Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 3

• 43 975
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Изборът е ваш! Peace

# 601
  • Бургас
Хаййййде да спираме да пушим вече,а ? Grinning
Загасих си последната цигара току що и ми идва да поврна направо  Sick
Надявам се този път да успея !!! Стискайте палци !
На всички,които са в борбата - успех  Hug

Хайде, ама те няма нещо в темата и лентичката я няма гледам  Thinking Mr. Green

Айде идвай да не съм сама в отказването  Hug

# 602
  • София
Да се похваля : за пръв път излизам с компания като непушач( среща на випуска- невероятен купон). Малко над 8 часа бяхме в кръчма, около мен половината пушеха...Е попрекалих малко...всъщност доста  Embarassed с виното, но поне не се изкуших да запаля "само една" цигара.   Hug

# 603
  • BG-DE
Здравейте момичета, на 01.01. ще станат две години откакто отказах цигарите, а пушех по 2 кутий на ден в продължение на 20 год. Правила бях много и все неуспешни опити да ги спра и на 01.01.2010 реших да изпробвам нова тактика, не се зарекох край, а си казах дай да видим колко можеш да издържиш. Първите месеци винаги носех в себе си кутия цигари и това някакси ме караше да се чувствам по-сигурна, а всеки изминал ден по-горда от себе си. Най-трудно ми беше когато се виждах с приятели, защото всички пушат, но след третия месец и това не ме изкушаваше. За съжаление обаче спирането ми да пуша съвпадна с много големи семейни неприятности и започнах яростно да компенсирам липсата на цигари със сладко вледствие на което сега съм 12 кг отгоре и се оказа, че май пристрастеността ми към шоколада е по-сериозен проблем Mr. Green Пожелавам успех на всички и отивам да чета темата за отслабването  bouquet

# 604
  • Бургас
Благодаря ти за споделения опит Hug
Аз имам такъв познат- не пуши, но носи кутия цигари в себе си и черпи, когато пушачи около него закъсат... Crazy Crazy Crazy Явно психологическият момент, че имаш цигари е много важен за такива хора... Май и аз съм от тях  Crazy Crazy Crazy

# 605
Момичета какво става с вас  Laughing. Аз не смея да се обадя, защото май съм най-голямата издънка  Embarassed Embarassed Embarassed

# 606
  • Бургас
Момичета какво става с вас  Laughing. Аз не смея да се обадя, защото май съм най-голямата издънка  Embarassed Embarassed Embarassed

И по-големи от теб има, споко  Blush

# 607
  • Бургас
Аз също като ги отказах си оставих една неотворена кутия и тя ми беше успокоение,че ако не мога да издържа имам цигари.Държах ги няколко месеца,даже ги отворих един път ,но слава богу не запалих.После ги изхвърлих.

Според моя скромен опит успеха зависи от желанието.

# 608
  • София
Здравейте волеви и разумни! Hug
Приемате ли в редовете си непушач от 1 час? Grinning
Честита Нова година на всички! Бъдете живи и здрави, успех в следването на набелязаните цели и в преодоляването на най-трудното - себе си!
Доста години съм пушила /може би ...30 без малко/. Преди години успях да ги откажа за 5 год. срок, но се случиха доста неща и от зор - пропуших отново.
Сега съм мотивирана, притежател на електронни цигари и съм сигурна, че ще успея! Освен това искам да разбера кое е по-трудно да се откаже - цигарите или храната? Sunglasses Laughing Шегувам се! Но за да ми е още по-трудно, в същото време ще съм и на хранителен режим.
Радвам се, че ви открих! Имам много за четене назад...
Хубав ден и успех на всички! Hug

# 609
Ето ме и мен да се присъединя...Нaдявам се този път по-успешно от предишните. Много здравословни проблеми ми се натрупаха напоследък и доскоро си мислех че "не ми е до спиране на цигарите" и т.н. Но извинения винаги има. И ако успея да се справя с останалите неща, то едни цигари ли ще ми се опрат  Laughing А вече и имам докторска препоръка да ги спра заради едни хапчета- та вече си наближава момента.
 Успех на всичкиии Peace

# 610
  • Пловдив
здр и от мен присъединявам се към Вас,защото и аз искам да се откажа от този лош навик.Много интересни нещта прочетох в темата и се надявам,че скоро и аз щте се похваля че съм ги спряла. Wink

# 611
  • София
Здравейте!

След 24 години по 2-3 кутии дневно, след 22 години сериозни и не толкова сериозни, но най-вече неуспешни опити да спра да пуша, най-сетне съм при въс. Спрях ги няколко дена преди нова година, без да си поставям дати и срокове, просто в мига, в който усетих, че съм преодоляла психическата зависимост, изпуших последната си цигара и край.

Успех на всички отказващи, а пък ако не успеете този път, не се отчайвайте и не се срамувайте, ще успеете следващия път, важното е да мислите позитивно Hug

# 612
Успех момичета   bouquet  bouquet  bouquet

# 613
  • София
Благодаря!  Hug

Да се оплача, мислех си, че като си седя сама вкъщи, ще ми бъде по-лесно. По празниците мъжът ми си беше взел отпуска, и си пушеше спокойно, а на мен хич не ми пречеше. Някакси филтрирах и миризмата, и наличието на пушек, и даже присъствието на пушещ човек. Празниците свършиха, той тръгна на работа, а аз моята работа я върша основно вкъщи, но нещо взе да не ме свърта на едно място. Колкото и да е странно, липсва ми пушачът около мене, може би защото няма за кого да помисля "Горкият, той не знае какво изпуска!"   Twisted Evil

Вчера цял ден четох темата, но за съжаление стигнах едва до половината. Четох, че някои доста често сънуват че пушат или купуват цигари. При мен досега такова нещо не се е случвало, и тази нощ даже сънувах точно обратното - че обикалям и обяснявам на всеки, който не успее да избяга навреме, колко хубаво се чувствам, че вече не пуша  Joy

# 614
  • Sf
Вчера цял ден четох темата, но за съжаление стигнах едва до половината. Четох, че някои доста често сънуват че пушат или купуват цигари. При мен досега такова нещо не се е случвало, и тази нощ даже сънувах точно обратното - че обикалям и обяснявам на всеки, който не успее да избяга навреме, колко хубаво се чувствам, че вече не пуша  Joy

По-добре недей да четеш за цигари, ще ти се пуши повече.

Общи условия

Активация на акаунт