Отговори
# 375
Йоанка, аз изобщо незнам другите марки пюрета, тея имаше в магазина и ги взех, сега ще попрочета и ще се преориентирам значи... Peace /между другото сега се зачетох на етикета на крушата примерно на Ганчев, пише:съдържание - 90%плод/мин.70% круша, ябълков сок/, оризово нишесте, вит.Ц, без глутен, без добавена захар, без оцветители, без стабилизатори, без консерванти...значи няма захар бе Йони?/

Наде, кураж мила, всичко ще се оправи нали знаеш, ама пусто писано ви е било и на вас да се напатите...дано скоро се оправи малката кукла и всичко стане лош спомен само  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 19:36 от amidala13

# 376
Наде, кураж! Дано прояде малката кукла!

# 377
Тинитам, за лактацията помага и житото,пробвай,при мен действа с пълна сила!Мислих си,че нямам достатъчо кърма по едно време,та си хапнах доста жито и взе да прелива,а Крис не успя да се справи с количеството Rolling Eyes
На мен и течностите са ми проблем,незнам дали успявам и 1 литър на ден  да изпия, незнам!

Наде,миличките.... Praynig Praynig Praynig бързо да се оправя малката душичка!Защо е това разтройство,казаха ли ви?Дано да започне да се храни нормално в най-скоро време!Незнам какво да кажа,остава само да се молим за вас,да минава всичко лошо бързо и отново да сте си вкъщи,здравички и щастливи!  PraynigHug

# 378
Лори, добре дошла, мноооого цунки за малкото Бобче Heart EyesХранене, ми..ям почти всичко, пия течности и забелязах, че когато ям зелена салата с много лук после имам много кърма Peace, пия и боза(защото я обичам) Wink. Заглавието донесе късмет на Лори и Бобче, време е   да го сменим, а? Peace Да променим само  имената, ако друг не е измислил нещо ново,Всички се молим от сърце сили на Надеждата и задраве на Борянка Бог да даде Peace Честито на месечинковците и на рожденничката Hug  bouquetМим браво за мерките и теглилките HugЗа фигурата ми...ми..висока и стройна съм...като табуретка hahaha

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 23:08 от Galiki

# 379
  • София
Миленка ето като инфо за пюретата- в Ганчев и захар и модифицирано нишесте http://www.papa-bebe.com/piuretagan4ev1.html, а в готовите млчени каши-мляко на прах (аз и в друга тема на Януари 2010 четох и оттам се заинтересувах)

# 380
нищо не запомних от темите  Embarassed
Галка - кокера си беше с нас, но ние си спим в къщи  Flutter Къде без него, нали си е пълноправен член на семейството. Само, че бяхме забравили документите на малкият в къщи  ooooh! Добре, че оставихме ключ на едни приятели, та ни ги пратиха по рейса  ooooh! Отгоре на всичко, като сме тръгнали съм забравила прозорците широко отворени и шкафчета..всичко.
иии Момичета, нали не мислите, че сме я почерпили  Blush Взехме си бебока и най-безцеремонно си тръгнахме. Колкото до докторите  Naughty аз пък съм на мнение, че са прекрасни професионалисти доцентите в отделението.
Коса-топки с косми ми падат. Добре, че дал господ коса-има и да остане  Flutter
памперси-ползваме си Памперс-актив бейби-по-тънички са от Либерото  newsm78 Обаче последния пакет се оказа, че почти всички памперси пропускат. Или е дефектен, или ние вече за по-големи памперси  Thinking Във второто се съмнявам.
Кърпички   Grinning ползвам две противоположности-кърпички на ХИП-доста скъпички и на Памперс-оранжевите - за два лева  Peace И двата вида са перфектни.
Преобръщане-елате да видите за какво иде реч-луда ме прави, докато се обърна за секунда и вече е отново по гръб  Heart Eyes
В болницата ни мериха-5.800 кг. добре сме нали  Party Party Party
Искам да питам как сте със социализацията?-Синчето в болницата се хилеше на едногодишното момченце в съседната стая. А другото му се радва и вика БЕ-БЕ, а нашият Ръмжи /в буквалния смисъл/  и си налапа юмрука, ама бързо  hahaha

хайде да ви почерпя с ...доживях да черпя с поп фолк  Embarassed

http://vbox7.com/play:5ba731a0

а сега де  Hug

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 23:20 от loryn

# 381
НАДИ силно стискаме палчета и се молим за вас, всичко да премине и завърши с най-хубавия край. Пък ти бъди силна майче и знай, че сме с вас  Hug

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 23:19 от loryn

# 382
Здравейте мацки.
Днес съм  afwitch
Лориииии Hugмного се радвам,че сте си в къщи вече и то здравички.Аз немога да разбера какъв човек трябва да си,да виждаш болката и мъката в очите на хората и да ги изнудваш,ще се наядат ли с едни бонбони и една кола или каквото ще да е там,просто нямам думи да обидя такива......
Наде много кураж мила,дано Борянка да започне да папка вече за да има сили да се бори Hug Praynig Praynig.Може да се подрисква от системите Naughty
Янчето,според мен най-добре отидете на лекар.Стискам палци да е само някякъв период.
Да ви се похваля преди малко сготвих за първи път спанак с ориз ,не за мен де,а за щерката която била "вегеталянка" Joy,а майка й- вълк.
Честито на месечинковците ни и на зъбченце,да са живи и здрави, най вече.  bouquet

# 383
Лори  Hug за теб и малкия Бобчо

Много сили и кураж на Надеждата и Борянка, скоро чакаме да са си вкъщи и всичко лошо да е зад гърба им  Hug

Като свалих 10 кг със раждането си помислих, че отславането било много лесно, ама от 3 месеца съм закотвена на 68 кг и ни напред, ни назад (поне не отивам напред Crazy ).

Пепелно, и аз съм така, 10 кг свалих за 12 дни след раждането и станах 67, и оттогава не мърдам, само че след великден вече съм 68  Embarassed

За яденето и кърменето - като вълк съм - ям нон стоп, от сутрин до вечер, повече сладки неща, кроасани, вафлички, сладоледчета, ама и мръвките не ги оставям  Joy , вчера толкова бях гладна че ми премаля и изядох порция печено пиле с 2 филии хляб и за десерт пържен шаран с 1 филия хляб  hahaha , ама кърмата ми взе да намаля де. Иначе Радосвета тия дни е на диетка, яде 70-80 мл, иначе бяхме стигнали до 100-110 мл. А аз сега изцеждам по 120 до 160, така че все още имам в излишък, пък да видим до кога  Thinking

# 384
Лоринка, добре дошла в редиците!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Наде, само се е разхлабила от АБ да знаеш. Така им влияе на дребчовците.
Пюрета купих на ХИП. По натам ще давам и други. Гербер са много хубави. Семпер и те, стига да им допаднат странните комбинации. Иначе Ганчев съм давала на баткото. С тях прояде зеленчуковите - нещеше хи Хип, ни Мип. Кашите също много ги ядеше и плодовите пюрета. И да, в някои има и захар, и сол, и мод. нишесте, но.....
Гледам за парабените сте говорили - аз като работеща в сферата на селективната козметика, мога да ви кажа, че дори в ЛаПрери (дето са по 2000лв. крем) и Сисли има. Май в Кибио нямаше, но като помиришеш крема, ще ти се тще да се намажеш. А ако няма никакви стабилизатори и консерванти, просто годността им ще е супер малка. Плюс това парабените са вредни в големи количества, а в козметиката не е такова. За съжаление няма нищо на 100% изчистено. 

# 385
Лори, добре си дошла! Hug Повече да не помирисвате болници! ГУш за Бобчето и да не стресира мама така вече! За докторските подмятания - гадна българска действителност Close

Надеждата, моля се малката душичка да се оправи скоро! Кураж, мила колкото и да е трудно! Заради малката  Hug

Относно парабените - хем знам за тях, хем днес погледнах какво пише на лосиона без отмиване на Мустела - ами посочени са точно ПЕТ броя  Shocked Беше останал малко и веднага в кофата. То е ясно, че без консерванти не може, ама чак пък толкова....

За кърмата - ям сладко като не видяла, днес за пореден път си купих от любимите сладки и си ги опуках сама. А фигурата ми продължава да е стройна като гръцка амфора  Mr. Green

Тотони, какви упражнения правиш? Мен също ме боли гърба, гръбнака  по-точно, особено като ставам сутрин. Едва се раздвижвам ooooh!

# 386
Късно вечерта да си кажа:

Честит рожден ден, Зъбченце! Пожелавам ти да си най-усмихнатата мама, най- любимата жена и най- щастлив човек!

Честито и на сладките ни месечинковци! Да са весели и послушнички!

Наде, много силно ви прегръщам и се моля за вас да се справите с проблемите с лекота! Сигурна съм, че Борянка ще е добре!!! Нали знаеш, че нашите бебенца са здрави!!!

Пчеличке, разбирам те, но е добре да си търси човек правата, защото иначе такива хубостници съвсем ще го ударят през просото! А се надявам вие  да успеете да постигнете поне известна справедлиеост!!!
По въпросите с лекарите искам да допълня, че като всяко стадо и те си имат мърша. Но, слава Богу, и аз категорично не мога да ги сложа всички в кюпа на некъдърността. И добре че е така. В много критични случаи са ми помагали много добри професионалисти.

За килограмите- бях свалила още два кг и покрай  празниците си ги върнах. И мене ме избива на сладко, но започнах да се спасявам със сушени фурми и кайсии. Иначе става страшно. А за лактация- много вода, овесени ядки или трици, кисело мляко, вечер чаша биричка. И жито си правя понякога.

А пък да си похваля малко гарджето - днес толкова хубаво ми стана - гледа ме с едни големи очички, приказва и се смее на глас! Невероятно е усещането за топлота, единение и любов!!!
И понеже всяка от нас го усеща, пожелавам занапред да имаме щастието да си да споделяме предимно тези прекрасни моменти!

Лекинка от нас!  

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 23:12 от happy-mamma

# 387
Честит Рожден Ден на Зъбченце! Пожелавам ти безброй слънчеви дни с любимите хора с които да се радваш на много здраве и щастие!

чакам си татито от командировка. Днес сутринта е тръгнал от София, мина оставини и продължи към Бургас, Поморие, Несебър и обратно  Tired

лека нощ от нас с Боби от Бобената шушулка  Hug

# 388
Ех, хепи все ще ни разчувстваш с постовете си. Hug
А за фурмите-изяждам по половин кутийка  от едни ирански(много сладки) и да ви кажа много добре ми действат,като разхлабително Embarassed(някоя мама ако има проблем,препоръчвам)

# 389
Здравейте, дами

Лори, добре сте дошли  Hug Hug Hug и повече не ви пускаме да ходите по болници  Hug Hug Hug/тези са за Бобчето от бобената шушулка/

Наденце Дано скоро прояде малката кукла и да се прибирате у дома. Кураж и сили да издържиш  Hug Hug Hug
zyb4ence Честит рожден ден. Всичко най-хубаво ти желая.

За яденето. Ох какво да ви кажа ядат ми се само боклуци напоследък , но са ми толкова вкусни. Поне сутрин гледам да хапвам овесени трици или ядки с мляко, през деня по разходки - нещо в движение а вечер гледам да е нещо готвено. Сладки неща ям много, хапвам си даже и шоколад  Embarassed

Ние днес си направихме една разходка до Трънското ждрело. Времето беше страхотно а малкия така добре пътува/ пу пу пу да не му е уроки/, спа си през цялото време. С две думи изкарахме си страхотно.
Сега е изкъпан, нахранен и спи сладко сладко  Heart Eyes

Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт