкова пренаситено...

# 679
  • UK
Аа, този е различен, няма нищо общо с нищо друго, а и добри сайфай сериали в момента просто няма. Такива с пътуване във времето и по други планети пък изобщо няма, дори и лоши.

# 680
А с Торчууд какво става, не е ли време за нов сезон... много ми харесаха Децата на земята и последния сезон, там дето не умираха...

# 681
А с Торчууд какво става, не е ли време за нов сезон... много ми харесаха Децата на земята и последния сезон, там дето не умираха...

Него имам намерение да го започна, но са бая сезони..

# 682
Охх, сега прочетох че 2012 няма да има Торчууд, макар че не е взето окончателно решение за спирането му, а пък Доктора чак наесен...
Иначе Торчууд е много интересен, препоръчвам   Peace с две ръце

# 683
  • tardis
Иначе Торчууд е много интересен, препоръчвам   Peace с две ръце

Peace

---
И аз така разбрах, за Торчууд... А просто плаче за продължение, особено по начина, по който свърши последният сезон.
... Цялата ни надежда  сега е в Доктора  Grinning

# 684
А другите спин-офф-и гледали ли сте? Сара Джейн и К9? Много детски ми се виждат, но пък сега съм решила да гледам Шерлок, пак на същите създатели

# 685
Другите аз не съм, но Торчууд, особено първите 2 сезона, е чисто удоволствие  Grinning

# 686
Хареса ми пилотката на 'Реката'  Grinning Пу, пу, да не го урочасам  Blush ooooh! Joy

# 687
  • София
Излезе пилотката на Awake, има и субтитри.
Запланувала съм го за днес по някое време  Simple Smile

# 688
  • София
О, това е Луциус Малфой. Ще го пробвам и аз по-късно Peace

# 689
  • София
О, това е Луциус Малфой. Ще го пробвам и аз по-късно Peace

smile3521
Обаче май пак има паралелни реалности или различни времеви линии или нещо подобно  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт