МАЙските деца щастливи станаха на три години!

• 66 941
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • ул. "Мечтание"
Веси, честито ви християнче!  Hug  bouquet

П.П. Яна ти кога кара курсове за кола?

Преди маааалко повече от 9 години!  Mr. Green
Тогава можеше курса и изпита да се минат няколко месеца преди да навършиш 18 и при навършването на годините да си подадеш докуминтите в КАТ за книжката. Та общо взето станах пълнолетна и два-три дни по-късно вече имах книжка. Голям кеф!  Laughing

# 661
Честито християнче, Весе! Да ти е жив и здрав, все така борбен и упорит!
Аз вече ще полудея. Една седмица го оставих в къщи и горе долу беше добре. Вчера първи ден на градина и още като ме видя ме застреля с думите "Стиви го бил" Питам го ти ли го удари той ми отговаря "не" , той ли те удари "да, тука за гушката" При което виждам, че има белези точно под гушката от малки пръстчета. Побеснях. Прибираме се и той като ме гушна, изведнъж започна да ме стиска и да вика "ще те удуша, ще те пребия" Сутринта питам дали е имало проблеми вчера с Криси, отговора беше Не. Следобяд ще видя какво ще каже по въпроса лелята защото мисля, че при нея се е разиграла случката. Сега се опитват да ме убедят, че Криси си измисля.

# 662
Мамче,не оставяй нещата така трябва да я разнищиш тази история.

# 663
  • ул. "Мечтание"
Мамче, не оставяй така нещата! Направо си мисля дали да не говориш с директорката.

# 664
  • Юпитер- Сатурн
Мамче, говори с директорката не отлагай.

# 665
Днес беше спокоен и нямаше оплакване. Вчера е била някаква да замества и сега няма как да разбера точно какво е било. Давам им тази седмица и ако нещата продължават така ще предприема по-сериозни мерки. Сега детето мие банята щото майка му я мързи  Grinning Изгони ме и затвори вратата след мен.

# 666
  • ул. "Мечтание"
Дано да няма повече изцепки.  Rolling Eyes

# 667
Няма да се хваля да не дърпам дявола за ушите, но снощи беше по-добре. Сега ще видим какво ще става.

# 668
Днес имаме двоен празник - ние имаме годишнина от сватбата, а сестричката ми е рожденничка. Въпреки трудностите искам да запазим семейството си, най-важното е че той го иска и в момента се старае. Дано да продължава все така и повече да нямаме поводи за раздяла.

# 669
  • ул. "Мечтание"
Мамче, живи, здрави и да илядите заедно! Simple Smile Много е хубаво това, че и двамата имате желание да се разберете и да съхраните семейството си. От сърце ви го желая! Hug

Честит рожден ден на сестричката ти!  Heart Eyes

# 670
  • София
Мамче, да ти е жива и здрава сестричката. И успех за останалото   bouquet

# 671
Аз не съм писала от много време в темата. Влязох да я потърся, за да прочета дали вече се оглеждате за добри училища с предучилищни класове за 5-годишни.
Помислих, че съм влязла в родени 2009, но всъщност съм на точното място. Защо заглавието на темата е за 3-годишни  Party

# 672
  • Юпитер- Сатурн
Мамче, благодаря за почерпката и хубавата новина.  Hug

Да ти е жива и здрава сестрата!

# 673
Благодаря ви момичета!   bouquet
При Криси има промяна, но няма да се обяснявам  Simple Smile Само да продължава все така.

# 674
  • ул. "Мечтание"
Помислих, че съм влязла в родени 2009, но всъщност съм на точното място. Защо заглавието на темата е за 3-годишни  Party

Защото пишем твърде бавно!  Joy И не сме сменили заглавието. Simple Smile

За сега Божидар съм решила да остане да кара предучилищната в градината, в която е.

Мамче, дано да продължава все така и нещата да се подобряват непрекъснато!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт