Отговори
# 120
  • София
Честито на рожденничките   bouquet
Бързо оздравяване за Булка Марулка  Hug

Ние спим на нощна лампа от началото.
Хланенето ни е 5-6 пъти.
За обръщането почти сме го направили вече още ни е трудно Simple Smile

Стани 87 какво кисело мляко даваш? Нали казват че по-късно се давало  newsm78
Аз имам чувството че нашия Фризолак вече не ни засища така както преди.

Лори и Боби дано днес вече се намери лекар да даде яснота и да се приберете в къщи, за Борянчето също  Hug

Мими бяхте големи сладури при госпожа Гала  Peace

# 121
Добро утро!

Antoniast честит рожден ден! много щастие и дано бързо да установят проблема на детето!

Марулка успешно лечение   Praynig

Дано от Лори имаме добри новини днес

Спане на лампа - спим на 1-ватова крушка с ледове, много е слаба, свети толкова, колкото да видя очертанията на бебето. Ние ставаме по няколко пъти през нощта и така ми е по-лесно.  Иначе и да е тъмно, не се плаши.

Кърмене -  аз съм в ролята и на биберон, затова кърменията ни са още около 10, 3 от които през нощта. През нощта успява за 10-15 мин да изпразни и двете гърди и то без да се събужда особено... а през деня сме глезли и се проточва Simple Smile

Обръщане отдавна се обръща, но успява само на твърда повърхност. На дивана още не може

Да ви кажа, омръзна ми с тези памперси. На всяко дрискане излиза отгоре на гръбчето... вчера три компекта дрешки смених  Tired

# 122
[Да ви кажа, омръзна ми с тези памперси. На всяко дрискане излиза отгоре на гръбчето... вчера три компекта дрешки смених  Tired

На мен ми донесоха Молфикс и честно да ви кажа, по - гадни памперси надали ще намерите! Повече от три часа не издържат! Онзи ден го прибрах от навън целия мокър!  #Cussing out

Редактирам се с новини от Надеждата:

Не сме добре, с повръщане и температура, не е яла от вчера! Десният бъбрек не работи добре и е по - малък, а левия е с трета степен хидронефроза, уретера е стеснен, това се видя от снимките!

Е вече не е честно!

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 10:37 от QueenBee

# 123
Привет и от нас!

Честит рожден ден на Антония,на Силвърчето и на Софт! Пожелавам им да са много щастливи и любими мами и жени!

Булка, хайде да се оправяш вече! Няма не искам... Стискам палци терапията да има желания резултат!

Антония, дано най-сетне се разбере какво му е на детенце! Силна прегръдка от нас! Hug

Другите болнички - и те имат силно стиснати палчета да се оправят бързичко! Praynig /няма да ви изброявам, че ще стане много дълго/.

Много силно продължавам да се моля за Бобчето в шушулката и за Борянката! Praynig Praynig Praynig Надявам се днес да можешм всички, и най-вече Лори, да въздъхнем с облекчени и да пог;еднем напред с оптимизъм! Hug

По темите:

Спинкаме на тъмно в момента. В началото пусках една лека лампичка на ел. будилник, но тя е много дискретна, колкото да не е непрогледен мрак като сменям памперс. Отдавна вече не сменям памперс през ноща и не ми се налага да ми е светло /то пък едно светло беше.../

Обръщане - Лизи се обръща няколко пъти от корем по гръб, но мисля, че е заради натежалата глава, а не защото иска. Мрази да стои по корем, а трябва - заради пъпчето, та я поставям преди всяко хранене по минутка -две, колкото издържи. Иначе от няколко дни се изтласква много силно с крачетата и е много смешна като повдига дупе и се изтласква назад. Вече много се смее и на глас...само на мене Mr. Green

Храненето - само на кърма - 6-7 пъти. както дойде, но приблизително на около три часа. През ноща си спи спокойно и дори ако се събуди, само издава някакви звуци като пъшкане и сумтене, дори не плаче. /пу-пу/

Пъпчето - нашето е залепено, но не заради херния, а от естетични подбуди. Въпреки, че четох д-р Спок  hahaha hahaha, който твърди, че това не помага. Все пак да видим. Нашата лекарка каза, че ще я държим около месец. За сега лепенката не е падала и ще я махна преди консултацията.

hahahaБолнични - моите два още не са изплатени. Елена, заедно ще си купуваме коли Mr. Green Joy Joy Joy

6 нови отговора #Crazy, не е истина, поствам, после ще ги чета

# 124
Galiki, мисля че сънят ти е бил много хубав. Сигурна съм, че брат ти закриля бебчето ти.
Да знаеш, че си има ангел хранител. Hug

Булче, дано бързо да се оправиш Hug
А пък ние не сме акали от 3 дни Confused

# 125
момичета, използвам докато още спи малкия, че днеска трябва да стягам за БГ багаж, утре летим. Чудя се каква марка мокри кърпички и памперси свестни мога да си купя в България?? Аз ползвам тук моки кърпи на Пенатен и памперси на Памперс, ама с удоволствие приемам и препоръки за други марки продукти. Wink

Валентин тъкмо няколко вечери подред миналата седмица спа от 9 до 6 без пауза в 3 и от няколко вечери си развали режима и аз се чувствам скапана. Буди се в 4 и 30, иска да яде, после почва лудо ритане, гукане, опитвам се да го приспя, той ми се хили. Накрая се изнервям и се разсънвам, а той пък заспива в 7 и спи до 10, а съответно аз се кокоря. Как да го превъзпитам, не знам.. Thinking Дано не му стане навик  Tired

хайде и аз да се изкажа по темите

спане на лампа- имам нощна с димер и я завъртам на най-ниска степен.
Хранене- 6 пъти, ако се храни и нощем. От другия месец смятам да захранвам.
обръщане- тренираме го, ама хич не му се нрави и мрънка, голям зор да премести голямото дупе  Laughing надявам се да не ме изненада в неподходящ момент, че още спи без решетка от едната страна на леглото  Rolling Eyes

cama- и на нас ни се случва да си омажем целия гръб с ако, тогава обикновено е дошло време да сменяме големината. Пробвай дали ще му е добре следващият номер памперс

Булка Марулка ние вече сме си добре да чукна на дърво. мерси за палчетата  Hug

Надеждата и Лори- с вас сме  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 10:54 от Sofie

# 126
  • Варна, морето, сините вълни...
Не мога да повярвам...пак лоша новина..много ми е мъчно вече Cry
Нямам думи...

Честито на рожденничките  bouquet

Преди малко така се беше омазал цееелия Мони в ако Sick такова нещо не бях виждала...къде го е събрал това нещо този малкия човек не ми е ясно ooooh! То панталонки, то боди, пеленка (добле че бях сложила на кошчето)...

Забравих да ви кажа че Мони беше толкова послушен  при Гала понеже си е в кошчето. Не иска да стои в техните шезлонги и това е  Crossing Arms добре че бях взела нешето кошче.

# 127
Еххх...милата Борянка Hug...не съм наясно, но дано е лечимо  всичко това и се  оправи малкото борбено бебче Praynig кураж и сила за Надеждата Hug Ако  сте съгласни да променим заглавието, нека е по-ведро, дано да  донесе късмет, ако има предложения, давайте, ето моето-Боян и Борянка са силни деца, те ще направят  мамите си най-щастливи на света!

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 11:06 от Galiki

# 128
  • София
Наде  Hug  love001 няма да се плашиш- дано всичко да е наред.

# 129
Надето, сега прочетох назад...  HugМисля, че всичко това е преодолимо. Praynig Борянка ще се оправи Praynig Praynig Praynig

За кърпичките - ползвам Памперс Сензитив, Джонсън или Мустела. Последните са най-добри, но са по-скъпи. Последната седмица сме на Джонсън - много са добри.

# 130
  • Mostly in my mind
Чудя се каква марка мокри кърпички и памперси свестни мога да си купя в България?? Аз

АЗ ОТ ИзВЕСТНО ВРЕМЕ използвам ето тези http://vipbebe.com/shop/products.php?cat=9&pid=29 не са скъпи, миришат добре, самата кърпичка е голяма, не особено напоена и най-важното - българско производство са  Simple Smile

хранене - 6 пъти на ден на кърма като н а последното й давам и малко АМ. захранването мисля да го почна към 5-ти месец със зеленчуково пюре.
ортопед - миналата седмица бяхме. всичко ни е наред  Simple Smile
за лампата споменах че спим на светнато. макар че и аз и баща й обичаме пълен мрак, но малко още да попорасне и ще я гасим. иначе скоро не се е будила вечер. пу пу.

честито на всички , които имате днес повод   bouquet

много палчета пак за Надето и Лорито  Hug

# 131
Здравейте момичета,
Честито на всички, които имат повод днес  bouquet
Тези два дни сме много кисели, иска да го нося само, но понякога и това не помага. Плаче все едно, че нещо го боли и направо вече съм пред нервна криза.
Излязоха ни резултатите от микробиологията на нослето и имаме стафилококи - както и предполагах сигурно още от болницата. Горкото бебе на моменти едвам диша и много ми е жал.Започваме днес да мажем антибиотичния крем - дано помогне, че се мъчи детенцето, съня му не е както трябва, нито яденето...
По темите - ние спим и на тъмно, светвам за кърмене или ако нещо чуя понеже на тъмно не виждам, я съм и с 3 диоптъра. Малко го плаши тъмнината, но ще се свикваме. Само дано не се  е метнал на майка си, че аз и до днес съм си шубе от тъмнотии  Embarassed
Храненето ми е мъка - никакъв режим нямаме - яде като малко бебе през 2,5 - 3 часа. През нощта също. Не знам стига ли не стига ли кърмата и аз като Огнена все се тормозя по този въпрос. Но си качва по килограм на месец и док ме съветва да не давам АМ.
Някой беше похвалил кърпичките на Бейби Крема. Пробвах ги и от доста време вече сме с тях и съм доволна.
Ох дано наистина има нещо хубаво днес за Лори и Боби.  Praynig
Много сила и вяра на Надето и Антония  Hug
Пожелавам и на Булчето бързо оздравяване.

Дописвам след като майка ми ме влуди - била съм направила детето "на нищо" с моите мании, че все му има нещо. Е досега познах за носа и корема...дали са мании не знам, ама че ми вкисна напълно деня е сигурно !

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 11:48 от Gatofilia

# 132
Момичета на колко време трябва да се сменят шишетата. Аз бибероните вече веднъж ги сменях ама за шиетата незнам време ли им е. Видимо не са си променили, но незнам дали не е време да ги сменя. Малките ги ползвам вече само за вода и чай, а големите ги ползваме от 2 месеца.

# 133
  • София
Много положителна енергия от нас за силната Борянка и силния Боби, вярвам, че скоро всички болести ще изчезнат и двамата ще бъдат здрави и много палави за радост на родителите си  Hug Praynig Hug!

Кураж за всички, които имат нужда днес!

Честито на всички празнуващи, да се живи и здрави, богати и усмихнати!

# 134
Чудя се каква марка мокри кърпички и памперси свестни мога да си купя в България?? Аз

АЗ ОТ ИзВЕСТНО ВРЕМЕ използвам ето тези http://vipbebe.com/shop/products.php?cat=9&pid=29 не са скъпи, миришат добре, самата кърпичка е голяма, не особено напоена и най-важното - българско производство са  Simple Smile

И аз ползвам само тези къпички и съм много доволна, а памперси ползвам само на Pampers

Наде сега видях за лошите новини. Моя пеиятелка имаше подобни проблеми с бебока, но сега всичко е наред малчо вече е на 2 и тичка щастливо напред назад. Стискам палци да се оправите бързо.

Общи условия

Активация на акаунт