Отговори
# 135
Аман от лоши новини,стига вечееее. newsm75 smile3512
Дано малката борбена Борянка преодолее бързо и това изпитание,на Надето-много кураж и сили,много е мъчително да гледаш болното си детенце и да не можеш с нищо да му помогнеш. Praynig Praynig Praynig
Днес чакаме добри новини поне от Лори. Praynig Praynig Praynig
За Мартинка също много стиснати палчета и дано разберат причината вече.
Ние днес сме на ортопед,ще помоля и аз за малко палчета.
Галики и на мен ми харесва идеята за заглавието,а за съня и аз мисля като Евридика. Hug
Честит рожден ден на Антония,на Силвър и на Софт!   bouquet

# 136
Чудя се каква марка мокри кърпички и памперси свестни мога да си купя в България?? Аз

Аз ползвам кърпички Молфикс и зелените на Хъджис, и от двата вида съм доволна, Хъджиса ги има в Метро на промоция 4 опаковки за 9,50лв.
Памперсите ги пробвах почти всички видове, най- доволна съм от Памперс (обикновените) и от Пуфис, Молфикс не купувай отвратителни са, а Памперс Sleep&Play са хубави, но не са им еластични ушите.

# 137
еххххх айде Наде с теб сме
Лори и за теб една голяма  Hug

# 138
Ехх, докато изчета новата тема и пак лоши новини  Confused
Дано по скоро се оправят малката борбена Борянка и малкич борбен Боянчо, а  на мамите кураж милички, всяко едно препятствие ви прави по силни  Hug

Първо да дам отчет от консултацията - вече сме 5700 (700 гр отгоре) и ни измериха 58 см, аминалия месец 57  Rolling Eyes , да ама вкъщи сме 62 см  hahaha . Бих ани двете ваксини иколкото не плака миналия птъ, този път не можах да я успокоя 10 мин, голям глас извади, лекарката се учуди чак, миличката ми  Sick , така я боцна тъпата сестра в двете крачета , че от едното 5 мин тече кръв  #Cussing out , после като я качих на колата веднага заспа и сега все още спинка  ooooh!

За храненето - ние все още сме на 7 хранения, като нощното ни е в 2 часа
За лампата - ползвам нощна когато се пробуди да я взема, да сменя памперса (някога не го сменям) и да се изцедя, като докато се изцеждам тя пищи пт радост и буди цялата къща и в 2 и в 6 часа. Затова пък хич не гука  Thinking
За лапането на ръце - и ние си лапаме пръстите, когато който уцели - няма любим  bowuu
Обръщане - не ги умеем тези неща, даже се оплаках на лекарката че не иска да ссе изправя като е по корем и тя я слага и видя, но каза че до другия месец трябва да започне, иначе като я подпря на крачетата и няшта като взе да крачи с бързи стъпки  Joy и екарката се шашна. Ама ние това ходене много си го обичаме  Party
мокри кърпи - ползвам Пампрес сензитив, презапасена съм с 10-тина пакета , като ми свършат ще му мисля тогава какви да вземам

Честито на рожденничките днес, както и на месечинсковците - да са живи и здрави

# 139
Ние сме с пелените на Пуфис и съм мноооого доволна!  Heart Eyes
Кърпичките са ни на Baby Crema. Също съм много доволна.
Малкият сега е в шезлонга и говори ли говори.....  Joy

# 140
  • София
Продължавам да сме си на Памперс- нямат грешка -не ми се случвало омазано гръбче и т.н.(въпреки, че Крис е много шавлив).  Наистина Baby Crema са нелоши кърпички на чудна цена, иначе Хепи Мустела кърпичките са един път, ама са ми солени 15 лв. за  бърсане на дупе множко ми идват  Shocked

# 141
Палчета за Борянка, Боби и Мартинка!

- спим на лампа, слаба
- памперс актив фит - грешка нямат
- кърпички - бимбосан
- ТВ го спирам, че зомбира малкия

Честит рожден ден на мамите родени днес!

Стани, завиждам ти за киселото мляко, моят изплю на 1 опит пюре от морков, омаза си официалното бяло боди. Намали млякото на 100 - 120, ама и без това е шишко.

Галики, сънят ти е хубав, бебчо си има ангел хранител!

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 13:10 от Тодорка Боева

# 142
Здравейте,

аз съм от Априлските мами... разбрах, че Лори и бебчето и отново са в болница /ние се познаваме покрай лекаря, които ни следеше бременностите, а и сме комшийки/ - стискам палци всичко да е наред  с тях и скоро да си ходят вкъщи здравички  Praynig

# 143
Здравейте и от нас.
Днес сме си вкъщи, че времето е много променливо.
Чакаме и ние добри новини, както от Лори, така и от Надето ....
Честито на рожденичките ни, да са живи и здрави!!!
И ние ядем 6 пъти, страх ме е да правя опити за 5, защото сега си спинка непробудно от 22,30 до 7ч. След като го захраня, ще редуцирам.
Започвам от понеделник с плодовите, като до 2 седмици мисля и зеленчуци да включа.
Ние сме си на Пуфис 3 и съм доволна, не ми е пропускал.

# 144
Ние спинкаме , дано този пт е за малко повечко, че преди беше 20 мин....

Силно се надявам малката Брянка да се оправи скоро, незнам какво е това с бъбречето, но се надявам да е лечимо  Praynig

Нещо днеска пюрето не ни хареса, май се лигавеше, мисля че вече трябва с друг вкус да го пробвам/днеска ни е осми ден захранване  bowuu/.

Памперси - На Памперс, други не сме ползвали, но сме доволни, днеска таткото ще вземе четворка вече, че тройката ни стяга на баджетата... Joy

Кърпички - бяхме на Памперс първия месец, но много съхи ми идват  Peace Сега ползваме или тези, дето е показала Лолитка/бейби лов/ или една марка, дето открихме и са много готини - Криспа - http://www.krispa.com/bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … D1%80%D0%B8%D1%8F  Peace

Спиме на светнат тв, ама не мога съвсем без нищо...

# 145
Наде  Hug Кураж мила, сигурна съм, че борбената Борянка ще преодолее бързо болестта и много скоро ще раздава усмивки  Hug Стискам палчета бързо да преминете през това препятствие  newsm17
Галики имаш си ангелче, което пази сладкото ти детенце  Hug ... между другото и на мен много ми харесва заглавието, което си измислила   bouquet
 newsm17 newsm17 newsm17 Моля се за всички болни дечица бързо да оздравяват за да не тревожат милите си майчици... Булка  Hug и ти мила скоро да се похвалиш, че си се преборила  Hug

Нямам настроение за писане, а са много темичките... само да споделя за моя опит с еднократните пелени... и Йоан много си омазваше гръбчето от Памперса и си навих на пръста, че просто те не ни подхождат и пратих мъжа ми да купи от всички налични пелени в детския магазин по десетина броя  Thinking Хъджиса са много добри, защото имат ластик на гръбчето, което не позволява акото да излезе, но пък не ни паснаха в крачетата... явно са за по-дебели крачета, защото пък оттам си мокреше ританките, когато пишкаше... Останах най-очарована от Пуфиса и затова минахме на него!!! Досега нито веднъж не се е цапал откакто ги ползваме, а вече приключваме втора опаковка от 80 броя...

Целувки на всички рожденички днес  Party Бъдете здрави и много щастливи и обичани мами   love001

# 146
Ох, стана ми криво за Борянка...Дано да се стабилизира бързичко и да почне да папа сама...сега поне ще може да се мисли за подходящо лечение, а съм сигурна , че то ще е с успешен край!
Пчеличке, сладур голям си , но твоито постове вече не са ми от любимите...дано вече само добри новини да ни носиш  Hug
Мами, тези бебешори много бързо почнаха да правят всякакви неща! Тъкмо се зарадвам , че бебокът е направил нещо за първи път и след ден два направи още нещо и аз някакси нямам време да се зарадвам на всичко както си трябва! Да си ни живички и здрави малките сладурковци! Все си мисля, че каквото и да става , каквито и проблеми да имат бебоците, колкото и кофти да ни се струва положението , все пак е хиляди пъти по-добре от преди да се появят те.
Ние спим на нощна лампа, но това е само защото ме мързи да дишам и гледам да си спестявам движенията през нощта.
Кърпички и пампреси ползвам на Памперс. Нямам оплаквания. Беборан- също!
Стани, имам и аз едно въпросче  Hug  Защо даваш кисело мляко на беборан? Моя далечна братовчедка си хранеше бебето с кисело мляко На баба, защото АМ не и беше по джоба. Детето си е напълно добре де, но на мен ми се стори малко странно. Аз не съм и информирана по темата, де, та затова  Hug
Прегръдки за всичките ни бебоци-герои

# 147
Здравейте мами
И нашия часовник днес позакъсня,какво им става на тия бебоци днес незнам,ама не е лошо да има повторение  Joy

Наде, кураж мила! Борянка е много силна и борбена и ще се справи и с това!силно ви прегръщаме и чакаме да се похвалите пак с добри ресултати! Praynig Hug

Лори,Боби,хайде днес вече да получим и дългоочакваните от вас добри новини! Praynig

Честит рожден ден на Софт, Антония и Silver Moon! Бъдете здрави и мнооого щастливи! Hug  bouquet

Днес имам най-добото и лъчезарно детенце на света:love: ,за разлика от вчера, когато беше пълен темерут цял ден Mr. Green!  От както се е събудил в 10 часа само се сме с глас, говори, радва се, ще литне от кеф Laughing

За кърпичките- само аз ли ползвам и съм много доволна от тези на Хипп?! Rolling Eyes И обикновенните розови и сензитив са страхотни! На Памперс кърпичките ми миришат малко странно,д не кажа гадно Embarassed На Бочко също не миришат много приятно,но имат страхотно действие! И ги сменям...
А памперси ползваме на памперс- Бейби драй и Актив фит (извинете,но не ми се минава на латиница) и от двата вида е имало яко омазване до ушите hahaha Аа то едва ли има памперс дето да побере, Крисковото производство Laughing
Времето тук е прекрасно- 23 градуса и бързам да излизаме на разходка! Heart Eyes
Хубав,слънчев и усмихнат ден на всички и само добри новини днес да получим! Hug
П.П. Марулке вярно ми е малко странна лентичката hahaha Ама голяма работа,все тая,ще я изчакам сама да влезе в титъм Mr. GreenНали снимката е хубава newsm03

# 148
Цитат
, Молфикс не купувай отвратителни са, а Памперс Sleep&Play са хубави, но не са им еластични ушите.

Не че искам да се заяждам ама аз пък съм доволна от Молфикса повече отколкото на Памперс-за мен те са пълен боклук Simple Smile

# 149
Кърпички и памперси ползвамена Памперс Peace. Амидалка, имам две братовчедки с малки деца от Благоевград, те ми казаха за тези кърпички-Криспа, но тук не съм ги виждала, от къде ги взимате? Били  много хубави, а стрували стотинки май newsm78? Честито на рожденничките ни  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт