МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 66 951
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • ул. "Мечтание"
Мамче, на твое разположение съм!  bowuu

# 631
  • Юпитер- Сатурн
Елада честито бебче. Дано бързо отшумят проблемите и да се радвате на новият човек.

Аз ще се оплача  Laughing. В неделя Преско ни направи да си говорим сами #Crazy. След закуска излязоха на разходка продължила около 3 часа. После по заповед на щуката отидохме с влака до Перник и обратно. mona-bonbona не те потърсих, защото упражнението започна в 13,00 часа. Преспа половин час, до като се връщахме с влака. Прибрах ме се към 15,30 часа в 19,00 беше с баба си на трамваен туризъм. Ходили с 19 до последната спирка и после обратно. Върна се с рев, защото ватнамана не му казал чао. ще се опитам да цитирам " Лош, лош деветнайсе. И(с)Кам друг до гара Сервер (Север)." Вярно, че му хвърлихме пъпа на тенис корт, но явно сме сбъркали. Трябвало е в някой трамвай  Laughing, в най-лошия случай някой влак.

# 632
  • ул. "Мечтание"
 Joy Joy Joy

Аз да си поФаля моичкия. В петък го взех нещо тъжен и умислен от градината. Питам го какво му е, като очаквам поредното шикалкавене и увъртане и сръдня... а той взе, че си каза!  Shocked Laughing Всичкото ми баене да споделя какво се случва с него изглежда все пак не е било напразно!  Wink

# 633
  • Някъде по Дунава
Елада, честита ти рожба   bouquet , да е жив и здрав адаша  Simple Smile

# 634
  • Перник
Азарея, трябвало е да звъннете, бяхме си у дома. Нищо, друг път! Преско от сега ви показва кой ще кара влака! Laughing Във всякакъв смисъл...
Нощни очи, точно това трябва да постигнем с децата си - да споделят с нас! С Ванко имам успех, да видим с малката как ще е, че тя е много дръпната.
Елада, дано всичко е ок, но за твое успокоение си направи консултацията с гастрото. Hug

# 635
  • ул. "Мечтание"
Моя е тежка гемия!  ooooh! (същия като мен) Но се радвам, че имам пробив. Това е голямо постижение и за мен самата де. Да не се ядосам, да не му се скарам, че не иска да каже...

Нещо съм много кисела и изнервена напоследък. И голямо хленчене му удрям, голямо нещо.  Confused Не е добре така работата.  Thinking

# 636
  • Юпитер- Сатурн
Нощни   Hug

Азарея, трябвало е да звъннете, бяхме си у дома.

Около 22.09 пак ще сме в тази посока, та ще звънна като отидем да централна гара. То ако имаше влакове в 19,00 вечерта за Перник .....  Joy ех мечти, мечти ....... Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 13:16 от Азарея

# 637
А на мен кой ще звънне  Crossing Arms  Heart Eyes
Ейййй, мойто такъв каприз на дрехи е станал, че ми идва да го гръмна сутрин. Харесал си е един панталон и тениска и друго не признава. А като му кажеш, че са мръсни почва едно мрънкане и сърдене, съответно веднага решава да не ходи на градина, в центъра. Сутрините ни започват много тегаво.

# 638
  • ул. "Мечтание"
Последния плаж за годината!  Heart Eyes

На тази дата преди 5 години разбрахме, че ще си имаме бебе... Все се присещам какъв ужасен рев му дръпнах като видях положителните тестове... На къде ме отвея вятъра от тогава... Не пет години, ами една безкрайна вечност все едно е минала...

Честито на всички с повод днес!  Hug  bouquet Heart Eyes Желая ви радост и щастие в живота!

# 639
  • Юпитер- Сатурн
Последния плаж за годината!  Heart Eyes.....
Благодаря ти!  Hug

МоЕто чудо май щъ става планинар  Simple Smile. Тази събота за втори път го водих на планина, и не спря. Все иска да покори върха   Heart Eyes . Вре се на всякъде и не пропуска пътечка. Май на мен се е метнал. Дано му се запази ентусиазма.

# 640
  • ул. "Мечтание"
АйдИ, честит ти планинар!  Hug  bouquet

# 641
Честита радост на мамите с 2ри деца!
да растат здравички и щастливи!
Ние също ходихме на планина лятото...качих децата на х.РАй под връх Ботев...беше жестоко! В ФБ съм сложила снимките/ник:  Magdalena Penewa/
Иначе и Иван е невероятно суетен...аз без него не купувам
показвам му какво съм харесала и той казва кое да е...така поне ще го носи...иначе няма кой!

# 642
Слава на Бах с тия есенции дето ги е измислил. Направо ме спаси от вкарване в лудницата Simple Smile Няма и 20 дни откакто ги давам на Криси и ефекта е УАУ. Направо живнах, преди изпитвах ужас като трябва да излизам сама с него. Винаги мислех някакви комбинации някой да е с мен. Вчера за първи път в живота си с него седях час и половина на пейката, а той си играеше сам. Вече общува с децата макар и не толкова добре както трябва да е, но те го разбират. По едно време се появиха едни дребосъчета тъкмо проходили и ги пуснаха насред големите дивеещи. Криси отиде до едно и аз скочих, но той като се наведе и почна да го гали по бузката и му говореше нещо. Ей казвам ви разревах се, направо си го представих какъв батко ще бъде. Толкова мила картинка. Вчера и учителката ме зарадва с хубави новини за него и направо съм на седмото небе. Дано не изскочи нещо да ме свали на земята. А как почна да говори, направо ни строява  Joy 
Момичета, за първи път се усмихнах истински и се почувствах щастлива откакто започна одисеята с диагнози и прогнози. А и татето почна отвреме на време да проявява разум Simple Smile Може би има надежда и там.

# 643
  • ул. "Мечтание"
mmagyca Hug

Мамче, това е наистина супер!  Hug
Аз съм голям фен на баховите есенции. Голяма полза съм видяла от тях. Имам си даже вкъщи и си бъркам "магийки"  Joy

# 644
Нощни очи, нямам сега пари иначе и аз бих накупила и да си ги бъркам вкъщи. Тези ми ги направиха колкото да стигнат за месец и после пак ще ходя да взема така. Засега тази комбинация му се отразява много добре пу-пу, дано и занапред да е така. Мнооогоооо съм доволна, какво чаках толкова много да взема незнам. От март месец съм ги зачела и им се кумя. Може да взема да забъркам на мъжО една комбинация и да му ги давам тайно. Тогава верно ще заприличам на вещица както той се изрази като почнах да давам на Криси  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт