Отговори
# 225
Много се радвам за Лори и Боби  newsm44
Точно казвах на мъжа ми, че тия доктори са за трепане....какво преживя момичето само тя си знае.
Е и ние тук си ги обичаме всички, нали сме си наши хора, пък нека да сме нарицателно за някои...важното е, че положителното мислене само може да помогне.
С тази мисъл се опитвам и аз да полегна, макар че като слушам детенцето как хрипа и едва диша горкото ... Sad
Лека нощ на всички от нас, дано утре има такива хубави новини и за Борянка  Praynig

# 226
jiqna, ако решиш по-рано да се върнеш на работа ще те огрее, ако не зависи дали ще продължат програмата или не, но когато големия ми беше на годинка започнахме да ползваме детегледачка по подобна програма, която с годините се разви и промени до този си вид. Предполагам, че като приключи Декември ще я подновят или в този и вид или леко ще я изменят, но ще си я има.

А любовни романи имало ли е по времето на Рамзес ІІ или само научна литература?  Laughing

# 227
Много се радвам за добрите новини. smile3501
Аз не можах да ви прочета,че сте писали бая и сега ще наваксам с четенето. Grinning
Лека вечер от нас.Simple Smile

# 228
Браво на Лори и Боби!  Hug

За всички други, които имат нужда стиснати палчета!  Praynig

# 229
Бързам да пиша, не можах да дочета всичко.
ЮПИИИИИ, ЗНАЕХ СИ, ЧЕ ЩЕ ИМАМЕ ХУБАВИ НОВИНИ ДНЕС Grinning
Надеждата, в Пирогов са много добри уролозите. При вас също всичко ще е наред, обещавам Hug
mama_sancho , на нас ни беше увеличен единия тестис и ни казаха да отидем на уролог. Отидохме в Пирогов и уролога даже се учуди защо водим толкова малко бебе (тогава беше на 2 месеца). Каза че е нормално до към годинка да има разлика в тестисите, защото нещо на коремчето не е затворено и оттам слиза течност и т.н. Сега вече си е нормално, но при всички случаи дори да е херния не е задължително да се оперира. При повечето момченца се прибира сама до към година.
Няма да се притесняваш и с теб всичко ще е наред, обещавам Hug

# 230
Добър вечер и от нас  Hug Hug Hug

Много се радвам за Лори и малки Боби. Страхотни новини.Супер.
Дано и утрешния ден донеси такива новини и за малката Борянка. Стискам палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Честито на рождениците днес. Здраве, щастие и много късмет ви желая.

сега да се изкажа и аз по всички теми  Mr. Green

Мерси на всички за пожеланията, много сте мили.  Hug Hug Hug Hug

смучене на  палеца  - И моето момченце си го смуче здраво. Забелязала съм ,че когато много му се доспи и до налапва целия и се започва едно звучно..............

Ох, момичета направо ви завиждам, че се събирате на тайфи във Варна.
Айде бургазлийки...покажете се ... да се срещнем по форумски.... Heart Eyes

Мен ме бройте но може би от средата на юли и целия август.

спане вечер -  Спим на тъмно от самото началото.

брой кърмения на ден- Ние се кърмим, както в началото - 7бр. През деня сме на 3 часа, а вечер правим една пауза.

обръщане- От 5 май и ние го умеем, но  само от корем по гръб, от гръб по корем още не може.

Кърпички и памперси - ползваме на Памперс Премиум. Сега си поръчах от турския, но още не съм го  пробвала, ще имам мнение за него другата седмица.

Лека нощ.

# 231
Малеее, момичета... Много бързо пишете, не мога да ви смогна.....  Crazy Ама поне ще ви чета!  Hug

# 232
  • Полски Тръмбеш
УРРРРРРРРРРРРРАААААААААААААААА  newsm44 newsm44 newsm44  БРАВООО НА БОБИ  newsm68 newsm68 newsm68 ЗНАЕХ СИ АЗ  Heart Eyes - КАЗАХ ЛИ ВИ ТАЗИ СУТРИН  Peace трябваше още оня ден да си сложа компанийката за да предизвикам събитията  Heart Eyes  Peace Peace

newsm17 newsm17 newsm17 ЗА МАЛКАТА БОРЯНКА ПО-БЪРЗО ДА СЕ ПРЕБОРИ С БОЛЕСТТА  newsm17 newsm17 newsm17 ГОЛЯМА ПРЕГРЪДКА И ЗА НЕЙНАТА СИЛНА МАЙЧИЦА  Hug Hug Hug НАДЕ С ВАС СМЕ И ВИ ОБИЧАМЕ  Hug СИГУРНА СЪМ ЧЕ СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ СТЕ ЗДРАВИ

днес си прекарахме супер в Плевен /+ малкото препятствие което изживях- загубих се насред центъра съвсем сама  Embarassed 30мин. на където и да тръгнех все излизах до Историческият музей  ooooh! /, разходихме се, пак разсмях моя док.  Party , даже и картина ще му рисувам  Mr. Green и ходих и до църквата да запаля свещички  за Бобчо и за всички бебчета и деца  Heart Eyes
В събота като отида пак ще запаля и една спициално  за Борянка  Peace

ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЧКИТЕ!!! ДА СА НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ И ОБИЧАНИ ЖЕНИ!!!
лекинка от нас, че вече съм гроги

# 233
Мama_sancho , във форума пише един лекар от Пирогов - Доктор Оги му е ника http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=5661 Детски хирург е, може да помогне и той. Пиши му на лични да ти даде насоки, да ви прегледа и тн

Аз отивам да се трупясам, момата заспа чак в 23ч.
Утре е наред Борянка да ни зарадва  Hug

# 234
 newsm44 newsm44 newsm44 ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ НЕРАЗБРАЛ?- БОБИ ОТ БОБЕНАТА ШУШУЛКА Е С ДИАГНОЗА КЛИНИЧНО ЗДРАВ!!! smile3501 newsm03  love001
"ЛОШИТЕ БОЛЕСТИ ПОДМИНАВАТ НАШИТЕ БЕБОЦИ"- ПРЕДЛАГАМ ГО И КАТО ЗАГЛАВИЕ НА СЛЕДВАЩАТА ТЕМА! Hug
ЛОРКА,ЧАКАМЕ ВИ С БОБИ ОТНОВО ПРИ НАС,ЛИПСВАХТЕ НИ ТОООЛКОВА МНОГО!А НА ТЕБ ПОЖЕЛАВАМ ТОВА ДА Е ПОСЛЕДНАТА ДИАГНОЗА,КОЯТО ЧУВАШ ЗА БОБЧЕТО! НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ВИ СЕ НАЛАГА С ТАТЕТО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ ЗА ЗРДВЕТО НА БОБИ! Hug МНОГО ВИ ОБИЧАМЕ!
И аз си знаех от началото,че му няма нищо на детето,просто си е по-шевлив явно,но гадните "лекарчета" само ни хвърлят в шах и паника! #2gunfire #Cussing out

Борянка... миличкта и миличката й майчица... сигурна съм,че скоро и при вас всичко ще е наред!Борянка си е герой и половина! Hug

Днес опитах да сложа Крис по коремче, с дрехите и памперса да се обърне пак, но горкия така пъшкаше и накрая се разплака и аз го обърнах Blush А то какво се оказа- памперса му бил пълен миличкия,а аз го карам да се упражнява с допълнителни тежести Joy И тази вечер след баня пак започна да се мята, да покаже какво може човека Party Естествено само от корем на груб,обратното упражнение е по-сложно Hug

Мими Hug, браво на геройчето Мони!

Марулке направи й забелейка на лентичката ми и тя взе,че се поправи  Laughing Hug

Мама Сънчо, момичетата вече са те успокоили... не с епритеснявай,сигурна съм че до операция нама да се стига,нали виждаш как обичат докторчетата да плашат само родителите.... Hug

Стани- Лина е още по-страхотна на тази снимка! Hug Heart Eyes

Анилеви Joy Joy Joy Крис и той събира очите,като захапе цицата и смуче като невидял! За всеки случай,да не му я дръпне някой изпод носа си я хваща с двете ръце,след което притваря очички опиянен Laughing И така си хапва блаженно,опитам ли се да дръпна цицата ,отваря веднага големите очички и ме гледа лошо с поглед "Само да си посмяла да ми я вземеш" Joy hahaha
Лекичка от нас,а тази нощ съм сигурна че ще бъде такава! Party

# 235
Ммм така...Добро утроо!! Кафета не мога да правя   smile3506 , нооооо някой все ще почерпи днес!Я рожден ден , я месечинка  newsm51 Сладури, ние вече няколко дена се будим към 6, но не да папаме, ами да играем  и да си събуваме чорапите  Tired
Хайде ставайте!!! Чакаме си хубавите вести днес и дано да пекне малко слънце вече!! Лов ю  Heart Eyes

# 236
Добро утро!Много се радвам за Бобчо,милото!Няамше начин с толкова позитивна енергия от всички дето го мислеха,да не се оправи!Сега чета,че и за Борянка ще стискаме палци!  Praynig
Пожелавам ви слънчев и топъл ден,пълен с усмивки и добри новини за всички  болнички!

# 237
Добро утро! Лори, страхотни новини. Браво на сладкото бобче:) Чакаме ви днес да пишете
Изчетох Ви и с кеф слагам кафенцето, а МИМ да слага компанийка!
Надеждата много стискаме палчета и за Борянка, но вярвам, че днес и от Вас ще имаме добри новини!
Гатофилия и вие се оправяйте, че ей сега ще се стопли времето и искаме да ви видим с нас на разходка!
Мила-Симона и ние сме почти като вас с мерките и вчера бяхме на консултация - 5600 гр. и 61 см. Казаха ни и ние по 3 капки вит. Д вече да давам и да започвам със захранването със сокчета, но мисля да се въздържа. Предпочитам към 5-ти мес. с пюренце да започна, не ми се ще със сок.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ
Хубав ден!

# 238
  • София
Bonjour и от мен е кафенцето  Hug и в тия очаквани 20 градуса за София, само хубави емоции (днес е петък 13 ) Crazy

# 239
Добро утро и от нас. Още веднъж Благодаря на всички - страхотни сте.
smile3501 smile3501 smile3501

Evridika - Ей ама как ме уцели аз съм като малките деца - прибира се мойчкия вчера и аз му казвам " Обещай ми че всичко ще е наред" А сега си имам две обещания значи няма мърдане. newsm68 newsm68 newsm68

Пантелина
мерси за контакта - писах му на лични ще чакам отговор иначе много четох и много препоръчват д-р Георгиев от Пирогов.

Ние днес се събудихме с температура 38.1 С - явно от ваксините вчера и въпреки температурата малчо с се жалва тихичко и дори ми се усмихва от време на време. Дадохме Панадол и тя поспадна и той се нахили и тамън се наканих пак да му я премеря и той заспа та сега ще го чакам да се събудиИмам въпрос защото никак не ми е ясно - сега нормално ли ще е от ваксината пак да я дигне и кога, а ако не кога е редно да се обадя на доки.

Лори чакаме да се похвалиш че сте се прибрали

Наде стискаме палци да се оправите бързо

Нека и като слънцето навън всички бебоци да са слънчеви и засмяни

Иначе времето навън май днес ще е хубаво - май най - накрая ще вземат да познаят и ще е 20 градуса в събота

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 08:28 от mama_sancho

Общи условия

Активация на акаунт