добре дошла в групата

) и съм изпушила една цигара, ама така, автоматично, без да се замисля. Такъв яд ме хвана, помислих си, леле, как можа, сега трябва пак всичко отначало. 

На събора на VW като бях, си помислих, че сигурно щеше да ми е направо неудобно с 3-ма непушачи, аз да се разпафкам... По едно време ми се допуши - е, да, след 3-тата бира, нормално и осъзнаването, че съм бляла и пропуснала и второто записване да ме возят в състезателните коли, така ми се доревааа... че за да не се разцивря почнах да се оглеждам откъде да намеря цигара... ми нямаше откъде, моите хора не пушеха, а не мога да искам от непознати като клошар. И не запалих
хахах

Какви мотори, какви чудеса...
Оня ден пак имах кормуване, поне този път не се опитах никого да сгазя... Продължава да ми се пуши след каране (явно ми е доста стресово и наркоманчето у мен се опитва да използва случая), обаче е все по-слабо и все по-бързо преминава.
Събота и неделя сутрин ходя, т.е. почивните дни, през седмицата не смогвам. Има ли тема 'Джогинг'.. хихихи, или аз да пусна..? 
Мисля някакви диетични бонбони да взимам, ама като знам, че са по-вредни от тези със захар.......
, като ви чета как бягате и спортувате и
искрено ви се възхищавам Аз съм скарана със спорта, обичам да се разхождам
преди сякаш не съм имала обоняние и вкус