Отговори
# 195
Как се оживи темичката от добрите новини! smile3501
Дано новините от Борянка да ни радват още повече! newsm17
Янчето,писах ти ЛС.

П.С.  Такава забава падна с това пюре  Laughing,но си го изяде (75 мл)+ 75 мл АМ и сега спи  Heart Eyes

# 196
  • София, България
Към мамите, които дават сокчета - Цедите от плодове или давате от готовите, които се продават newsm78 newsm78

# 197
Към мамите, които дават сокчета - Цедите от плодове или давате от готовите, които се продават newsm78 newsm78
Ябълка и тиква давам домашни и морков, а слива и круша купувам.
Имай предвид, че домашно изцедените трябва да ги даваш прясно изцедени и не да съхраняваш в хладилника, защото се окисляват. Само купешките можеш да ги държиш до 3 дни в хладилник след като гиотвориш

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 18:11 от Fantasy_Girl

# 198
  bigdance2 якоооооооооооооооооооооо!!!!!

(ако съм била права за пътеките и докторите, не знам #2gunfire)

Много се радвам! Хайде и Борянка да се прибере здрава вкъщи!!!!

# 199
БРАВО НА БОБЧЕТО В ШУШУЛКАТА И ЛОРИ!!!! ОБИЧАМЕ ВИ!

Неописуема е радостта ми, поплаках си от радост - благодаря на Пчеличката! Така ми се беше стегнало, въпреки, че си имах предчувствието, че нищо му няма на Бобчето. Ама тия лекари са за убиване - в каква паника вкараха милата Лори! Лориии, обичаме те, ти си герой!

Изключително  ми е радостно да си призная, че всички в темата ви чувствам много близки. За Бобчето плаках все едно, че е моето детенце...

Е, хайде сега е време за разпускане...

Надеждата, сигурна съм , че скоро и вашето оздравяване ще е повод да празнуваме тук! Детските уролози в Пирогов са страхотни. Познавам едно малко момиченце, което беше с много неблагоприятна диагноза, но те го оправиха. Така че съм сигурна, че Борянката ще е също скоро с диагноза "клинично здрава".

Хайде цунки от нас и умната с коктейлчетата! Hug Heart Eyes

Огнената да се обади докъде я докара със съня, напиването и всичко останало Hug Hug Heart Eyes

# 200
  • софия
ЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БРАВО НА БОБЧЕТО НИ !!!! ЗНАЕХ СИ !!!! МИЛАТА ЛОРИ.. ПРЕГРЪЩАМ ВИ!!!!!!

# 201
  • София
И по повод добрите новини да ви разсея малко с моята ''любима'' Гълъбина  hahaha

За майките на момченца:

На Кафе - официална страница
На 18.05. (сряда) в рубриката "Моето бебе" темата ще бъде хигиена при бебетата.Екипът ни търси майки с 3 месечни момченца,които могат да гостуват в студиото на 18.05.Моля,пишете ни на e-mail : nakafe@ntv.bg ако имате желание да участвате и оставете телефон за обратна връзка!
Благодарим ви! Smile
Поздрави:
Екип "На кафе

# 202
Урааа за добрата новина! dance

Надеждата, дано скоро чуем и добри новини от теб

Антониаст, радвам се, че имате диагноза... важното е че вече знаете и се израства!

За фонтанелата - нашата също е голяма, на последната консултация док много строго ме смъмри, че пропускам да давам вит. Д, и на нас беше предписан Деавит по 3 капки. Нашето тати е с голяма глава и подозирам, че и на бебка главата се готви да порасте много  hahaha

yan4etooo - тези изследвания скоро ли са правени? Интересно ми е дали На Баба, което е по БДС е същото положението с бактериите

# 203
супер новини връщам се да чета,че ни няма цял ден,а се чудех  Hug Hug Hug newsm62

# 204
  • У дома... някъде
Ох,нямате изчитане бре девойки.... Laughing
Лори,много се радвам за хубавите новини около вас! HugХайде и Борянка да ни зарадва! Hug
И аз се връщам да чета цялата тема  Whistling

# 205
страхотни новини, най-после! Grinning Grinning
Браво на борбеното Бобче и на най-позитивната мама Лори!

Стискам палци за Борянка. Сигурна съм, че инфекцията ще мине и скоро и тя ще си е вкъщи здравичка.

# 206
  • Somewhere over the rainbow
Радост голяма ,браво на Бобчо !  Simple Smile Дано и Борянката също се похвали с такива резултати скоро!  Praynig
Честити рождени дни и месечинки!

Забавени болнични и за майчинство-ей сега  по новините дават - от НОИ  казали заради годишно преизчисление  

По темите:
-не се обръщаме ама ич , няма и наченки на такова занимание
-памперс на "памперс " ,кърпи на "лав бейби"
-Деавит давам още по две капки
-хранения- 5 броя по 150 АМ
-нощем ,преди телевизор вече нищо , щото той не се буди /пу пу пу/

Въпрос: За тия прословути програми  за наемане на гледачка от бюрто по труда , аз разбрах че тъй като програмата е до септември 2012 -въпреки че да кажем я наемем март 2012 - до септември 2012 плаща бюрото потруда , а след септември ще трябва аз да й плащам.Правилно ли съм разбрала? ако е така , ебаси и програмата  Sad

# 207
Хайде да ви поразсмея

Досега плаках от смях
1.Докато бебо сучеше го гледам си събира очите някакси....и отпуска и гледа....познайте какво_ЗЪРНОТО МИ Joy,после пак суче и пак гледа зърното и накрая като го хвана с тези малки нюню пръстенца направо видях звездички hahaha Joy hahaha
2.Мъжа ми се връща и аз го мъмря че е стъпал на някое ако отвън че ми замирисва на краварник....в антрето,а той е как няма виж колко много пликчета с лайница си ми приготвила за изхвърляне.........хахаха лайница,направо не издържаш и изплюх сока който пиех Mr. Green Laughing...ужас

jiqna-за програмата за гледачки ако е така е суперрррррррр тъпо ooooh!
НОИ-и аз го гледах по новините това за преизчислението Rolling Eyes
Документите за майчинството ги подадах с последния болничен-значи съм готова  Party

Ам това е....бебо заспинка Hug,докато ви пиша глупости

# 208
Здравейте мами.

Първо браво на Бобчо!!!  Много се радвам за него

Наде стискам палци беборана да пребори  бъро инфекцията и да се прибирате в къщи.

Ние се върнахме преди час и половина от консултация, но пиша чак сега, защото си поплаках първо едно хубаво. Докторката каза че 95% сигурно имал херния и ще ни оперират. Пратиха  ни на детски хирург ама къде и при кого нъц.- казаха идете в Пирогов. На мен много не ми се иска точно там ,защото съм със страшно лоши впечатления от лекарите там. Но съм много ядосана, ако аз не им бях казала че ми се вижда че единият му тестис е по-ниско никой нямаше и да го погледне, а после ми казват е ми то при недоносените е често явление- еми като е често да го бяхте погледнали. И после ми казват " Не се тревожи то това си е рутинна операция, под пълна упойка. Пък може и да не го оперират сега" Ей направо изпаднах в шок.  Тия мойте са супер безхаберни - на мой приятелки им обръщат техните лекари хиляда пъти повече внимание. Нито на ортопед ни пратиха - аз сама си отидох. Нито гимнастика ни казаха да прави - добре че си знам че трябва, нито програма за захранване ни дадоха. Само че ми казаха че другите педиатри в района били още по -зле. На кой ли не звънях от 1 час и никой не може да ми препоръча определен специалист. Направо незнам - прибрах се гушнах си бебун и си поревах и той и той с мен. Сега спинка и аз пак си поплаквам.Направо незнам - мъж ми се чуди как да ме накара да се успокоя.

# 209
Хаааахахахахахахах, Анилеви, така изревах от смях, а беба ме гледа странно - учудено-уплашено Joy hahaha Joy Joy
Във връзка с това за зърното, мойта муцунка също събира очи обаче си гледа юмрука, гледа го, пък го засмуче, пуска и пак го гледа. Мнооого е смешна Laughing Ама твоя юнак обира точките... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт