Отговори
# 390
Добър вече мили мами!

Чета ВИ всеки ден с интерес и относно какво трябва да яде една кърмачка бих искала да прочетете тази статия-всичко в нея си е самата истина-поне по себе си съдя относно яденето.
http://missby.wordpress.com/2008/01/26/bf-food/

Много ще се радвам , ако съм била полезна на тези ,които се притесняавт , че не се хранят правилно,защото всъщност се оказва , че тялото си възпроизвежда кърма дори и да не се храним редовно-най-важното е да слагаме бебчо на гърдата все по често  , ако се съмняваме , че кърмата намалява.Резултата е потресаващ и много положителен.Успех на всички кърмещи и много стиснати палчета на бебенцата ,които са болни и  Hug за техните борбени МАМИ.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 00:32 от nun_to

# 391
  Бих искала да добавя , че от както съм родила изпивам по един литър лактогонен чай  на ден-който стимулира производството на кърма, но и благодарение на него Алекс не знае какво е колики- пръцка като за световно  Wink
http://bilec.net/product/79/laktogonen-chay-bilek-100-g.html

# 392
 Бих искала да добавя , че от както съм родила изпивам по един литър лактогонен чай  на ден-който стимулира производството на кърма, но и благодарение на него Алекс не знае какво е колики- пръцка като за световно  Wink
http://bilec.net/product/79/laktogonen-chay-bilek-100-g.html
Благодаря ти за информацията за кърмата,определено е полезно да се знае!
Обаче за чая е съм съгласна. Мисля,че е до дете.. аз също пиех и сега продължавам,но вече доста по-рядко чай със същите съставки и детето си имаше колики,като дори избягвах газообразуващите храни. Вярно,че не бяха нетърпими,но ги имаше и след като стана на 2 месеца и половина коликите му минаха  (слава Богу!) Simple Smile

Аз имам питане към КОНСУЛТАНТКИТЕ ПО КЪРМЕНЕ

Понеже давате страхотни съвети, винаги помагате страшно много и Ви гласувам доверие, бих искала да ме насочите мен,а и предполагам всички мами в темата - по време на кърмене какви лосиони за тяло,душгелове и антитранспиранти могат да се използват спокойно,така че да не вредят на бебето по някакъв начин? За какво трябва да внимаваме в съдържанието на продуктите,които използваме?
Благодаря Ви предварително!Прекрасно е че ви има!
Hug  bouquet

# 393
  • Сливен
    Добро утро.Не мога да ви изчета.Нямаше ни няколко дена и вие сте писали ли писали.
    Плами днес е от месечинковците.  bigdance2
    Нашите колики минаха преди 2-3 седмици.Преди да минат за 2-3 дена се засилиха и после край.След като минаха, Плами започна да спи по 6-7 часа без да се събуди.Заспива към 9- 9.30 и чак в между 3.30-4 се събужда.Първите вечери ставах да я проверявам защо не се буди.Баткото 3 години ми се будеше по 2-3 пъти на вечер.И сега ми е много странно.Но с хубавото лесно се свиква  Wink.
    Весел и усмихнат ден на всички и честито на месечинковците  Kissing Heart да сме спокойни и усмихнати бебченца.

# 394
  • Полски Тръмбеш
ДОБРООООО УТРОООО  Grinning  ДНЕС ЩЕ ИМА ДОБРИ НОВИНИ ОТ НАДЕТО ЗА БОРЯНКА  Peace  Praynig Praynig  Praynig ДА СЕ МАХАТ ВСИЧКИ БОЛЕСТИ ОТ НАШЕТО ЛЮБИМО БЕБЧЕ Praynig Praynig Praynig  милата може и да отказва да яде заради млечниците / нз как точно се казваха дето миличкота ги имаше в устата  Embarassed / моя Вики зимата като му беше цялата уста на гнойници, хем голям и вода не искаше да пие...., а представямси малката душичка  Sad НО ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ - СИГУРНА СЪМ  Peace

сутришната порцийка  Mr. Green   ммммммммм  Heart Eyes

ЛОРИ  Hug незнам дали помниш преди време бях  написала, че Боби възприема всичко мн бързо  Heart Eyes и се развива мн бързо   Heart Eyes  .....(явно съм познала)  и като порасне съм сигурна, че ще бъде малък гений  Heart Eyes  МН ВИ ОБИЧАМЕ И СМЕ ГОРДИ С ВАС  Hug Hug Hug

за социализацията- и ЙО се радва и мърмори нещо си на околните, мята крака, ръце...  Heart Eyes  час т от казаното, което разбирам е -КХЪЪЪ, АУУУААА ... а когато е гладна и реве все повтаря- АУЪЪЪ ГАААААА!!!! ( с баща й се смеем че казвала- мамо!!! ГЛАДНА!!!  Joy )

ЧЕСТИТИ МЕСЕЦИНКИ НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЦИ!!!

спирам, че се олях  ooooh!  Blush

# 395
Добро утро, мили маминки Heart Eyes  bouquet
Радвам се че съм част от вас, толкова ми липсвахте Hug
Много  Ви Благодарим с Борянка за цялата положителна енергия и стиснати палчета  bouquet
Силно искам да вярвам,че нещата няма да са толкова зле с бъбречетата й Praynig,дано в понеделник новините от доктора да не са чак толкова лоши,колкото са от цветните снимки Praynig
Новини ще споделя чак късно вечерта, защото доктора приема след обяд и мъжът ми ще ходи да ги занесе!
Ние ще сме тук поне до вторник,защото до понеделник вкл. ни е АБ!
Ние постъпихме тук здравички, при постъпване разултатите й бяха перфектни, без каквито и да е бактерии или индикации за такива и само за да ни направят така важните цветни снимки от които става ясно как и дали работят бъбреците!
Сложиха ни абокат още първият ден при условие че венозната урогография беше на третият ден(т.е. детето 2 дена седя с абокат за няма нищо и съответно й се поду ръчичката, после й сложиха 2-ри, но така й бяха стегнали ръката със лекопласт,че й беше станала лилава и него махнаха ooooh!, сложиха й трети.....,който след 2 дена излезна и сега е с 4, дано да е последният,че милата се измъчи много Cry
Три пъти й слагаха катетър, веднъж за микционната снимка(тази която се прави през катетър, вкаран в уретера,за да й се направи снимка"отдолу", и два пъти за да й вземат стерилна урина #Cussing out, аз коклко пъти съм й взимала стерилна урина без катетър, а само със специални пликчета за урина Cry
Няма такава мъка и след като й направиха венозната снимка се започна рев, гърчене, беше неутешима Cry, от влагалището й започна да се отделя едно жълто течение и уринатай беше супер мътна Cry и се започна, Т ииии #Cussing out
Съжалявам че споделям всичко това,но си мислех,че като сме във великата болница това нещо не може да се случи!
Незнам дали е съвпадение или...
Резултата пиелонефрит (възпаление на бъбреците), супер раздразнен стомах(повръща със кървави жилки и ака рядко и слузетсо)!
Вчера яде много малко и повърна два пъти обилно!
Дано да се оправя по-бързичко,че не издържам да я гледам как слабее Cry
Тази сутрин пак хапна мъничко!
За  половин месец не е качила нищо Cry
Поне сутринта като се събуди започна да гука много и така мило ми стана Heart Eyes
Още веднъж се извинявам,че ви натоварих с подробния разказ за нашите преживявания!

Лории,много се радвам,че Бобчето е здравичко Heart Eyes,никога повече да не виждате болница мила Hug
Целувки и хубав ден от нас Hug  bouquet

# 396
Добро утро и от нас Hug! Честито на месечинковците днес и на  всички с поводи, да са здрави и щастливи Hug  bouquet! Много положителна енергия за малкото Борянче и кураж и сили за милата й майчица Praynig. Момичета..вече едва успявам да сложа памперса на Роки спокойно..то е едно мятане, изпъване, търкаляне, правене на мост..чудо е..От няколко дни  като заспива, особено навън и сам си  пее, ма с един нежен гласец Heart Eyes.. А от два дни  си държи дясната ръка изправена  нагоре, като за хитлеристки поздрав, много е смешен, ще го снимам и ще кача снимка. ХУбав, слънчев и   спокоен ден от нас  HugМим благодаря за  кафенцето PeaceНаде, писали сме едновременно, не ни натоварваш! Нали за това сме тук, да споделяме и се подкрепяме Hug Дано скоро малката душица оздравее и да си идете у дома, по повод отношение и персонала на болниците..ще се въздържа #2gunfire Малко геройче е  милото ти детенце, нагушкай я от нас Hug Heart Eyes

# 397
  • Mostly in my mind
Наде  Cry
много положителна енергия и сили да се справите с всичко това и скоро да е само лош спомен  Hug Praynig

# 398
  • Sofia
Добро утро, момичета!!!

Наденце, много стиснати палчета на теб и Борянка. Не се притеснявай да споделяш. Надявам се, че така ти олеква, а пък ние имаме възможност да следим какво става с вас и да ви стискаме палци!!!

Хубав ден на всички!!!

# 399
Надежда- Praynig Hug,оххххххх дано да се излекувате бързо даноооооо Praynig

# 400
ДОБРО УТРО МАМИ.Ние вчера цял ден бяхме навън прекрасно време

Наде докато ти четях поста се разплаках - прищя ми се да дойда с една бухалка и да отнеса всички, който са виновни за състоянието на малкото мъниче и които му причиняват болка.Никога няма да забравя моето дребосъче как беше с абокат нон стоп и как изпаднах веднъж ужас като му видях лилава ръка. Стискам палци всичко да се оправи възможно най- бързо и да се приберете у дома.

Лориииии здравей- като се включих в темата и видях че имате проблеми много ми домъчня радвам се че вече сте тук и сте добре.

Иначе мили мами ние пак сме хремави - вече 20 дни - тая нощ пак не спахме. А доки оня ден ми казва само го чисти и нищо - е аз мисля да проявя самоинициатива и да му давам витамин Ц 5 дни. Вчера срещнах един познат лекар и той ми каза да не се тревожа толкова за този тип херния, защото първо вероятно само предразположени на нея и второ тя се израства и сега ми е манго по спокойно.

Айде лек ден засега от нас че сме гладни.

# 401
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро  Hug
Мони-бонбони става на 3 месеца newsm68  ura Почерпете се за здраве!

И за бебоците  Hug

Честито и на останалите месечинковци!

Ние му купихме количка тъкмо викам подарак за 3 месеца. Лятна на Бертони (ето я: http://www.mama.mk.ua/files/upload/240000/240235/Little%20Boy.jpg ) . Много е лекичка, да може да я разнасям и Варна  Rolling Eyes а комбинираната остава тук  Simple Smile

# 402
Честита месечниц на всички. Да са живи , здрави, весели и щастливи.

Мими много е готина количката.

Мами а вие от кога ще слагате бебетата да сядат и повдигате ли им вече малко количките.
Моя става утре на 4 месеца и мисля да го поповдигна.

# 403
Наде, направо всичко ми настръхна като прочетох какво правят на малката душичка  Cry , кураж миличка и дано по скоро се оправяте и да ви изписват, хубаво е че споделяш за да си имаме едно наум ако ни се наложи да влизаме в болници . Нагушкай малката принцеса от нас и дано във вторник да ви изпишат  Hug Hug Hug

# 404
Наде,стискам ти палци бързо да се оправяте и всичко лошо да остане зад гърба ви!  Hug  Praynig

newsm38 това е за днешния ни празник-Албена стана на 3-ри месеца!Новото е,че яко си цокаме палеца,не искаме биба,само сладкия палец!Имам каучукова биба на чико дето успява да остане в устата на малката за 10 мин,но после и тя изхвърча най-безцеремоно из кревата!Направо не знам...
Утре сме на ортопед,дано всичко е ок с малката и да махнеме ортопедичните гащи,после и аз съм на женски дофтор-след секциото още не съм ходила  Embarassed
Пожелавам ви топъл и спокоен ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт