Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 762
  • 812
  •   1
Отговори
# 615
Starlight', благодаря ти.

# 616
да Бояна, сетих се, мисля , че Димков я разпространява в България. Формулата е на Луи Куне.

Честит празник на всички детски души smile3525 smile3525  bouquet

# 617
  • Бургас
Starlight', наистина е стрхотно и правилно.
 Бояна и аз съм го чувала това, но кой да се сети като става въпрос за него. Благодаря ти, точно навреме ми го припомни.

# 618
# 619
  • на острова на мечтите
Добър ве4ер Hug Влизам да пожелая на  вси4ки успеШно писане на желания newsm10 #Sniper и да целите то4но този път Joy
 Starlight', много благодаря за написаното от теб:hug: Аз откакто съм тук в Италия,макар и Щастливо омъжена, се сблъсках с куп пренебрежително отноШение от невежи хора,но ме нараниха сериозно. Бях запо4нала да се превръЩам в озлобена ли4ност,за да опиШа по то4но, представете си затворено в клетка животно,което посетителите ръ4кат както им падне, но не то4но с цел да наранят, дано обяснявам  ясно,т.е. дано примерът е подходяЩ,но сега осъзнавам, 4е съм се 4увствала то4но така притисната в ъгъла.По натура съм много 4увствителна и се обиждах от всяко мнение,поведение или просто непхододяЩа Шега. Откакто ви открих, някак  се преоткрих, възвърнах предиШното си "АЗ"И затова Благо Даря, 4е ви има Hug
Приятна ве4ер  Heart Eyes Hug

# 620
  • София
                                            НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ ЗА НИЩО!
Една сутрин на излизане от града един човек се срещнал лице с лице със Смъртта. Човекът я попитал:
- За къде си се запътила така?
- Отивам да прибера сто човека. – отговорила Смъртта.
- Но, това е ужасно! – паникьосал се човека.
- Ами, какво да правя като такава ми е работа. – отвърнала смъртта и продължила към градчето, закъдето се била запътила.
Ужасен, човекът се обърнал обратно, минал през по-преки пътеки и побързал да предупреди всеки, който може за плана на Смъртта.
При падането на вечерта човекът отново срещнал Смъртта.
- Ти ми каза, че ще вземеш сто човека, тогава защо умряха хиляда? – попитал я той.
- Аз спазих обещанието си! – отвърнала Смъртта – Аз взех само сто човека. Безпокойството, което ти създаде, взе останалите!

Приятна и спокойна вечер на всички.

# 621
Момичета, аз да попитам желания за всичко ли мога да пиша.И още - карта на желанията да правя ли.

# 622
Starlight и аз искам да ти благодаря за хубавите думи, дано повече хора ги прочетат,  за да си спестят куп излишни тревоги и АНАЛИЗИ, нещо особено характерно за жените и същевременно май доста излишно.

# 623
  • София
Честит празник феи! Запазете детето в себе си! Приготвих си материалите за картата.

# 624
 Embarassed Момичета как се вмъква изображение . т.е картинка от моя комп??? Искам да споделя с вас нещо покрай желанията новолунски.Благодаря!  bouquet

# 625
  • София

Embarassed Момичета как се вмъква изображение . т.е картинка от моя комп??? Искам да споделя с вас нещо покрай желанията новолунски.Благодаря!  bouquet

Има икона - втората отляво на дясно на втория ред, точно над червения надпис Ново!

# 626
Mай успях, явно това ми е първото сбъднато новолунско желание.  Joy Joy Публикувах я!! Хайде , отпуснете се влезте в ролята на розовото прасе , може и лилаво и полетете с късмета! hahaha Party Party

# 627
blaugranas, директно от твоя компютър не става. Трябва първо да я качиш някъде в нета /снимка.бг, пикаса, прикачи.ком и т.н./ и от там да я прикачиш. Ето как става Peace

Нещо интересно за зодиите и камъните:
http://www.grreporter.info/Diamantite_mogat_da_bdat_zhestoki/7099

# 628
Момичета, аз да попитам желания за всичко ли мога да пиша.И още - карта на желанията да правя ли.[/color]

И аз искам да разбера дали да правя картата на желанията или само да си ги напиша на един лист??
Не съм се подготвила с карта, та за това питам.

# 629
Момичета, аз да попитам желания за всичко ли мога да пиша.И още - карта на желанията да правя ли.[/color]

И аз искам да разбера дали да правя картата на желанията или само да си ги напиша на един лист??
Не съм се подготвила с карта, та за това питам.
На новолуние може и карта да се направи,може и само на лист да се запишат Peace

Общи условия

Активация на акаунт