Отговори
# 240
  • Полски Тръмбеш
ДООБРО УТРОО  Simple Smile  newsm17 ДНЕС ДА ИМАМЕ ХУБАВИ НОВИТИ ЗА БОРЯНКА  newsm17
 newsm17  ЗА МАМА СЪНЧО И НЕЙНОТО БЕБЧЕ

КАФЕ  newsm53
И ЗА ВКУС ммммм  newsm03 винаги ще ги слагам, защото явно носят късмет  Peace

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ГАБРИЕЛ, КРИСТИЯН, ВЛАДИСЛАВ И ГЕОРГИ!!!  брейй днес само мъже  Heart Eyes

да сложим заглавие и за Борянка  Peace

# 241
Добро утро сладурчета- бебенца и мамчета!

Незнайно защо моята хубавица реши да си похапва тази нощ. Сега пък се е развеселила и хич и не смята да заспива.

Днес се очертава слънчев ден и планирам много разходки!

Чакам с нетърпение Лори да се разпише!
Гатофилия, на вас ви пожелавам бързо да се оправяте!

Цунки за всички слади бебоци!

# 242
Добро утро и от нас и хубав и слънчев ден ви желая. Peace

# 243
Ех най-накрая да ви прочета doh
Радвам се,че новините са повече от от добри,чакаме Лори да каже какво казаха тези специалисти? Thinking

Продължаваме да се молим за Надежда,но съм сигурна,че и при тях всичко ще мине! Hug
Сега по темите доколкото помня newsm78
хранене5-6 пъти зависи кога станеме
обръщанедобре се справяме даже вече често ме стряска като е на дивана #Crazy
памперси и кърпичкизеления памперс и бейби крема за сега съм много доволна

За съжаление се сдобихме с млечница казаха сода и дактарин да видим къде ще я докараме Sick

Днес се очертава супер време,ще се качваме за папкане и за някоя хубава вест лек ден!

# 244
Добро утрооо! Чакаме с нетърпение Лори да  си отпочинат и да пише Peace всички толкова ви мислихме, аз чак и за кучето се притеснявах кой ще се грижи за него докато ви няма newsm78. днес и малката борбена Борянка да ни зарадва и да бъдем спокойни. А всички останали бебоци, никакви настинки, сополки и температури...да не говорим за други болести!!! Naughty Хубав ден на всички:) Ааа, честито на месечинковците  bouquet Мим, разсмя ме с  твоето приключение Heart Eyesа на твоя док....щом ноктопластика не си му обещала.. Mr. GreenЗабравих да ви кажа тази сутрин какво ми се случи LaughingБеб заспа към един и после се буди пак, но не зная колко часа е било. И..ставам в 6 часа да правя сандвичи и спяща още се замъквам към кухнята, а милото  в банята се къпе и оставил вратата на   кухнята отворен. Едно врабче ли беше, лястовичка ли беше се намърдало вътре и  изведнъж ми запърха срещу мен... а аз сънена, с едно око само гледам..като съм писнала... Mr. Greenдобре, че съседите не са решили, че мъжО ме коли да викат полиция Laughing

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 09:33 от Galiki

# 245
Добро утро една сутрин и от нас! Grinning
И аз чакам Лори с нетърпение вече! Hug
За какви 20 градуса говорите бе хора?! Тук вчера малко плака цял ден от жега-28 градуса!Бяхме по къси ръкавки,с късо,тъничко панталонче и пак му беше много жега на миличкото.

Такааа, днес е петък 13 и ние нали сме си фаталисти и това число ни носи само радост имаме месечинка Party Та да почерпим по случая

Слънчевото ми дететнце говори ли говори , смее се с глас,маха с ръчички и е много доволен от живота Laughing Heart Eyes Тази нощ спа "като къпан"!Яде последно в 22 и сутринта чак в 7! Изобщо няма да му се разсърдя,ако продължи така!

Честити месечинки на всички наборчета!Здрави и много щастливи да ни растат сладурчетата! Hug
Ех,че дълго станна,повече няма да се включвам сутрин,обещавам Mr. Green
Хубав и много позитивен ден! Hug

# 246
Хайде добро утро и от нас!
Честито на всички празнуващи месечинки днес!  Hug

Надеждата ми писа сутринта /не че сега е вечер  Blush/
Казва, че Борянка е добре, нощес са спали и двечките, но още не се хранела добре и пак е повърнала. Направила е бактериална инфекция, която е възпалила бъбреците, а са отишли в болницата абсолютно здрави!

Какво друго може да се очаква?  #Cussing out

Дано от Пирогов ни донесат само добри новини!  Praynig

# 247
Хайде и тук да споделя за повече настроение и спирам да пиша за днес,че прекалих hahaha

П.П. Боже,Божее,аман вече!Да се оправя бързичко малката принцеска! Praynig

# 248
Добро утро,
Чакаме надеждата да донесе добри новини ( а съм сигурна, че ще е така).
Мама санчо, нормално е до 48 часа да има реакция от ваксината. Вчера Лорис беше много кисел, а му я биха онзи ден, явно по-късно се появява реакцията.

# 249
Добро, слънчево и щастливо утро  Hug !
Аз предлагам заглавието да се смени с нещо за Борянка. Има нужда от подкрепата ни малката душица! Да оздравява и да се прибира у дома!
Нещо май щях да пиша, ама помня ли ...
Само нас ли ни мъчат сериозно зъбите?

# 250
Добро утро!
За кафето и компанията   bouquet.
Дано и Борянка да се възстанови бързо! Praynig
Моята госпожица тази сутрин реши доста да подрани с яденето (в 3.30 ч) Tired
Сега ги обличам и хайде на вън.

Имам въпрос:Вече известно време след раждането имате ли изразено падане на косата,проблем със зъбите,ноктите или др.?При мен от около месец много започна да ми пада косата  ooooh! #Crazy #Crazy.А такава хубава грива имам...Особено при къпане пада по една топка коса #Crazy

Честити месечинки на КРИС,ГАБРИЕЛ,ВЛАДИСЛАВ и ГЕОРГИ!

# 251
И аз мислех да кажа за заглавието, ама забравих!  Blush

Друго ли да мислим или да сложим Борянка в това?
Или пък да чакаме Лори да си дойде и тогава?
Ама то пък нали каза, че си е здравичък Бобчо?!

Не знам, вие кажете, аз нещо не съм в час...

Стани, радвай се, че поне има какво да ти пада! Аз с моите пет косъма колко коса си свалих сутринта като я къпах, не ми се говори просто!

# 252
И аз мислех да кажа за заглавието, ама забравих!  Blush

Друго ли да мислим или да сложим Борянка в това?
Или пък да чакаме Лори да си дойде и тогава?
Ама то пък нали каза, че си е здравичък Бобчо?!

Не знам, вие кажете, аз нещо не съм в час...
Може това заглавие да променим:Всички се молим от сърце сили на Надето и здраве на Борянка Бог да даде!

# 253
Здравейте!

Честити месечинки на малчовците и техните майки!
Да си призная и аз,  влизайки в темата с нетърпение прочетох страничките от снощи - да не би Лори да е писала, но като знам какво им се струпа на главата тия дни - нека си отдъхнат малко...
Тази сутрин решихме, че сме се наспали в 5ч, да, ама - не, тая няма да я бъде. Пихме вода (което си е постижение) и с малко рев заспахме, та до 7ч. Е, така е, като снощи, след като с беше омазал до ушите в 20ч, го изкъпахме по-рано и си заспа дълбоко към 21ч, а в 23ч яде полуспящ. За протокола - предното му ядене беше в 19,30 и не вървеше след банята да го оставя да си спи - сигурно щеше да се събуди в 3ч Laughing Laughing Laughing
Днес - слънчев ден, чакаме добри новини от Надето за Борянка, а на останалите - приятни разходки ...

И на мен ми пада косата, та съм се замислила да я подстрижа тия дни и някакви маски да правя. То и на дъщерята пада, така че и от времето може да е Laughing

# 254
Стани и моята капе;(( дълга беше  под кръста, миналата седмица се подстригах, но..капе и то прогресивно..Зная една маска, но е отвратителна, иначе помага де, аз по време и след   химиотерапията  я правех и косата ми се  запази част и после възстанови, май пак ще я правя.

Общи условия

Активация на акаунт