Много се зарадвах на новините от Борянка.Да продължава да папка,за да се успокой поне малко мама

Мим,да го покажеш после

Направо се бях психясала с това неакане 

Наде
ще чакаме да ни пишеш от вкъщи

Да растат здрави и усмихнати 
Рано сутринта валя и доста застудя, но успяхме да излезнем за малко .... най-накрая се класирах и отидох на фризьор
мн съм хепи
очовечих се ... но времето пак се скапанджори и се прибрахме
онзи ден дребния ми се разрева по време на разходката и трябваше да го подрусам малко на ръце, че да се успокои ... и въпреки шапката с козирка успях да му опържа малко бузките
много се притесних, но вкъщи го намазах с кърма и ни се размина, така че смятам да купя кремче и в такива ситуации да го намазвам
Заръчала ме е да давам сокове още от втория ни месец, а аз се ослушвам
Тя жената хубаво ми обясни, че много педиатри отричат вече захранването със сокове, но нейното мнение било, че консистенцията на сока е по-подходяща за захранване отколкото пюрето или кашата ... аз пък след всичко прочетено съм решила да почна с пюре от тиква или картофче и тъй като не мисля, че още моя дребчо е готов за друга храна освен кърма... така че още пасувам
не искам да я лъжа, че давам ... но пък ако й споделя какво съм решила със сигурност ще я обидя
трябва да измисля как по-деликатно да й го съобщя
Притеснявам се, че този месец много малко ще е наддал и това допълнително ще ме постави в неудобната позиция да се оправдавам, че отлагам захранването ... направо ужас

надявам се вашето проблемче с очето да се окаже безобидно и на детенце да му мине бързо

как го постигнахте това със самостоятелното заспиване
аз в чудо съм се видяла от дондуркане ... дано и при нас мине този период 

.
/
Ама спа много малко в креватччето и се нервирах , гепих го и на спалнята, легнах до него и....20-тина минути не се предаваше, ама накрая го победих и заспа и аз с него...
Не бях спала до сега през деня, добре било... 
.

.