МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 66 964
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Ааааа, искам и аз на гости  Crossing Arms   Heart Eyes  Grinning

# 616
  • Перник
Заповядай, заповядай, Мими! Hug

# 617
Шегата настрана, много ми се иска да се запознаем  Hug
Весе как е малкия бандит  Hug
А другите няма ли да драснат по един ред  Hug

# 618
  • София
Драс Simple Smile

Не знам дали писах, ние вече сме в Люлин. Децата няма да местя от градина и у-ще. Метрото ни е близо.

# 619
  • ул. "Мечтание"
Благодаря за милите пожелания, момичета!  Hug  bouquet

Танче, честито за преместването!  Hug  bouquet

Да ви се поФалА! От снощи си имаме котка вкъщи. Много съм щастлива!  Heart Eyes Винаги много съм искала да имам котка и най-сетне ми се сбъдна мечтата. Simple Smile Милото животинче още е в стрес, но се разхожда из вкъщи вече, почна да ни се умилква. Ходи при децата... Ще се разберем! Принципно е много кротичко и спокойно коте. Дано си остане все така! Simple Smile

# 620
  • Юпитер- Сатурн
Азарея, заповядайте на гости в Перник! Прати ми номера си на лични.

Готово, имаш поща  Grinning

Весе как е малкия бандит  Hug
Работи цар. От днес е на ДГ и купона беше пълен.

Танче честито за преместването.

Нощни, какво е котето? Много е готино мъркаща топка да ти се настани в скута, нали  Heart Eyes?

П.П. Честита годишнина.

# 621
Момичета здравейте,
Не съм влизала от много време и реших да надникна. Обаче какво да видя: oncheto рьзведена, mam4e82 има проблеми с таткото... Много мъчно ми стана. Дано обаче нещата, които ни се случват, да са за доброто на децата ни - те са най-важни.

Нашият Калоян расте засега доста послушен, но започна да приучава вредни навици от детската площадка - да хапе, да обижда, да отговаря.... И то все от едно и също дете се учи на пакости. В къщи слуша, но като остана сама с него и той също започва да си прави каквото иска, да се лигави и да ми отговаря. Явно и другите дечица са така, но това поведение много ме дразни.

Иначе вече си имами ново попълнение в семейството - на 30.04 родих момченце - Константин, който, засега, е много послушен. Баткото е влюбен в малкия. Чак трябва да възпирам проявите му на любов. От април месец спря да ходи на градина, няма да го пускам и септември, за дапорастне още малко бебето, преди Калата да започне да ми носи вируси от градината.

Бебчо обаче продължава много да повръща. Някой имал ли е такъв проблем? Просто не знам какво да го правя, страх меме да не си разрани хранопровода от това повръщане.

# 622
Честито бебче Елада!
Стефчо тръгва от 17ти на градина,дано тази година е по-добре,да бъде здрав и да не плаче.

# 623
Честито Елада! Да е жив и здрав, много да папка и слушка малкия юнак!
Относно повръщането, Криси ми беше така до 7м. След всяко хранене си повръщаше, мен много ме притесняваше, но нямаше никакъв здравословен проблем и така постепенно като направи 7м. спря.
Танче, честит нов дом! Много щастливи мигове да имате в него!
Нощни, честит мъркащ домашен любимец!

# 624
  • ул. "Мечтание"
 Hug

Елада, честито бебче! Да ви е живо и здраво!  Hug Hug Hug
Разкажи как се храни. Педиатъра какво мисли за повръщането?

# 625
Благодаря, момичета.
Бебчо се храни на поискване. Доста е лаком, може би затова павръща. Педиатърката ни изпрати на гастроентеролог, за да се оцени състоянието му и дали да му се дава някакво прахче, което намалява киселинността в стомахчето, за да не му се разрани хранопровода. Другата седмица сме на преглед.

# 626
  • ул. "Мечтание"
Колко често се храни?
По-честото кърмене би могло да облекчи нещата.
Надявам се гастроентеролога да оцени адекватно състоянието на детенцето ти!  Praynig

# 627
Ако не повръща на фонтан, а само по малко мисля, че не е проблем. Но не е лошо да го заведеш щом имаш направление.

# 628
  • ул. "Мечтание"
Елада, сега те видях какво си писала в майската тема ("зачислена" съм към нея, ако има въпроси към ЛЛЛ).
Ще се радвам да споделиш какво е казал гастрото. Надявам се всичко да е наред и скоро да отшуми това неразположение.  Hug

# 629
При нас нямаше никакви проблеми при преглед на гастроентеролог и както казва Вики понеже не беше на фонтан ми казаха нищо да не му давам. При нас мина към 7-я месец. Дано всичко да е наред и с малчо.
Нощни може ли евентуално аз да се възползвам от консултации относно кърмене?

Общи условия

Активация на акаунт