Отговори
# 510
Яребичка, снимката е невероятна! Ама и беборанчето е страхотно!!! Hug

# 511
аааа друго си е за скумрийката Сийка  Joy
Иве, Мира  Rolling Eyes все едно пишете от различни краища на БГ.
Ние се прибрахме-супер голяма горещина еееее  #Crazy седнахме на едно кафенце в градинката под дебела сянка, взех го изпи 80мл. чайче и ревна и хайде към вкъщи. По път пък стана мрачно и се раздуха  ooooh! Явно му е било жешко, защото както му смъкнах дънките и обух къси панталони млъкна-сега, седи смее се, крещи и рита бързо...бързо  #Crazy в кревата си. По-късно пак ще опитам да излезнем, дано не завали, че ще ме направи луда...

Hug

# 512
седи смее се, крещи и рита бързо...бързо  #Crazy в кревата си. По-късно пак ще опитам да излезнем, дано не завали, че ще ме направи луда...

мен вече ме направи луда  Sick
ама тая песен за скумрийката аз що не я знам  newsm78

# 513
jarebi4ka-супер е снимката ,а с какво направи толкова много пяна newsm78  и още да питам мамите от Пловдив при кой ортопед бяхте ,че ми предстои и събирам мнения Hug

# 514
Vlizam da pomolq za malko stisnati pal4eta.Malkiq sutrinta padna ot povivalnika i cql den reve bez da spira.V momenta sme v plovdiv i 4akame da mu napravqt skener.Opitahme na obqd,ama ne mojaha 6toto mnog mardal.Razbrahme se s doktora v 7 i 30 da otidem pak.Smqtat,4e ni6to mu nqma,ama za na6e spokoistvie da sme ideli.Sega zaspa...Ide mi da se gramna...zadeto go ostavih sam...Izvinqvam se za latinicata.

# 515
# 516
  Praynig Ади  Hug стискаме силно палчета миличка

# 517
 Praynig Ади, стискаме палчета Praynig

# 518
Ади,дано му няма нищо на юнака  newsm17

# 519
jarebi4ka-супер е снимката ,а с какво направи толкова много пяна newsm78  и още да питам мамите от Пловдив при кой ортопед бяхте ,че ми предстои и събирам мнения Hug

РАЗБИРА СЕ МУ НЯМА НИЩО  bowuu
ЗАБОЛЯЛО ГО Е ЧОВЕЧЕТО ТОВА Е Peace

УСПОКОЙ СЕ
ПИШИ ПОСЛЕ КАК СТЕ!!!!!!!!!

# 520
  • София
Здравейте и от мен!
Ади, Наде  Praynig Praynig. Дано всичко е наред, Ади! Мен много ме е страх, защото баткото ми падна като беше на 3 месеца и сега Явор много го дебна и сам не го оставям - или го закопчавам, а вече го преобувам на леглото за по-сигурно!
Вчера бяхме в нашия парк, бяхме си взели одеалце и цял ден се въргаляхме. Беше ужасно топло!
За обличането - Явор беше вчера по боди с къс ръкав, много тънка блуза с дълъг отгоре и панталонче. Блузата с дългия ръкав я съблякох, защото бузите му се бяха зачервили.
Количката вече започнах да повдигам, но под дупето слагам възглавница и той пак си е в легнало положение. Така му е много интересно, защото вижда повече и е много щастлив!

# 521
  • София
Aди, стиснати палчета и от нас!

# 522
Ади, дано всичко е наред с Малчо!  Hug

# 523
  • София
Ади, Наде  Hug

Ние днес бяхме на ортопед, всичко е в норма.
Излязохме малко но започна да духа и се прибрахме.

# 524
Ади, всичко ще е наред  Peace Пиши после!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт