МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 66 948
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
За какво говорите бе момичета?  Grinning

# 646
  • Луната ни пази
За какво говорите бе момичета?  Grinning
И на мен ми стана интересно  newsm78

# 647
# 648
Ние си имаме вече гадже от детската градина. Само говори за момиченцето, че и целувки и прегръдки се раздават. Обаче с целуването от сега се справя добре  Grinning  Мен като ме хване и си ме целува стабилно като голям мъж  Grinning  От сега почна с девойките, а занапред какво ще е, д..е да ми е яко  Grinning

# 649
  • ул. "Мечтание"
Аз наминавам да почерпя. Днес ставам на 27 години! Mr. Green

Странно ми е, вълнуващо ми е, малко стреснато... Рожденна му работа!  Crazy

# 650
Да си жива и здрава ти и семейството ти!   bouquet

# 651
  • Юпитер- Сатурн
Яна, честит рожден ден на патерици!

Пожелавам ти безкрайни положителни емоции  Simple Smile
 Hug Hug

# 652
  • ул. "Мечтание"
Благодаря!  Hug  bouquet

# 653
  • Перник
Нощни очи, честит рожден ден и от мен! Здраве и много щастливи моменти с малките сладури!
Мими, браво на Криси! Юнак е той!

# 654
На огромна патерица, да си жива и здрава и тримата мъже да те носят на ръце Simple Smile

Аз пак се сдухах, дяволчето в Криси пак се обажда. Лошо му се отрази шамарите които получи от детенце в градината, а и започна много да ме ревнува. А някой да ме е погледнал или осмелил да заговори и си е навлякъл гнева му. Сега сме си вкъщи, малко почивка от градината.

# 655
  • ул. "Мечтание"
Мона, Мамче, благодаря ви за пожеланията!  Hug

Мамче, надявам се да мине бързо този период.
От баховите има комбинация за такова поведение при децата. Може да я пробвате, ако не сте пробвали вече.

# 656
Ами тя му направи малко по-лека комбинация и му повлия много добре. Обаче то като има дразнители и най-спокойния човек ще отвърне, а какво остава за него дето е много чувствителен и най-малкото му влияе. В петък ще ходим да сменим комбинацията. Със сигурност ще има промяна, само аз да имам нерви да издържа.

# 657
  • ул. "Мечтание"
На теб прави ли ти комбинация? Добре е и двамата да минете през терапията.

Надявам се да се нарядет нещата и да не изперкаш преди това!  Hug Понякога е нужно малко повече време отколкото ни се ще. Rolling Eyes Confused

# 658
  • Юпитер- Сатурн
Мамче  Hug Мойто чудо мина през един такъв период. Хич не е приятно, дано при Криско бързо премине, че хич не е приятно да обясняваш защо те хапят, бутат и пр. като ти си научен и те учат да не правиш така.

Да си похваля гарджето. Вчера без да го разпитвам нашия ми се хвали "Мамо днес в детската пяхме песен за зеленчуци". А, аз с невинен глас го питам "Ще ми я изпееш ли?" Диването взе, че ми я изпя цялата. За мен си беше културен шок. За първи път има желание да се изфука и покаже какво са учили.

П.П. Яна ти кога кара курсове за кола?

# 659
  • Юпитер- Сатурн
Минавам да Ви почерпя. В събота кръстихме Преско.

Общи условия

Активация на акаунт