Отговори
# 660
Като учих в Сф през 2007 г, бях за 1 месец на квартира в Люлин 4 Simple Smile

Що само един месец?  Mr. Green

Оф, тая Папазова ми влияе изключително зле на нервите ...  Sick

# 661
Като учих в Сф през 2007 г, бях за 1 месец на квартира в Люлин 4 Simple Smile

Що само един месец?  Mr. Green

Защото не ми допадна съквартирантът, имахме хлебарки и ми идваше далече до Студентски град.

Извинете за спамо-чата Embarassed

happy-mamma. супер си е 500 гр, браво на Елиза Hug

# 662
Ей момичета,пратете малко слънце и насам  Peace

# 663
И в Дружба не е много хубаво времето  Mr. Green Ама ще излизаме след малко.

# 664
Варненки, пратете малко слънчице и насам, тука е отврат, даже и студено... #Cussing out

Ние спиме...утре сме на лекар, да видиме дали ще ни бият най-накрая пустите ваксини от 2-рия месец още...ама обрива се увеличава, което ме озадачава и си мисля, че явно не е от пюрето, защото не давам вече пети ден... newsm78 Само дано не е дерматит и при нас, че много ми прилича на такова...едни такива дребнички, грапавички, все едно се е "накокошинил" от студа, червенички, някъде са на гроздчета/ама как го обясних само.../, ше видиме утре педката какво ше измъдри/значи вече само при споменаването и ми идват нецензурни думи на устата, толкова пък много да ме дразни тая жена, един път не реагира адекватно на състоянието на детето ми значи, прехвалената лекарка  #2gunfire

Айде стига съм бълвала отрова, какво казва мъжо... Rolling Eyes Laughing

Иначе ние от два дена акаме доста твърдичко и с голям зор, съпроводено с такова напъване, че и днеска изкарахме мляко през нослето... ooooh! Аз най-вече поради тая причина така драпам да давам пюренца - да регулират стомахчето, че вече не помня от кога не сме имали бебешко си ако...

Честити месечинки на празнуващите днес сладуранковци  Hug

# 665
Добро утро, момичета
изпуснах много страници, но горе долу ги минах по диагонал.По темата със захранването все още не мога да взема отношение, но следя коментарите ви с интерес. Иначе съм решила да го почвам от към средата на другия месец може би с моркови.
А да ви се похваля- харесахме си квартира в София в кв. Стрелбище на 50м от южния парк, така че ако стане да го вземем, ще мога да се присъединявам към разходките ви живот и здраве от юли. Не знам колко от вас са на квартира в София. но да питам- смятате ли за нормално наемът на 90кв тристайно жилище на това място да е 300 евро? Не мога да преценя,нали идваме от Мюнхен, а там цените са убийствени и на фона на това, което плащахме там за двустайно, 300евро ми се струват съвсем добре..

Здравей. И ние сме под наем в района. За тези пари жилището трябва да е в добро състояние и с мебели - защото напоследък немите паднаха. Пример - апартамент средна хубост, 65 кв частично обзаведен, но със страхотно разположение в Стрелбище вече 1 месец не може да се даде за 180 Евро.

Иначе ние сега се оправяме и поемаме навън - времето не е много хубаво , но ние обикновенно не пропускаме

# 666
Момичета,изписват ни!
Прояде Хуманата!
Стискайте ни палци Praynig Hug
Дано повечев никога да няма болни бебчета в тази темичка и занапред Praynig
Да няма тревожни мами и страдащи душици!
Много Ви Благодарим  bouquet Heart Eyes
Като се приберем ще пиша Hug

# 667
Амидала, като ги рагледаш пъпчиците имат ли вид все едно са пълни с течност? Ако са такива и с времето се пукат и стават на рани значи е дерматит. Дано да не е, ама все пак казвам.
Наде, много се радвам за вас, дано всички лоши дни останат в миналото  Hug

# 668
Амидала, като ги рагледаш пъпчиците имат ли вид все едно са пълни с течност? Ако са такива и с времето се пукат и стават на рани значи е дерматит. Дано да не е, ама все пак казвам.

newsm78 Ми де да знам...някои все едно имат връхчета, ама повечето са си просто грапавички и не се пукат, те са много мънички...Ох, дано не е това да му се невиди  Praynig

Наде - супер новинка! Айде да се прибирате вече в къщи Hug

# 669
Наде,  Hug !    Дано се възстановите бързо!

# 670
Късмет, НаденцеHug

# 671
  • Русе/Germany
Наде  Hug браво за хубавите новини и много прегръдки на сладката Борянка, много борбено детенце но стига вече се е борила с тези болести. Марш да ги няма вече и да не я тормозят аааааа!!! Hug

Момичета нямате изчитанеееееееее ooooh!
Бях ви изчела и вчера пак изпуснах много уф. Сега съм усилила Планета, Боби в столчето за кола и гледа голи каки  Mr. Green hahaha
Днес му дадох сок от морков, е няма такова облизване и мляскане Joy ако имаше как още да му дам Simple Smile
Ние по цял ден сме по улиците Blush кърмя или в някоя приятелка или в един магазин на дна прука позната и по цял ден не се прибираме и затова ми е много трудно да се включвам адекватно. Много ми липсвате Hug Ако не излизам дреб не иска да спинка в нас и аз ставам  #Crazy smile3511 smile3514 и затова гледам да сме навън.
Хайде вече му писнаха каките Sad бегам
Палчета за тези които имат нужда и бързо да се оправят. Hug
Слкагам кафенце Simple Smile

А забравих да кажа, избиват ни две долни зъбчета #Crazy #Crazy #Crazy

# 672
  • София
Браво Наде  Hug всичко ще бъде наред.
Честити месечинки на бебоците.

Ние днес няма да излизаме май, вятъра е студен пък и се опитва да вали.

snejinka86 не е ли рано за зъбчета  #Crazy как бързо се развиват бебетата

# 673
Здравейте мами мадами  Hug
Никакво време не ми остава последните дни, а в събота заминавам на санаториум. Ще си починете от мен още десетина-петнадесет дни.
Палчета за всички в нужда  Praynig На диагонал видях, че Борянка се подобрява  Hug
Ние чакаме един кътник, един кучешки (върха му белее и малко остава да пробие изцяло) и един резец. Всичко това отгоре. Давам пръст за дъвкане и чесане, а като спра да чеша той сам почва да си търка венците.
Айде  Hug за всички и до скоро  Hug

# 674
  • област Варна
Браво на малката госпожица. Бързо да навакса с теглото и да се възстанови и повече никакви болници.
Ние тая тема защо отървахме анкетата?

Общи условия

Активация на акаунт