Отговори
# 150
Ние направихме една разходка.Взехме си от пощата един пакет за Лина-много съм доволна!
Силно стиснати палчета за Борянка и Боби!Стига с лошите новини!Дано всичко се оправи!
Рени
,сега купувам на Пършевица 2% (уж е по БДС),но ще търся 3,6%.С голямата правехме домашно,но беше много маслено.
Лена,от една страна от финансова гледна точка.От втора-трудно намирам Фризовома и винаги гледам да имам 1 кутия +.Но най-вече не веднъж съм казвала,че каката също ми беше от 3-тия месец на кисело мляко.Здраво и право дете!

Ние ползваме мокри кърпички на HAPPIES,идеални са ми.

Честит рожден ден на Софт!

# 151
И аз ползвам кърпички и пелени на Памперс, но със следващия пакет пелени ще пробвам Хъджис или Пуфис.
Доскоро рядко омазваше гръбчето, но явно увеличихме продукцията  Mr. Green и минаването на по-голям номер не помогна

# 152
,сега купувам на Пършевица 2% (уж е по БДС),но ще търся 3,6%.
Стани, един познат работи точно това(прави мляко и млечни изделия) и ми е казвал, че млякото 2% е най-хубаво, не помня аргумента, но зная, че не би ме излъгал Peace

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 13:56 от Galiki

# 153
Включвам се отново само да питам Анелиеви колко им е голяма фонтанелката  newsm78

НАМАЛЯМЕ ВИТ.Д-че фонтанелата ни е много малка
на Йоан е колкото монета от левче  Thinking и ми се струва, че изобщо не се е променила от миналия месец, а пък педито на последната консултация пропусна да я провери  newsm78

И ще проявя малко нахалство и отново ще напомня за себе си  Naughty

Аз пък досега защо така съм се заплеснала и не съм се включила във фейсбук групата  Thinking Моля приемете ми пълномощното... Jordanka Zgurova съм  Hug

# 154
Здравейте,
Върнахме се от лекър.Д-рката предположи 90% алергия към белтъка на кравето мляко,но има и други предположения, за да ги отхвърли ни назначи абсолютно всякакви изследвания на орината,кръвта и акото и ако те са ОК вече ще подвърди диагнозата.Утре ще я водя при личната на консултация и да ми даде белжки за тези изследвания.Сега се успоких малко защото имаме насока в която се работи а не вдигане на раменете и думите "незнам".

Връщам се да чета.
Стиснати палчета за Лори. Praynig

# 155
Антония, считам, че подходът е много удачен. Така ще се изключат други възможности. Дори да останете с диагноза "АБКМ", както писах и по-горе, това изобщо не е страшно и се израства с възрастта. Hug

Мнооого ми е напрегнато, иска ми се да чуя вече някаква вест от Лори! Дано скоро да ни зарадва Praynig

# 156
  • софия
Тук сме !
Мислим Ви!

Антония, пак е нещо, че наистина сте се насочили на някъде, сга ще е по-лесно !

Аз нещо не мога да се организирам с това захранване, вчера и онзи ден съм давала, ама нали аз го правя и все се прибираме в последния момент, като ревне дребния за ядене и набързо ... днес изобщо не смогнах...

Нищо, от утре по-сериозно !

За обръщането, няколко пъти от корем на гръб, а иначе се опитва и пъне непрекъснато, ама още без успех, ноооо като е без памперс почти успява, въпрос на време е да овладеем техниката Simple Smile
Утре сме на консултация.... дано мине ОК всичко !

# 157
,сега купувам на Пършевица 2% (уж е по БДС),но ще търся 3,6%.
Стани, един познат работи точно това(прави мляко и млечни изделия) и ми е казвал, че млякото 2% е най-хубаво, не помня аргумента, но зная, че не би ме излъгал Peace
Благодаря ти за инфото! Peace

# 158
Galiki , Krispa има в аптеки Марешки, и в други магазинчета в нашия град съм виждала, не са чак стоинки, но си струват - голям пакет с 80 броя е към 2,70  Peace Хубавото им е, че са немски, с лайка са, дебелички, правят лека пяна на дупето, която много бързо изсъхва и остава супер чистичко след него  Peace

И аз пак надниква за новинки от Лори...дано до края на деня има нещичко...

# 159
Здравейте мамчета и бебчета,първо искам да честитя на всички празнуващи  bouquetа на всички болнички-кураж и бързо оздравяване Praynig Hug Praynigние ползваме пуфис памперси и сме много доволни,а кърпички различни каквито намеря:peace:имаме си един часовник-картина,който свети и сме на него вечер,не е силна светлината,но ми е достатъчна Naughtyа що се отнася за киселото мляко,ще изчакам още малко и аз много искам да давам,но малко ме е страх иначе от скромия си опит мога да кажа,че ще купувам Елена ако й хареса ,разбира се,но никакъв случай нещо на Данон,защото колкото й да сме изследвали нищо не сме намерели в лабораторията,ето една табличка с най-важното в киселото мляко

# 160
Ето ни и нас Hug

Дано дойдат скоро хубавите новини от Боби и Борянка!!!! Hug
antoniast стискам палци!!!
Гатофилия  Hug Дано скоро и на вас да ви минат болежките. Както разбира се и на всички други Heart Eyes Praynig
На нас не ни биха ваксина, че гърлото ни било лееееко зачервено. Ама да не сме го лекували още, да видим дали ще прокашля newsm78 Иначе ни остават 100 грама до удвояване на рожденното тегло, т.е. до 7 кг Blush И сме 64 см. Уж на 6 месеца удвоявали Whistling Онзи ден с една мама на кафето си правихме комплименти за бебетата, които много си приличаха и по едно време и двете бяхме  Shocked като стана ясно, че нейното е на 7м., а моето на 3 Crazy
Аз от 1ви месец съм била само на кисело мляко и съм си хубавица и умница  bowuu
Не се обръща моят-далече ми се струва това събитие TiredПоне вече не ревем по корем, а почнахме гордо да се вием.

Кажете повече за фонтанелите и витамин Д. Не се бях замисляла за връзка...нашата доста се е затворила...

# 161
  • София
Антония да всичко е ок, и при коя лекарка ходи?

# 162
Аз пък знам,че на дете от 1 до 2 годишна възраст се дава пълномаслено мляко,именно заради повечето минерали ,протеини и витамини в него,особено желязо,а пък мазнините са за доброто развитие на мозъка,след 2-те години може да се дава и нискомаслено Peaceа що се отнася до фонтанелата-мозъкът се развива бързо и има нужда от пространство за растеж. Ако фонтанелата не се затваря прекалено дълго, то това може да е признак на рахит,но това е много индивидуално,така че педитата си знаят най-добре Peace

# 163
Благодаря на всички ще си стягам дупето (гъзището  Mr. Green )  Hug
Софи, аз си ви споменавам, защото си мисля, че чакаме още едно изследване да излезе, ама явно съм в грешка  Mr. Green
Ох, Наде  Hug  Hug  Hug , а температурата им от какво е? Трябва да има някакъв възпалителен процес? Ще има ли операция? Ама, че новини и какво ви се стовари пак на главите с Борянка  ooooh! милата малка душичка  Praynig  Hug Ще го преборите  Peace Сигурна съм!
Кърпички и аз като Лолитка ползвам Бейби Лов (72бр за 1.45-1.60лв) или едни още по-евтини идват и пак са качествени Каризма (80 бр за 1.30лв) и двата вида са БГ производство. Памперси - за сега сме на едни вонящи - Еви Бейби. Евтини са, повтарям че вонят, но поне не ми изпускат и детенце е сухо.
Нашите шишета са на Канпол стъклени, е... вече с малко модифицирани капачки след като стопих стерилизатора на грила в микровълновата, но иначе нищо им няма  Laughing
Тотони, невероятна ви е снимката  Hug
Ние от събота сме карцер у дома - карантина. Баткото ми е с варицела, след два АБ изпити един след друг и едва отървана пневмония  Mr. Green Размина се всичко вече и важното е, че всичко е наред!
Дейзи, фонтанелата се затваря до към стотинка и после продължава баааавничко да се затваря. Ето една статия http://mama.log.bg/article.php?article_id=34665 Не е хубаво да не се затваря и да седи много голяма, но е опасно и да се затвори изцяло преди еди кой си месец. Струва ми се, че и на нас ще се наложи да спрем вит. Д.
Антония  Hug важното е, че вече нещо се прави и ще се разбере къде и какъв е проблема!

И аз надничам постоянно за новини за Бобчето и Лори  Praynig  Praynig  Praynig

# 164
Антония да всичко е ок, и при коя лекарка ходи?
При док.Куманова в мед.цен."Детксо здраве" много обстойно ни прегледа и доста си поговорихме,много мила жена.Тя е гастроентеролог.
За фонтанелата наща е доста голяма и пие по 3кап.вит.Д3 и всеки доктор който я видя в последните дни ми каза да не го спирам.
Мокри кърпи-Пемперс Сензитив.

Много стиснати палчета за всички които имат нужда.Мисля че вече е крайно време лошите неща в темата просто да спрат!!! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт