У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (13-та фатална)

• 16 295
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Амии... Да не навлизам в подробности. Rolling Eyes Мъж е намесен. Mr. Green

# 646
  • София
 hahaha hahaha hahaha
При мен кола!

# 647
Яя, к'ва кола? Кола /автомобил/ или кока кола? Laughing

# 648
  • София
Нек`в клаксон се включи от нищото и свиреше около... 7-8 минути!!!! без да спре... добре, че по едно време умря!  Tired  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 649
Ооо, горката! Hug

И при мене един клаксон бълнува и се смее, и ме отвива от 3 часа, ама не се оплаквам. Mr. Green

Сега сериозно, ако се омъжа някога, не знам как ще спя. Будя се от всяко движение и съм вечно отвита... Tired Tired Tired Как се справяте бе хора?

# 650
  • София
Мммм... умората надделява, а пък аз по деф си спя като пор/заклана/пън...

# 651
Аз спя ли с някой в едно легло и съм под пълен стрес, отделно, че се будя през 10 минути... ooooh! Tired Не е за мен тая работа.

# 652
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Никакъв стрес, хъркам най-блажено, ама на него какъв стрес са му нахалните ми крайници, не ми се мисли Mr. Green

# 653
Интересна тема сте заформили.  Crazy
Аз за спане си спим, ама докато спим събирам всички възможни завивки по леглото. Половината бутам на земята, от останалите половината са под мен, и едно на мен. А човека до мен се завива с нищо. Тъй де, от рано да свиква, че аз съм зиморничева, а той мъж и като такъв не трябва да му е студено, ако спи отвит.  Joy Joy Joy

# 654
Аз па за т'ва си спим сама.  Mr. Green  Joy

Джой, чакам коментар за филма Simple Smile

# 655
  • София
Аз спя ли с някой в едно легло и съм под пълен стрес, отделно, че се будя през 10 минути... ooooh! Tired Не е за мен тая работа.
Бейби, твоя проблем е за обсъждане в британската тема. Ще ти търсим някой сър, ще те направим лейди и после - отделни спални  Grinning  Hug!

# 656
Аз имам приятели дето са заедно от 10 години и си спят на ъглова спалня. Тя на едното легло, той на другото и се събират на едно само, когато се налага. И си им е екстра така, всеки в своето легло.  Crazy

# 657
Вени, в американската съм събрала огромна армия, та там по-добре. Laughing

На ъглови легла не щЪ да спя, то има ли смисъл? Whistling Трябва да го преодолея някак. А има и друг проблем. Момчето е с много слаби капиляри и понякога става мазало. hahaha

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 19:53 от H0uSse_Baby

# 658
Бейби то онова спане не е като другото спане. За другото трябва да си буден. Иначе не става.  Mr. Green
Нема да се плашиш за капилярите и на моя му тръгва кръв от носа за щяло и нещяло, ама като има салфетки под ръка не е страшно. И не се мре от това. Важно е да спира бързо. А при нас е така. И всеки път като тръгне се успокоявам с мисълта, че по-добре от носа, отколкото някъде вътре.  Flutter
И мен ме заинтригувахте с този "В Брюж". Сега ще го потърся.  Thinking

# 659
  • Somewhere far away
Току що изгледах Кери- от 76 г. Много добър - гледайте го , който не го е гледал!

http://www.best-horror-movies.com/image-files/carrie-movie-poster.jpg

Доста вярно и добре пресъздава книгата на Кинг - е имаше и разминавания разбира се,  но то не може бец тях - като например роклята, кофите с кръв и т.н. но като цяло много ми хареса. И актьорите също бяха много добре подбрани и много добре играха!

Общи условия

Активация на акаунт