Що само един месец?
Оф, тая Папазова ми влияе изключително зле на нервите ...

Само дано не е дерматит и при нас, че много ми прилича на такова...едни такива дребнички, грапавички, все едно се е "накокошинил" от студа, червенички, някъде са на гроздчета/ама как го обясних само.../, ше видиме утре педката какво ше измъдри/значи вече само при споменаването и ми идват нецензурни думи на устата, толкова пък много да ме дразни тая жена, един път не реагира адекватно на състоянието на детето ми значи, прехвалената лекарка 
Аз най-вече поради тая причина така драпам да давам пюренца - да регулират стомахчето, че вече не помня от кога не сме имали бебешко си ако...
Ми де да знам...някои все едно имат връхчета, ама повечето са си просто грапавички и не се пукат, те са много мънички...Ох, дано не е това да му се невиди 
браво за хубавите новини и много прегръдки на сладката Борянка, много борбено детенце но стига вече се е борила с тези болести. Марш да ги няма вече и да не я тормозят аааааа!!! 

ако имаше как още да му дам 
кърмя или в някоя приятелка или в един магазин на дна прука позната и по цял ден не се прибираме и затова ми е много трудно да се включвам адекватно. Много ми липсвате
Ако не излизам дреб не иска да спинка в нас и аз ставам
и затова гледам да сме навън.
бегам

На диагонал видях, че Борянка се подобрява 
за всички и до скоро