Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 902
  • 812
  •   1
Отговори
# 195
Луне, пиле щарено, отивам да паля свещичката. Ще да й се усмихна и ще й нарека едно хубаво нещо, което да се случи, защото аз към добър човек и заслужавам това. (Скромността краси човека, когато той няма други добродетели.)

Предлагам Клонка да я уредим с нещо по-така, 'щото с тези смс-и.... Клонка цветя и бонбони не пие!

# 196
Всеки заслужава, Рози и рози.

# 197
luna винаги се вълнувам като чета за някое мъниче с такова изпитание! Веднага изпращам цялата си положителна мисъл и енергия!
КЛОНКЕ имам молба и на мен да помогнеш Mr. Green дай ми насока дали да продължа да контактувам с човек,който ми е скъп,но често ме разочарова,пък незнайно защо държа на него? Мога да удържа,но май не искам,а кой е правилния път? Ще съм благодарна,ако ми помогнеш Hug Ти поуспокои ли се след случката с детето?

# 198
luna положителна енергия и от мен за детенце.

# 199
  • Бургас
luna, положителна мисъл и енергия  и от мен за детенце. Да се пребори успешно с изпитанието си! Hug

# 200
  • София
Мили момичета, бихте ли разяснили метода със зарядното за портмоне.
Чета, но много сте писали и изисква време. Надявам се скоро да наваксам със старите теми.

# 201
  • Бургас
Тук е обяснен методът за зарядното и парите.  Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430717.msg12577275#msg12577275

# 202
  • Universe
Четох, че имаме хора от темата, които търсят работа. Ако сте програмисти  - езици ,Net, Java и PHP  и търсите работа  на трудов договор за София, пишете ми ЛС Peace

Heartbeat,  newsm10 smile3521

luna,

КЛОНКЕ, веднага да поправиш пропуска си, до кога ще те чакам Wink

Vox populi, понякога странно коментираш майтапа  newsm78 (макар и под формата на женски лиготии hahaha)

Дао създава, но не обсебва;
дава, без да очаква;
подпомага растежа, без да властва.
Това се нарича скрита добродетел.

И тук с добавка на други весели ритуали, а понеже утре е пълнолуДие, можете да приложите подходящи парични ритуали за тази фаза на луната

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 01:42 от lenny_pld

# 203
  • София
 Laughing Много ми допада този метод. Веднага го приведох в действие.
Обаче се чудя какво да обеснявам на мъжо, като види зарядното в портфейла. Ще ме обяви за тотално изперкала.  Joy В последно време все ме праща да се прегледам при психиатър.

# 204
  • Добрич
anita7, просто сложи и в неговото портмоне едно зарядно. Laughing  

А за ритуалите за намиране на работа - препоръчвам ви пеликана /двукратно проверен от мой близък/.

# 205
  • София
Ех, докато аз се самосъжалявам, тук се завихрили интересни неща  Simple Smile
КЛОНКА, давай номера да пращам SMS, че напрежението вече взе да ескалира.  Laughing

Да питам аз за пеликана, понеже северната ми стена се пада на терасата, а точно на тази стена отвън също има печка, та го залепих там. Дали може?

И още нещо... Днес (сега) ли да слагам портфейла на терасата да събира лунните лъчи или довечера?  newsm78 Уж чета, ама не схващам.

И мооооля ви, пратете по една положителна мисъл за мен и семейството ми, че нещо сме се вкиснали и изнервили всички  ooooh!

# 206
  • Добрич
rainbow, ако пеликанът, залепен там ти носи хармония, значи, че това е правилното място. Не бива да издребняваме в ритуалите и да ги спазваме до най-малката подробност. Те са само ориентир /катализатор/, който ни помага да повярваме в добрия край на събитието. Можем да ги променяме, както усещаме, че е "правилно" за нас.

# 207
  • София
rainbow, ако пеликанът, залепен там ти носи хармония, значи, че това е правилното място. Не бива да издребняваме в ритуалите и да ги спазваме до най-малката подробност. Те са само ориентир /катализатор/, който ни помага да повярваме в добрия край на събитието. Можем да ги променяме, както усещаме, че е "правилно" за нас.

Честно казано реших, че там е неговото място и без да се замислям го залепих.  Simple Smile

# 208
  • София
Оф, къде е това с пеликана?!

# 209
  • София-в сърцата на моите деца
Моят, и то два, стоят там вече втори месец......Очаквам неустоими предложения.....ама къде са?? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт