Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 737
  • 812
  •   1
Отговори
# 705
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,Syn  ura Пожелавам ти много здраве, късмет, оптимизъм и винаги добро настроение   Party Time

# 706
 newsm59, syn! Бъди жива и здрава!
Оня ден отивам да си прибера детето от градина. Обаче, като слязох от метрото, видях едни черни облаци се надвесили над квартала, гърми и аха да завали. А трябва да ходя пеша до градината, което ще ми отнеме около 10-15 минутки. Притесних се, чадър нямах. И... помолих Господ да разсее облаците, да не вали, за да успея да взема детето и да се приберем. И след това директно се обърнах към облаците да бягат, "свърши се вашето царство" - това беше реплика от едно тържество на сина ми, призовах слънцето да се покаже. И стана. А бе, казвам ви, стана. Не само че успях да го взема, дори си позволих да "злоупотребя" с търпението на Бог, като отидох и да напазарувам и се прибрахме вкъщи, като капка не падна. Облаците се разпръснаха и изгря слънце. Ако някой ми беше казал, че няма да завали - при тези тъмни облаци и гръмотевици, за нищо на света нямаше да му повярвам.
Обаче, у мен остана едно странно чувство, че трябва да върна жеста. Защото, когато поръчвах, не заложих нищо в замяна. Чувството, че трябва да бъда по-добра, да се издигам над дребните злободневни неща, които ни ядат отвътре, да помагам, без да очаквам нещо в замяна. Ей такива неща ми се въртяха в главата.
Само исках да споделя с вас.
Прекрасен ден ви желая!

# 707
zuki, помогни на някой да успее в своята работа... bowuu

# 708
  • София
Зуки и аз така онзи ден с облаците и градината. Не съм молила никого, само се надявах да не завали, че ще станем мокри кокошки с децата.  Joy
Вокс, каква зодия си? Laughing

# 709
  • Бургас
syn, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива! Нека всеки ден нещо хубаво те вдъхновява!  bouquet

# 710
syn, честит празник   bouquet

# 711
  • София
Сън, и от мен всичко най по най!

# 712
  • София
syn, честит празник! Пожелавам ти една много вълнуваща и успешна година!   bouquet

# 713
  • най-шареното място
Syn, честито и от мен! Чудесна година!

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 13:16 от арт мама

# 714
  • I want it all and I want it now.
  bouquet Благодаря ви момичета и момче. Ето нещо ,което намерих. Дано да не е пускано. Аффирмации богатой женщины.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 13:53 от syn

# 715
  • Бургас
Аз май изтървах времето за написване на желанията, но за сметка на това снощи се изпълни една моя мечта, без дори да съм я поръчвала някога. Просто много силно желаех да отида на концерт на група "Сигнал", но така се случваше, че винаги ги пропусках. И вчера най-неочаквано се оказа, че ще пеят почти под прозореца ми, на откриване на нов магазин в моя град. Без билети, без блъсканица, безплатно и най-вече без да го подозирам и да се подготвям. Малко ми прилича на притчата за Мохамед и планината или просто Вселената е решила да ми даде, това което силно желая. Така или иначе БЛАГОДАРЯ за възможнастта. Вярвам, че това е първото от поредица желания, които те първа ми предстои да получавам.
Syn, ЧЕСТИТ РОДЖЕН ДЕН, нека всичко от, което се нуждаеш само да те намери.

# 716
Зуки и аз така онзи ден с облаците и градината. Не съм молила никого, само се надявах да не завали, че ще станем мокри кокошки с децата.  Joy
Еми тя zuki свършила работата, не останало за молене Mr. Green Hug
lili-lilian, пиши смело ако имаш желания за пожелаване Hug
syn, честит празник и от мен! Много вълшебства на яве ти желая, слънчева и обляна в любов! baloni

# 717
  • София
Еми тя zuki свършила работата, не останало за молене Mr. Green Hug

Joy Joy Joy

# 718
Честит рожден ден, syn!
Днес си допълних листата с желания. И още едно сбъднато, т.е. получено, паднало от небето. Grinning

# 719
  • София
Syn, Честит Рожден ден!
Щастие и сбъднати мечти!!!

Луне, най-добре да те оторизирам ти да пишеш и моите, като гледам с к'ва скорост ти се изпълняват поръчките, до края на периода ще имаш 20 дена празни. В тях трябваше да поместиш моите десет. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт