Да ви почерпя
Софи е прекрасно дете, което преживя много и лекарите сега я гледат много изкъсо за да се презастраховат, така че не си мисли веднага най-лошото
стискам палци и се моля и това скоро да е зад гърба ви

, иначе в бънджито скача като отвързана
, после се кърмим и спим, да подчертая че много кърма си хапва , нощем към два пъти си хапва и тъй.. за грамажи като ви чета колко ядат вашите бебоци се чудя Вики как наддава
и се радвам че още имам кърма, че иначе обяда от 140-190г го ядем винаги за 2 дни, рядко но се случва да си изяжда на един път йогурта от 50г и плодовите десерти от 100г. НО ядем много сурови плодове и бисквитки и сухари и хляб и сирене и кашкавал и месо и зеленчуци.. тук консултации няма аз си я тегля в къщи.. не ми е боледувала и не ми се е налагало да я водя да я гледат но горе долу от форума се ориентирам че теглото и за тези месеци е добро, а и тя е добре предполагам че и стига яденето иначе нямаше да е спокойна и да спи ако е гладна 
Давам линкове с рецептички от темата за baby led: 

Стискам палци всичко да е наред със Софи 

Оня ден се опитваше да му свали шапката и го катурна на земята. Другата девойка е толкова нежна, че само седи седнала и се радва отстрани. Не прави никакви опити нито за лазене, нито за ставане! Обаче казва доста думички. Като ги гледам изобщо не мога да кажа, че са на една възраст. Мисля, че скоро и на Калоян ще му дойде времето да вилнее! Сега се притесняваме кога ще проходят, а после ще им се молим да седнат за малко 

Но изобщо не се сеща да си мести крачетата, не може да се изправя сам, не лази, а се придвижва, като се търкаля 
На бързо да се отчета как сме ние. В неделя кръстихме Борко в храма Св. Тройца на хълма в Редута. Церемонията беше много хубава, не натрапчива...за 30тина минутки приключихме. Борето хич не плака, държа се мъжки. Беше му прекалено интересно, за да реве. После събрахме семейството и приятелите вкъщи и изкарахме супер. Бях се постарала доста с приготовленията и всичко беше 6.