Отговори
# 255
Аз за сега се отървавам от "страничните ефекти", но една приятелка имаше сериозен косопад. Накрая пи Ревалид и се оправи.

# 256
  • София
Честито на празнуващите днес   bouquet

Момичета, да ви попитам нещо. От няколко дни на едното оченце сутрин имаме засъхнал жълтеникъв секрет, забелязвам че дори е леко подуто. При някой да е имало подобно нещо? 

# 257
Честити месечинки на бебочетата днес! да са все така весели и добрички! Hug

Мнооого силно стиснати палчета за Надеждата и Борянка! Сигурна съм, че скоро и те ще се похвалят с добри резултати! Надеждата, кураж мила!

Съгласна съм да смениме заглавието така както е предложила Стани, нашата поетеса. Hug

За косата- мят фризьор ми каза, че косата ми е с променена структура, косъмът е станал по-плътен. Това ме зарадва, защото ми е много фина и лека. До скоро стоеше много добре, ама аз напоследък смених 15 къси прически. От седмица обаче забе;язах, че започна да ми пада по някой друг косъм. Дано да се размина само с това. А навремето пих ревалид и много добре ми повлия.
Забравих да кажа, че навремето много добре ми подейства и един шампоан против косопад на Виши / има и ампули, но тях не съм ги пробвала/.
Рени, най-добре лекар да го види.

Лизи е на активната гимнастика и говори ли, говори. Голяма веселба.
Следобед сме в парка!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 10:58 от happy-mamma

# 258
  • Полски Тръмбеш
по-принцип е нормално пролет и есен да има промяна в косата и ноктите. А по вр на бременност от хормоните няма естествен косопад- нормалните около 100 косъма дневно и затова след раждането до около 4-5 мес. се изчистват  Peace но подането на коса не бива да е съпроводено с чувствителни участъчи по главата- тагава трябва да се потърси мнение на специалист- той да прецени с какво да се справи с проблема  Peace понякога се оправя със специален шампоан, втриване на опредилен серум или ампули, прием намедикаменти или комбинация от всичко  Peace Само за протокола- някои хапчета за коса и нокти повиишават теглото  Peace

# 259
  • област Варна
Браво на малкия Боби! Пожелавам му цял живот да е клинично здрав и повече да не тревожи мама и тате!
Ние още не се обръщаме... аз и толкова я държа по корем. Ако се сетя по веднъж на ден и тя издържа има няма две минути.
Фонтанелата още на първия преглед личната каза, че й е доста малка. Обаче витамин Д си пием. Преди Деавит, сега Вигантол по 1 капка на ден. Даже, когато сме излизали повечко време на слънце през деня не й давам.
Всички памперси пробвах... най-много съм доволна от Либерото, ама май сме вече за четворка, че и с тях се омаза веднъж. Мокри кърпички сме на Бейби Крема с алое.
Косата ми доста пада или на мен така ми се струва, защото е дълга.
Хайде и Борянка да се оправя вече.
Ние си купихме комарник и съм зарязала малката навън да спи.

# 260
Здарявейте и от нас. Лори ще се включи късно вечерта  Peace

Ние почти нямаме хрема вече/пу да не чуе дявола  Praynig/, само мама сега е зле и трябва бързо да се оправя, за да не зарази пак малчо, ама пусто няма кой да го гледа, за да не съм нон стоп до него...добре, че си се позанимава самичък вече, та не ми виси все в ръцете да лепи микроби.../

Ше се изкарваме на терасата като гледам времето...пък живи здрави другата седмица ако се прави напълн можем да направим сефтето и навънка/той ше гледа като уждивен гаранция, забравил е какво е милия.../.

Палчета за малката Борянка сладуранка, тя е борец и ше се пребори с лошите гадости и инфекции/колко познато само ми прозвуча това с инфекцията, лепната в болницата... Whistling/...

Редактирам се - честита месечинка на малкия Криско на Тони в този петък 13-ти, и аз съм родена на тази дата/не днес де/ и ми е много любима , да е жив и здрав малкия бузанчо и да радва много мама и тати Hug

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 11:41 от amidala13

# 261

Хайде да ви почерпя за месечинката на Габи.Честито и на другите месечинковци. Heart Eyes
 newsm17 newsm17 newsm17  Praynig за малката борбена Борянка. Hug
После ще ви чета. Hug

# 262
Минавам само да Ви кажа добро утро:)/то вече добър ден/
Стиснати палчета за Брянка.

Изчезвам малко на разходка по късно сме на консултация,после ще докладвам.
При запушен нос моя лекар казва задължително колкото се може повече време да стои на вън и най добре ако може да се смени въздуха,все ме изпраща на Витоша.
За косопада ми препоръчаха един тоник за коса,който е на българската марка "Билка" и да Ви кажа има ефект.Ако искайте го пробвайте стува около 3-4 лв.

Хайдо до после.
Дано и Лори се включи.

# 263
  • София, България
  Здравейте, мами и сладки бебоци! Днес е хубав  слънчев ден и очакваме от Лори и Надето само ткива хубави новинки за Бобчето и Борянка !!

Ние снощи цокнахме 100 мл АМ за приспиване към 23ч и след това направо в 6 се  разбърборихме  Mr. Green Мама беше понасъбрала кърма и доволно си я изсукахме и засапхме чак до 10 часа. 
 И двечките днес сме свежи и наспали се. А дано е така занапред  Praynig

Косата още не съм забелязала да капе повече, но кожата на лицето ми стана ужасна след раждането  Confused То едни пъпки, едно чудо все едно съм на 16  Thinking
 Нас също започна да ни мъче зъбче. От няколко дена постоянно с бибата на шишето дъвче отдясно и като го дръпна надава вик и зяпа като гардже. Много е рано, какви са тез зъби не знам....

ПП: Честито на всички празнуващи днес, да растат здрави и щастливи дечица   bouquet

# 264
Честито на месечинковците!

Палчета за Борянка!
Косата ми пада, пак ще се реже. Кожата ми е суха, и там вземам мерки. Нокти нямам, а на зъбар ще се ходи лятото в БГ.

Вчера дадох на зайко пюре морков, доста плюене беше, ама хапна малко. Днес ще пробвам пак. Режимът го направи на пух и прах, анархист. И дневната дажба падна, лигави ми се на по 100 мл., но той си знае най-добре.

Активната гимнастика я ползваме да заспива под нея - толкова е отегчен вече милия. Интересно му е да го носим насам натам и да разглежда, само така кротува - като открива света около него.

Имаше една мама ЧОЧОСАН, някой знае ли какво стана с нея?

# 265
Най-после изчетах всичко  Grinning

newsm44а за Бобчето и   newsm17 за Борянка

по темите от вчера:

обръщане - само веднъж от корем по гръбче.Но тя момата не ще много да стои по корем,та да видим кога ще се научим.

памперси - на Памперс актив бейби,но на ден по 2 пъти сменях наакани дрехи.Сега минахме на Памперс премиум кеър,и те същата работа,че и вътре са с една мрежа и цялото и дупе става на ромбчета.Мисля да пробвам Либеро и Пуфис,все нещо трябва да ни хареса и на нас  Laughing

кърпички - пак на Памперс - и сензитив и алое.

Косата още не ми пада,ама тя достатъчно окапа през бремеността и сега е решила да си стои вече на главата ми.

Айде чао от нас,изчезваме на разходка  1stroller

# 266
Олеее Десиии Hug, с тези ягодки и шоколаад..иде ми монитора да заближа чак.. Blush

# 267
Олеее Десиии Hug, с тези ягодки и шоколаад..иде ми монитора да заближа чак.. Blush

Joy и аз така... bowuu

честита месечинка и на габито Hug

# 268
Момичета, извинявам се, че нахлувам във вашата тема. Аз съм от януарските мами и ние също стискахме палци за вашия Боби и Лори.  Аз лично си и поплаках
Не се стърпях да пиша като прочетох, че всичко е наред. Толкова се радвам. Надявам се от тук нататък всичките ви бебоци да са здрави, и те, и вие и само положителни новини и емоции
Прегръдки и целувки от името на януарки

# 269
Момичета, извинявам се, че нахлувам във вашата тема. Аз съм от януарските мами и ние също стискахме палци за вашия Боби и Лори.  Аз лично си и поплаках
Не се стърпях да пиша като прочетох, че всичко е наред. Толкова се радвам. Надявам се от тук нататък всичките ви бебоци да са здрави, и те, и вие и само положителни новини и емоции
Прегръдки и целувки от името на януарки

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт