Аз допушвам вчерашната си кутия /наистина от вечерта де, но това значи за момента съм под кутия, което си е един малък рекорд за мен/.
Мъжо ми взе лаптопа, а там съм свалила книгата, сега ще я дръпна и на този комп и продължавам!

, нямам сърцебиене и се чувствам много по жизнена.

Чудя се как след толкова време пак ми се допуши...

! Днес съм по-добре мисля... Все пак се наслаждавам и на няколко много положителни промени. За тях с надявам да не са временни.
това прозвуча много готино (че съм непушачка)
обичам да си го напомням. Много ми е кеф например някой да ме пита дали имам огънче и аз да отговарям "не пуша"
Хем се гордея, хем в последно време... хванах се да завиждам на пушачите на плажа и по заведенията вечер - с коктейлчетата и цигарите...
а преди това море бях толкова надъхана и щастлива и убедена, че никога няма повече да пуша...
Чудя се как след толкова време пак ми се допуши...
обичам да си го напомням. Много ми е кеф например някой да ме пита дали имам огънче и аз да отговарям "не пуша"
Хем се гордея, хем в последно време... хванах се да завиждам на пушачите на плажа и по заведенията вечер - с коктейлчетата и цигарите...
а преди това море бях толкова надъхана и щастлива и убедена, че никога няма повече да пуша...
И аз като не пушех с едно вътрешно задоволство отговарях като ме пита някой за огънче... и за пушачите вечер в заведенията с коктейлчета...
И аз като не пушех с едно вътрешно задоволство отговарях като ме пита някой за огънче... и за пушачите вечер в заведенията с коктейлчета...
На морето по принцип много пушех, цигара след цигара на сладка приказка, след къпане , преди къпане .................
nicofree има една много хубава статия по тоя повод прочети я. На моменти се улавях, че и на мен ми се пуши, всичко живо около мен димеше
, но не се поддадох, защото вече знаех защо пуша 
Разочаровах се и от от доста български звезди, гледам две предавания по тв и направо останах изумена как известни певци и актьори се тровят в ефир 
Дори на плажа имаше 1 бременна, която пушеше