Отговори
# 210
mama_sancho много съжелявам Sad....отидете и при друг за мнение...то операция така не се прави Naughty...не се притеснявай моля те  Hug

Patelina  Mr. Green нали нали

# 211
мама  сънчо, на много от нас педитата ни са гола вода, нараво с кеф да ги застреляш  #2gunfire Сигурна съм, че ще намериш добър лекар не се тревожи излишно, може наистина да не се стигне до операция, поискай си консултация със специалист  Hug

И моя събира очите и си гледа я юмрука, я шишето като яде... hahaha

Излезли са ни резултатите от носния секрет - чист е, явно си е просто по-упорита хрема/айде да се оправя това носле, та да хуквам и ние по разходки...и времето разбира се да се оправи  Peace/.

Ние спиме, ама днеска само 3 пъти за по 20-тина минути ни беше сънят, аз отивам да вдигам градусите за баня , лека и спокойна вечер на всички, поне Лори няма да я мисля тази вечер, само малката Борянка калпазанка, айде да се оправя и тя и вече никакви болести, само усмивки и гукане искам тука  bowuu

# 212
Браво на малкото Бобче, всички бяхме сигурно в добрия край на историята   newsm44 newsm44 newsm44 newsm10

Сега чакаме утре добри вести и за Борянка  Hug

Аз да ви кажа след тези ваксини днес яко сме яхнали метлата и не мога два реда да ви драсна от сумати часове  Tired , само се носим и друсаме  ooooh!

Мама Сънчо, отидете да се консутирате поне с двама хирурзи и тогава ако трябва действайте

Леееелееее, много хора на балкона висят бе Simple Smile

# 213
mama_sancho много съжелявам Sad....отидете и при друг за мнение...то операция така не се прави Naughty...не се притеснявай моля те  Hug

Благодаря ти аниев Hug и на вас амидалка и бобчо  Hug

То при всички положения ще отидем , но мисля че е най-добре да го огледне детски хирург - въпросът е че нямам идея към кого да се обърна- сега се обадих на разни познати и чакам да ми се обадят да ми препоръчат някого,защото за мен операцият ще е последна мярка все пак говорим за 3 месечно бебе

# 214
Има парички от НОИ newsm44.
Проверете си сметките - в сайта пише, че болничният ми още се обработва, но сега като чух по новините, че уж са превели днеска парички, проверих и наистина в сметката имам "радост".

За програмата за детегледачки имам личен опит - нищо не стана. парите стигат само за ограничено количество детегледачки, та аз си останах само с ходенето по институции и събирането на множество документи. Отговорът беше - "квотата е запълнена".

# 215
jiqna, до Декември ще приемат документи и ще одобряват, а след това няма да включват нови кандидатури (вероятно ще я удължат), но започнатите до тогава договори ще се поддържат до като имате нужда.
Сънчо, бях писала, но ще се повторя. Големия ми син имаше херния на единия тестис. В резултат цялата скротумна торбичка беше червена, подута и единия тестис беше по-увиснал. Отидохме на детски хирург, прегледа го човека и каза, че преди да стане на 8 месеца няма да го пипа, защото повечето деца "израстват" такава херния до тогава. Така и стана. Сама си изчезна. Наблюдавахме го да няма промяна, да не започне да го боли такива работи. Успокой се, отиди при специалист и той ще прецени. Вярвам, че ще се наредят нещата  Hug  Praynig  Peace Права си обаче, че педиатъра трябва да прегледа и забележи такова нещо!!! Задължително памперса се отваря!

# 216
Мама_сънчо  Това за топките хич не е вярно, моят синковец е преносен и изваден със зор и пак е с плаващ тестис. Ако до годинка не слезе вече консултация с уролог.

Ех , още подскачам от кеф за Бобчо  newsm44 , ама ми се свива сърчицето за Борянка и за Надето newsm17 .Наистина си ги преживяваме , сякаш всяко едно от дечицата си е наше, но какви ги плещя и аз - всички са си наши  Heart Eyes

# 217
  • София
Мама Сънчо,  Hug!

Обаче вярно педиатрите са хвани единия, удари другия, пълни дебилисти! От нищо не им пука, четат някакви книги от времето на Рамзес II, и рекламират ли, рекламират Нестле и пр. На повечето и кабинетите им са пълна гнус- мръсно и неприветливо.

# 218
  • Somewhere over the rainbow
Мама Сънчо,  Hug!

Обаче вярно педиатрите са хвани единия, удари другия, пълни дебилисти! От нищо не им пука, четат някакви книги от времето на Рамзес II, и рекламират ли, рекламират Нестле и пр. На повечето и кабинетите им са пълна гнус- мръсно и неприветливо.
това за Размес  направо Joy  Joy  Joy 

Булка Марулка, щом е само до декември това значи, че нас въобще няма да ни огрее, така ли?

# 219
  • София, България
Мама Сънчо,  Hug!

202uu  202uu   Съвсем вярно!! Можем да си направим черен списък на педиатрите тука smile3508

# 220
 HugБРАВО НА БОБЧЕТО ЗА ДОБРИТЕ НОВИНКИ:bouquet:

НАДЯВАМ СЕ И ПРИ БОРЯНКА ВСИЧКО ДА Е ОК! Praynig

Ние сме с конюктивит Confused Каката го донесе от детската #Cussing out Утре ще ходим при доки.

Връщам се да ви чета Peace

А гууу.... Hug

# 221
Мама сънчо, не се притеснявай. Плаващият тестис не е страшен, обикновено се прибира от самосебе си. Трябва обаче да се следи.  Бих ти препоръчала д-р Момчилов -детски уролог от Пирогов /също и за Борянка/, ако все още работи там. Той оперира големия ми син - невероятно мил и много човечен. При втория ми син го имаше този проблем. Тъкмо бяха свършили историите с големия и трябваше да постъпваме в Пирогов с малкия и се оказа, че всичко се е оправило. Можеш да потърсиш и второ мнение в Токуда. Там работят и по здравна каса, но все пак провери.
Не му се шашкай, ще видиш, че всичко ще се нареди по най-добрия начин.

Миленка, браво на вас! Hug

Рал, дано да ви мине бързо Praynig

Хайде, лекинка от нас Heart Eyes

# 222
  • Варна, морето, сините вълни...
Тази вечер преди къпане Мони се обърна от корем по гръб 3 пъти Crazy

# 223
  • София
Страхотна новина за Лори и Бобчо, знаех си аз, че е добре бебенцето! Ама да им се не видят и телефонните диагнози на лекарите!

Хм, и аз имам превод от НОИ, странно, но са по-малко пари от предишния месец (май април е по-малко работни дни  Thinking). Така, като не им работят онлайн справките идея нямам за кога какво са превели. Ама нали нещо са дали  Joy.

# 224
Благодаря ви много момичета- много ме успокихте.  Hug Hug Hug
Ще изчакам да ми кажат към кого от Токуда да се ообърна и в краен случай ще ида и в Пирогов. Дано всичко се оправи без да ми режат малкото човече. Лека вечер от нас Hug

Общи условия

Активация на акаунт