Отговори
# 165
Дейзи, фонтанелата се затваря до към стотинка и после продължава баааавничко да се затваря. Ето една статия http://mama.log.bg/article.php?article_id=34665 Не е хубаво да не се затваря и да седи много голяма, но е опасно и да се затвори изцяло преди еди кой си месец. Струва ми се, че и на нас ще се наложи да спрем вит. Д.

Много плезна статия  Naughty Благодаря  Hug

# 166
Понеже Лена ме харесва много, ама постовете ми не, ще кажа, че имам най - дълго чаканата новина:

Здрави сме, нищо му няма на Бобчето. Като се приберем утре ще пишем!
 newsm44 newsm44 newsm44

И новинки от Надето:

За лечение, сега сме на венозен АБ и глюкоза да я подхранят. Иначе инфекцията е сериозна и тя е много неспокойна. За бъбреците утре ще ходим при уролог в Пирогов да види снимките и да каже. Целувки от нас!

# 167
Ох, най-накрая добра новина!!!!!!!
Сигурна съм, че и при Надето добрите вести скоро ще дойдат!

# 168
Понеже Лена ме харесва много, ама постовете ми не, ще кажа, че имам най - дълго чаканата новина:

И новинки от Надето:

За лечение, сега сме на венозен АБ и глюкоза да я подхранят. Иначе инфекцията е сериозна и тя е много неспокойна. За бъбреците утре ще ходим при уролог в Пирогов да види снимките и да каже. Целувки от нас!

Ей,страхотна новина за Боби! newsm44Дано това да е за последно! newsm17
Ние продължаваме да стискаме палци на Борянка всичко да мине  newsm17

# 169
  • София
Бравоооо-Боянчо е здрав:)

# 170
Супер, Лори!  Hug

И аз се притеснявам за фонтанелата, питам на всеки преглед, а те тук си я гледат.

Аз от 3 месец съм била на биволско мляко (мале, дано не са ми поникнали рога  без да знам:35:).

Вчера много ме подкокуросахте с тоя алкохол - не съм близвала от 2009. А как си мечтая с любимия да си пийнем. пък и други екстри.......
Огнена пиши как си

# 171

От това по-хубаво няма  Simple Smile!

Надеждата ,много ми стана мъчно за вас ,дано  се оправят нещата бързо  и се възстанови Борянка Praynig !

# 172

newsm44 newsm44 newsm44 НЯМАМ ДУМИ ДА ОПИША РАДОСТТА СИ
ЛОРИ  Hug Hug Hug ЧАКАМЕ ТЕ

НАДЕ  Hug  Praynig Praynig Praynig МОЛИМ СЕ АНТИБИОТИКА БЪРЗО ДА ПОДЕЙСТВА И УСПЕХ УТРЕ С УРОЛОГА... ЩЕ СЕ МОЛИМ ЗА ВАС  newsm17 newsm17 newsm17

# 173

newsm44 newsm44 newsm44

И новинки от Надето:

newsm68 newsm44 newsm10

Утре дано и от Борянка имаме същите новини Praynig

# 174
  • София, България
 Здравейте мами и бебчета, ние днес с нищо не можем да смогнем  ooooh! Ранна разходка, че облаци идваха, хранене, приспиване и т.н. Как мина това време днес изобщо не усетих....

А новините за Борянчето са доста тревожни Confused Confused Откъде се взе сега пък тази температура, дано се съвземе бързо. Стискаме им палци и сме с тях   Hug

Да напиша и аз по темите:
 Спим на тъмно от около 2 седмици, преди това спяхме на лампа Sad
 За обръщането и ние сме от мързеливите, все още това не сме научили какво е Party
 Кърпичките ни са Памперс Сензитив, много съм доволна. Скоро обаче ще сменя Памперс с Пуфис, вчера на два пъти се наакахме до врата   Crazy Crazy
 Нашата фонтанелка е малка, но все още сме на  2 капки Вигантол на ден , страх ме е да го спирам. Ще чакам педката да каже, като прецени че е време.
 Шишетата са ми пластмасови, не съм ги сменяла още , бибите също не съм.  

Мислех да захранвам сега на навършени 3 месеца, но май реших да отложа да навършим 4  newsm78

newsm44 newsm68 newsm44 newsm44     Ехааа, най накрая добрите новини за Бобчето дойдоха. Браво, много се радвам!!  Лори, чакаме ви утре !!

# 175
браво на Бобчето!!!  Hug

Наде, вярвам, че Борянка ще пребори много бързо инфекцията и скоро ще сте си вкъщи  Hug

Благодаря ви много за отговорите за мокрите кърпички. Имам следващо питане
По принцип мокрите кърпички ги ползвам само като сме навън, а вкъщи го мия с едни тампони, напоени с вода, подобни на тези за грим, но по-големи. Някой да е виждал подобно нещо в България??

Казаха ми, че в ДМ ги имало, ама стрували 6 лв, което ме шокира,  #Crazy тук са по 1,50 евро. Много са удобни и ще се радвам, ако някой ми предложи техен заместител в БГ, че 6 лв за памук не ми се дават...  Tired

# 176
Браво на Мим и Евридика,познаха че днес новината ще е добра! Peace

Янчето,поразрових за маслеността на киселото мляко-точно както си го казала.Може ли само да ми разясниш това за бактериите?! newsm78

Аз направих пюре за след обяд   chef,но да видим дали Лина ще го яде? newsm78

# 177
  • София
Страхотна новина от Боби и Лори   bouquet
Хайде сега и другите бебета да се похвалят с такива новини.

За шишетата - имам малки на Камера, стъклени. Тях вече ползвам за вода и чай. Пак стъклени но по-големи са ми на Чико. Скоро взех едно голямо пластмасово на Бертони също е добро.

Памперси - Пуфис, нямам оплакване.
Кърпички - Бочко.

А за киселото мляко има много писано за и против за това ще ви следя с интерес за него. До сега съм чела най-различни теории.

# 178
Лориииииииииии Hug
Надежда- Praynig Praynig
Дейзи-нашата фобтанелка е доста малка към 50ст...да не е и 20 ст.дори Rolling Eyes
кърпички=Бейби крема или Памперс
пелени-Хъджис сега-ноооооо не ги харесвам Stop,купих Памперс актив бейби 4ка

# 179
Първо: Ииииииииииииииии Хаааааааааааааааааа Ура за Бобчето!  newsm18  bigdance2
Сега е ред на Борянчето да смачка негативния ентусиазъм на лекарите  Crossing Arms

Пчеличке, аз и постовете ти харесвам  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт