Жената Лъв - тема 50 + 2

• 19 611
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
http://www.vchera.bg/myjete-sa-svine-otkroveniqta-na-edna-prebita-ot-jivota/    Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 18:16 от benighted

# 151
  • София
И тук стана много гадно времето, голям дъжд вали в момента.
Ками, приятелчета са на Марти и им предложих днес терен за игра у нас. В интерес на истината по-спокоен ден не съм имала отдавна. Играха си много хубаво и гласовете не съм им чула.

# 152
Рени, нищо не отварям.  Rolling Eyes

# 153
Опитай сега. Направи ми впечатление, че отзад след от живота има ----spam--- и явно заради това. Може би модератора или самата система го маркира така. Аз като постна линка това нещо го няма.

# 154
  • София
Ренка  Joy Joy Joy! Частта с хъркането ще я прочета на Б. довечера  Mr. Green!

А това "А я виждах и майка му каква е вещица през цялото време…, в смисъл, не я обиждам в момента, наистина си е вещица жената, само дето не може да лети, всичко друго й съвпада" ми докара сълзи от смях  hahaha!

# 155
Нещо не ми се пише, но като гледам всички сме така. Twisted Evil
Ние сме на оправяне. В петък ще го водя на контролен и дано за понеделник се класираме за яслата, че на мъжа ми много нанагорно му дойде да се занимава с бебешки истории. Twisted Evil Днес вече се скарахме. Whistling

# 156
А така. Класирах се. Рекох че цяла тема ще изтърва и голямо четене ще пада, ама ви хванах. Варицели, носове, дано всичко вече е минало.
Пол  Hug
Хаяси, thank you! Мнооого яко!

К'во да ви кажа, момичета... Майка ми се върна. Ок. Още не сме се скарали... за сега. На 7-ми й е операцията в София и аз ще съм с нея (по план), та може да се видим тук там с някои от вас.

На работа ми се стопяват лагерите. Днес ми изтекоха очите буквално Crazy

Иначе...абе ник'ва ме няма. Ама никъде. Нещо... нещо не мога да си хвана цаката и да се върна в линия. (абе по принцип си я знам къде е, ама няма как да стане). Да ви предупредя: Ако се затрия някой път - чакайте картичка от една луда дето си е дигнала чукалата и е драснала по широкия свят. Не издържам, честно ви казвам.

Тъй, стига съм мрънкала. Не че не мога още! Мнооого съм набрала, мам*а му  Rage! Ама няма и смисъл, щото аз сама съм си виновна! И много ми се ще да измисля начин да наритам собствения си задник! По възможност - няколко пъти

# 157
  • Кьолн
Джес,горе главата момиче!Ще се оправи всичко! Ще влезеш в ритам! Не се сдухвай!  Hug Поли,радвам се ,че вървите към оправяне! Аз днес много хойках и сега релаксирам пред компа
Хайде приятни сънища на всички!

# 158
  Рени,целия разказ е един голям бисер.Много се смях.Харесвам от този сайт и творбите на Лола Монтескьо .Пише в подобен стил....ведър,ведър  Joy

На Васко взеха да му позасъхват пъпките.Аз имам една носа ,но не знам от кой вид е  Mr. Green Или варицелиния или предменст.  Joy

Вий,какво ти има ,душо  Hug

# 159
...Поли,радвам се ,че вървите към оправяне! ...

Вървим трънци.. ooooh! Ник е с гнойна ангина. Тази нощ вдигна Т, а пие Аугментин #Cussing out. Днес трябваше да го дам за последно. Оказа се с налепи. От днес е на инжекции, но добре поне, че успяха да му сложат абокат. Та така. Болничен съм 5 дни. Whistling

Ами нямам нищо хубаво за казване, съжалявам. Rolling Eyes
 Hug за всички.

# 160
Еййй, Полинци, съжалявам за малчо  Sad Hug Нацелувай го хубаво! Добре, че са му сложили абокат Peace Питай дали не може да му го слагат с маааалко лидокаин, за да не го боли. Cry

Жу, изкрейзала съм душко, ама може и да ми мине в някой друг живот  Crazy

Къде сте бре?!

# 161
  • София
Поли, съжалявам за малкия, дано бързо започне да се повлиява от АБ  Hug. Сега е момента да го минеш на сладоледена диета  Wink.

Аз се стягам за излизане. Имам уговорка с една приятелка (майка на детенце от класа на М.) да пием кафе до училището, после да идем на открития урок по английски, а веднага след него - на родителска среща  Crazy.

# 162
Вийче, Вени Hug Hug!
Ще питам и в една друга тема, но понеже спомена сладолед - казаха ми /не лекар, а една майка, самата тя боледувала от тая гад/ да не му давам нищо топло, даже и ядене. Thinking Освен това заразно ли е? newsm78

# 163
Пол, какво изпати това дете бееее...то едно ,та после друго.Съжалявам.
Ние сме по ларингитната част,не мога да ти помогна за ангината.
Бързо да се оправя мушморока.

Вени,много ти е натоварена програмата  Laughing

# 164
Вий,искам в сбит текст да ми изброиш 5 причини поради които стоиш в БГ?Мисля,че всичките ще ги оборя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт