Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 3

• 43 975
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Добро утро! Няма да се даваме в никакъв случай. Това е просто цигара. Едно растение увито в хартийка. Нищо особено.Ние нямаме нужда от тази цигара. Ние имаме нужда от това да покажем, че не сме зависими и сме силни и ще успеем.
Аз след вчерашния скапан ден щом не запалих мога да се гордея много със себе си. Подарих две кутии цигари на един приятел, които ми бяха останали. Оставила съм си тук една отворена кутия да се мота за гости и това е. Стискам палци и за вас.
Браво на теб Peace

# 646
Аз май няма да успея ....цял ден ми е лошо, сърцето ми препуска като бясно, главата ми се вие - пуши ми се  #2gunfire #Cussing out чак ще полудея...в момента едва се удържам да не галопирам до магазина за цигари  Twisted Evil Twisted Evil защо изобщо се чувствам така немога да разбера ?! Някой има ли същите "симптоми"

# 647
  • София
Пий повече вода, и когато чувстваш, че съвсем не издържаш, си поемай дълбоко дъх (това го прочетох от Nicofree, благодаря за съвета, страшно много помага). Всички тези усещания не са от липсата на цигари, а чисто психически, така че давай смело напред, ще мине и даже ще забравиш, че ти е било толкова трудно  Hug

# 648
  • София
   Не би трябвало чак сега да имаш абстиненция,тя обикновено е първите ден-два и минава, значи е психическата. Занимавай се с нещо, нещо,което да ти заема и мислите и ръцете.В краен случай, ако отидеш до магазина, купи семки и ядки.

# 649
 Crazy Crazy Crazy Незнам какво беше това чудо - направо се изумих от състоянието си, което се поуправи малко  ooooh! сега се чувствам значително по - добре и най - вече адекватно...и радостно,че не изтичах до магазина

дишането и водата подобриха положението ...а умът ми е зает с хиляда важни неща, но явно смогва да отделя време на тази липса и да ме тормози така

Вече започвам да си мисля,че аз нещо не съм наред, защото никой с който говорих отказвал цигарите не се е чувствал така newsm78 сега след като премина тази неколкочасова криза се чувствам свежа, с приповдигнато настроение - точно в някаква крайност на предишното състояние

ако не откача докато напълно вляза в нормален ритъм ще е много добре  Rolling Eyes

# 650
  • Бургас
Скоро правя 1 година откакто не пуша и смятам ,че това е най-голямото ми постижение в близките години.Все още имам пориви ,но явно така ще е,не ми пречат,важното че нямам никакво желание да пуша.Много ме радва ,че все по-малко хора пушат - на нова година имахме само един пушач на масата от 10 човека.

# 651
  • София
Вече започвам да си мисля,че аз нещо не съм наред, защото никой с който говорих отказвал цигарите не се е чувствал така newsm78

Никога не съм говорила за тези неща с някой, който е отказал цигарите, но предполагах, че е нормално, защото винаги досега, когато съм ги отказвала, съм се чувствала кошмарно. Даже тук няма да описвам всичко, защото ме е срам от много неща, които съм мислила и съм казвала по адрес на близките ми. Този път беше различно, защото първо убих в себе си желанието за пушене, и чак след това спрях.

Не мисля, че не си наред, просто ти е тежко. Ако не си ги чела, наистина най-горещо препоръчвам сайта на nicofree - http://nicofree.bg/ и книгата на Алън Кар (Allen Carr).

# 652
  • Бургас
Може би е някакъв вид подсъзнателен съботаж Rolling Eyesедин вид- виждаш ли- без цигари се чувстваш зле.

Когото отказвах цигарите не познавах баховите есенции и нямах  Спешни капки /Рескю ремеди/.Сега ,когато го ползвам ,мисля,че би помогнало в такива моменти ,както и подходяща комбинация от капки.

п.п.Намерих в темата за баховите есенции писано специално за цигарите от Amitola

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=520711.585

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 10:58 от Frozen Gale

# 653
На мен, когато ми се допуши и си мисля, че не мога или пък ми е скучно или пък се разиграе сцена при която бих запалила цигара си казвам - и е! Какво от това... все едно съм я изпушила тази цигари. Проблема си остава, скуката си остава, работата мен си чака и така. Мисля си, че все едно съм изпушила цигарата и продължавам напред. А снощи голяма награда - бях на рожден ден....половината пушеха и умираха от студ на терасата, а аз - не! Много си се нарадвах на себе си и така! И вие ще можете.Още малко време трябва сякаш...

# 654
  • София
и аз да се запиша ... за втори път ги "отказвам" предния път успях да издържа почти две години... защо ли ми беше пак да почвам д апуша ... ooooh! е днес ми е 8ми ден, нищо не пия, спирам ги отраз, без само с кафето, или само в заведение .... честно казано абстиненция нямам, даже стряскащо малко, не ми се яде повече, не съм по-изнервена .... добре съм! стискам палци на всички ... Hug

# 655
# 656
Браво момичета, много добре се справяте.  Hug

# 657
Аз съм готова. Няма връщане назад при мен. Казах на всичките си приятели, че вече не пуша. Снощи почерпих по същата тази причина. ПОздравиха ме и така. Така че, моля бройте в графа бивши. Много съм доволна. Много съм щастлива и пожелавам и на вас бързи успехи.

# 658
  • София
Само така  Hug

Много е важно да тръгнеш с нагласата, че това Е краят, и точка, а не да мислиш, че ще се опиташ, което по презумпция означава, че мислиш, че може и да не успееш.

# 659
След 20 години пушене, уж по малко, уж най-леките, напоследък стигнах до 1 кутия и от днес не пуша!
 Леле, побърках се сутринта, свикнала съм с кафето да пуша, после на работа - как да е, но сега като се прибера? измислила съм си 300 работи да свърша, за да нямам време да мисля даже за цигара, ама яко ми се пуши и трудно се съсредоточавам, затова се зачетох в темата.

Общи условия

Активация на акаунт