Отговори
# 180
Понеже Лена ме харесва много, ама постовете ми не, ще кажа, че имам най - дълго чаканата новина:

Здрави сме, нищо му няма на Бобчето. Като се приберем утре ще пишем!
 newsm44 newsm44 newsm44

И новинки от Надето:

За лечение, сега сме на венозен АБ и глюкоза да я подхранят. Иначе инфекцията е сериозна и тя е много неспокойна. За бъбреците утре ще ходим при уролог в Пирогов да види снимките и да каже. Целувки от нас!
newsm68 newsm44 newsm10

Утре дано и от Борянка имаме същите новини Praynig
данооо

# 181
Браво на Бобчо,сега чакаме подобна вест и от Борянка  Praynig

# 182
Ние да се отчетем от консултацията - 5700 г / 61 см или 800 грама отгоре и 3 см  Simple Smile
Биха ни и двете ваксини , поплака си ама бързо се успокои, дано не вдигне температура висока!
От утре ще почвам по 1-2 лъжички сок от ябълка и морков.
Не се обръщаме още, въпреки че май сме от фиданките като ви слушам  Laughing
Спим на ТВ, но и на тъмно няма проблем.
На 3 капки Деавит сме и ние.
Май имаше още нещо, ама забравиииииих  newsm78

# 183
  • София
Браво на Бобчо! Много се радвам Grinning! Чакам добри новини и от Борянка, сигурна съм, че се справи бързо с всички болежки!

# 184
Ех, този Бобчо, бе!!!!!!!!!!!!!Браво на детето!!Лори, да му нащипеш бузките от нас!!
Пчеличке, явно просто си имала нужда малко да те поразкритикувам и виж как се поправи веднага  Wink Е пак не си на 100 % , но утре вече ще си перфектна  Hug
Моят малък мъж спи вече четвърти път за по около час днес....  Rolling Eyes мнооооооого странно...това го правеше само пурвите д е седмици..след това си клюкари по цял ден...Явно довечера ще иска да си правим парти по повод добрите новини от Бобчето  Laughing

# 185
Браво на Бобчето, знаех си аз, че всичко е наред.  Hug

Чакаме и от Борянка добри новини, ще се оправи детенцето сигурна съм и всичко лошо скоро ще е зад гърба и.   Praynig Hug

Пелени- вече минахме на Памперс актив бейби, все още сме на 3-ка, но мисля скоро да пробвам 4-ка. Харесвах и Премиум кеъра, ама идват солено.

Мокри кърпички- аз похвалих преди Бейби Кремата и наистина бях много доволна, но после ми попадна една промоция на Хъджис и ги пробвах и тях, никак не са лоши, сега съм запасена с 4 пакета, та има да ползваме.  Ей тези

Направи ми впечатление, че са хартиени и са добре напоени, бършат засъхнало ако. А и най-хубавото е, че почти не миришат, че аз от към миризми съм малко критична, та предпочитам да не миришат много мокрите кърпички.

Фонтанела- днес бях на една среща и установихме, че на моето бебе фонтанелката е значително по-голяма от на другите бебчета. Даже може би е малко по-голяма от монета от 1 лев. Но пък педи я опипва и не изрази притеснение някакво, каза да давам вит.Д до към 20-ти май, че тази година лошото време продължи по-дълго.

# 186
Последно само да ви споделя, че днес Мила е зачената и ми е едно такова приповдигнато, 1 година от създаването и  Heart Eyes  Извинете ме ако ви досадих
Цунки на всички  Hug

# 187
  • Варна, морето, сините вълни...
Loriiii Много се радвам за Боби  newsm44 newsm44 newsm44
Стискаме палци за Борянка!!

# 188
ЕЕЕЕЕЕ НАЙ-НАКРАЯ   newsm44 newsm44 newsm68  bigdance2 БРАВО БОБЧЕ
Сега и при Борянка да се нормализират нещата и ще бъда мнооого щастлива. Praynig Praynig Praynig

# 189
 СТАНИ- кое точно те интересува за тях Rolling EyesКисело мляко е млечнокисел продукт, който се получава в резултат на протичането на млечнокисела ферментация в млякото под дейсвието на Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Те се намират в симбиотична връзка и не е възможен процеса ако е само едната бактерия,първо се развива едната и в следствие на жизнения й цикъл служи за храна на втората-която всъщност придава и киселия вкус на млякото,а те не само повишават хранителната и биологичната стойност на киселото мляко, но му придават и лечебни свойства. Киселото мляко съдържа вещества, които подтискат развитието на редица патогенни и непатогенни микроорганизми. Бактериите синтезират антибиотични и антимикробни вещества, които действат подтискащо върху микроорганизмите от чревния тракт, особено на гнилостните микроорганизми. Киселото мляко е средство за борба срещу някои хранителни отравяния.,притежава и антиуморно действие:naughty:всъщност за това се и препоръчва и пред прясното PeaceБРАВО НА БОБИИИИ newsm44

# 190
ЙЕЕЕЕЕЕ  newsm44 newsm44 newsm44 Направо няма такъв рев, почуствах се все едно на мен катго ми го казаха същото преди няколко седмици, след толкова нерви и тревоги  smile3501 Браво на нашето храбро юначе, чакаме ги с нетърпение двамата с мама  HugСигурна съм, че и Борянка ще се оправи бързо бързо и скоро вече няма да има подобни заглавия  Praynig

Относно фонтанелата - на мене вече ми е забранено да и се заглеждам и аз не го правя.../защото знаете до какво ни доведе това...а нямаше нищо/

# 191
Ехааа, супер новина ни донесе Пчеличке  Hug Браво на Бобчето! Бързо се прибирайте и чакаме включване от вкъщи! newsm44 newsm44 newsm44

Борянка също да пребори гадините! Надеждата, убедена съм , че и при вас нещата ще се оправят! Кураж!

Антониаст, честит рожден ден! ЖЕлая ти здраве, любов и повече спокойствие! Има при вас светлина в тунела, така че скоро да се похвалите с добри новини  Peace

Хранения - предимно 6, понякога и 5.
Кърпички - Памперс Сензитив, Baby wave и Baby Crema.
Пелени - Пуфис.
Обръщане - все още не, обаче преди малко дръпна  плюшената риба, която съм закачила на стойката на шезлонга  съвсем съзнателно  Party
Мила_симона, отпразнувайте юбилея довечера подобаващо  Flutter luvbed

# 192

Здрави сме, нищо му няма на Бобчето. Като се приберем утре ще пишем!
 newsm44 newsm44 newsm44

И новинки от Надето:

За лечение, сега сме на венозен АБ и глюкоза да я подхранят. Иначе инфекцията е сериозна и тя е много неспокойна. За бъбреците утре ще ходим при уролог в Пирогов да види снимките и да каже. Целувки от нас!
Ох, Лории, камък ми падна от сърцето  Heart Eyes Hug
Наде, по- бързо да се оправя малката и да се прибирате вкъщи, да не я мъчат много на системи Praynig
Забравих онзи ден да се отчета за консултацията:
7000гр и 65см, почнах да захранвам със сокове по 25мл на сутрешното и на следобедното хранене (50мл общо за деня) досега съм давала от ябълка, от круша и от ябълка с тиква, хапва си и няма отрицателни реакции

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 17:24 от Fantasy_Girl

# 193
Бобче, Лори welcome Hug! Хайде и малкото Борянче да пребори всичко и нейната майчица да се успокои Praynig Praynig PraynigЯнче, ама моля ви се Wink..та вие сте дами все пак Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 17:38 от Galiki

# 194
Аз момичета ще се местя в друга тема,не съм за тук,получавам вече комплекси от мерките на вашите съкровища,така както ги смятам съм за априлките hahahaмайтапя се разбира се-да са ви здрави и усмихнати  bouquetСЕГА И НАДЕТО ДА СЕ ПОХВАЛИ СКОРО,ЧЕ ВСИЧКО Е ОТМИНАЛО:pray:

Общи условия

Активация на акаунт