Отговори
# 270
  • Полски Тръмбеш
мн пусто днес  Wink явно заради хубавото време  Grinning но ние си останахме в нас - нещо не ми се мърда никъде  Rolling Eyes  не мога да преценя дали ме мързи или съм преуморена, но в последно вр мн трудно свършвам нещо  Rolling Eyes вие как сте?
обръщане- още не го можем, но и аз мн мн не я карам  Blush но пък искаме да сме седнали  Heart Eyes като и дам ръце и се наема да сяда, а седнели си тътри дупето да се изправи  Heart Eyes  Crazy явно всичко ще правим по разбъркан ред  Crazy но нали ми е козирогче, та ние козичките се сме наопаки  Crazy  Mr. Green
косата ми поопада отначало..., а сега е дълга/от кога я чакам /  Mr. Green и здрава  Heart Eyes Mr. Green

# 271
Ето ни и нас  Wink

Продължавам да стискам палци на Надето и малката Борянка. Дано всичко е наред и скоро са си у дома живи и здрави.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Честити месечинки на малките виртуални приятелчета, който празнуват днес. Весело и безгрижно детство им желая.

Ние бяхме на разходка, сега хапнахме ще починем и отново навън.
Времето е направо разкош. Как му се радвам  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 272
Януарки, благодарим ви за подкрепата!

Деси, тази торта много ме развълнува. Mr. Green Вчера се замислих за коктейлчета и споделих на мъжа ми, че имам чувството, че мога да изпия три Мохито на един път hahaha Ама да видим...

само аз ли се мотам още в къщи? Sunglasses Чакам някой да се прибере, че са ме оставили без ключ #Cussing out

# 273
Браво на Боби и Лори newsm44 newsm44  love001  love001  love001!Предчувствах,че наистина му няма нищо и е здрав,и то така  и стана!
Мим007,мисля,че вчера ви видях в Окръжна в Плевен.Беше с мъжо и бебо,тъкмо се качвахте по стъпалата за  3 етаж.Позагледах се-първо видях твоят мъж,и ми се стори познат,погледнах и бебето-и то ми е познато и накрая видях теб.Аз бях с голямото ми дете-момче на 7 год.,с черни спортни дрехи облечена.Водих го при Мирчев(УНГ).

# 274
И аз се мотам вкъщи заради карантината. Готови сме с големия да ревнем с крокодилски сълзи само да ни пуснат на вън.

# 275
И ние сме си в къщи.Бяхме на разходка,сега девойките спят (пу-пу),а аз готвя.
Мим,мен също ме гони нещо като мързел.Само,че мен не ме е пускал откакто забременях  Laughing Whistling

# 276
Здравейте! Да почерпя за рождения си ден от вчера! Извинявам се, че вчера не ми остана време!
Връщам се да ви чета докато малкия още спи.

# 277
Софт,с тази торта  smile3508 веднага си извинена  smile3503

# 278
  • София
Теди и моят Крис нещо не го влече яденето- с 300 зора на обед изяде 100 мл. (от обичайни 130-140), иначе на 3 часа си хапва  Misc Baby Bottle Четох , че е нормално да е на 3 часа (аз това и чаках да не се мъча да удължавам).

# 279
Мами,това мойто дете от ритане все си седи с боси крачета.  hahaha Имам 5 вида чорапки,но нито едни не издържат повече от 10 мин. на лапите на малката...има ли и други такива боси немирници?! Laughing

# 280
момичета проверете си на мен са ми превели пари Mr. Green

# 281
Е няма такъв карък... нали е петък 13 #Cussing out #Cussing out. Вече имаме ключ, но девойката реши, че много и се спи- вече час и половина я чакам да стане, за да се нахрани и да излезем. Слънцето ще залезе докато се накумим... Mr. Green

Ооо, чорапите са ни голям проблем - или ни стягат, или ни падат - средно положение няма...

Софт, и ти ли ме измъчваш с ягодово-малинова торта Hug

Проверих си парите - нямам превод. В понеделник май ще се карам #2gunfire

# 282
Йоанче, уж било нормално, но те вече не се нуждаят от толкова много. От тук натам ще качват по 250 гр. на месец, а не по 900, както преди.
Аз дадох днес 5 лъжици пюре морков, ама после хапна 160 мляко. Иначе от сутринта е на по порции от 100. Аз вече правя порции по 100 и ако трябва давам още, че ми писна да хвърлям.

Мами, какво готвите, че нещо ми се изчерпа репертоара.

В количката крачетата винаги ги намирам боси.

Софт, честит рожден ден!

# 283
  • София
Оооо готвенето много трудно го измислям, уж редувам постно/блажно ама....Вчера мусака Теди newsm64
Хепи на мен са ми превели за 2 месеца парите (днес видях).

# 284
Я захранващите с пюрета да ме светнат как става номера?Аз до като давах сок от ябълка всичко ставаше в сок и разбрах,че няма изпиране!Съсипах две блузета и един лигавник...Подавам лъжичката(Авентска) и малката прави муцунка като за биба и с езиче разлива всичко...сега давам сока само от шише.Кажете някой трик,да не се мажем геройски и с пюретата.
Сока давам наобяд,преди обедното мляко,по 30 мл.На 19-ти сме при доки и да видим с какво ще продължим,но аз да съм подготвена с някоя тайна хватка за пустите пюрета.  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт