Седмичничката 6.09 - 12.09

• 10 463
  • 157
  •   1
Отговори
# 90
Валя,да ти е здрава и щастлива щерката!Да порасне голямо момиче и да ти помага в скоро време...............в гледане на братче или сестриче.Целуни я от нас!
Ybag на теб-стискам палци за довечера,дано плувците да успеят!Хубава лентичка имаш,цък-цък......
А за БТ ви питах,защото този месец за първи път си я следя.След овуто беше 36.7 няколко дни и след това скочи на 37.2-37.До датата на следващия М.остават 5 дни,да видим какво ще стане.

# 91
  • Sofia
Здравей мило Роси !  Grinning
Много ни липсваш !  Sad
И кажи ти как си , за нас можеш да прочетеш , всеки ден си дрънкаме тук  Wink  Simple Smile .

# 92
  • София
благодаря ви момичета!
Ще се постаря да не се излагаме този път!

# 93
Моренка, аз засега съм тук до утре, но предполагам вече ще влизам по-често. Иначе всичко е в затишие, както писах някъде другаде сега се пазим но мисля тия дни да посетя гинеколожкаат да ми каже как са нещата и ако може да почваме май няма да се поколебаем а може и да си дадем малко почивка - не знам. Това ще го решаваме след прегледа.
Та засега това от мен.
П.П. Защо не влизате в чата?

# 94
Валя да ти е жива и здрава малката красавица!  :new-bday:   ura   cook

Ybag честита ти нова лентичка! Като гледам... голямо сексене ще пада Wink  Успех и дано този месец да се похвалиш с най-хубавата новина!

Зъхи за детенцето не се притеснявай толкова много. Труно е в началото, но ще свикне. Трябва да си силна!

Диди температурата може да падне на същия ден или на следващия. При мен лично при предпоследната леля падна на същия ден. А при последната си остана малко по-висока, ама ми дойде чак вечерта Confused

При мене нищо ново. Изчаквам малко още и "започваме маратона" (както вчера се изцепи мъжо) Sunglasses

Успех и лек ден на всички!

# 95
  • Sofia
Ами и аз като теб , влязох няколко пъти , нямаше никой и се отказах да пробвам за сега .  А днес нямам време за чат , че утре пътуваме за Сандански да си прибираме съкровищата Sunglasses  Sunglasses .
От сряда почваме училище и ми е мъъъъъккааааааааа , да не ви разправям . Мразя да ставам рано  Twisted Evil ! Свърши почивкатаааааа Cry .

# 96
Благодаря, ви много за хубавите пожелания....
нека и при вас нещата да варвят като по вода и какавото си пожелавате да ви се сбъдне...
Да, познахте-първокласничка ще е...

# 97
Да ви се похваля-купих витамини на "Суправит" с магнезий и моят любим ги пие с охота.За мен това е нещо,защото се опитвам да му говоря че и той трябва да спомогне за бебето,като се храни с повече храни,богати на витамини,магнезий и цинк.Абе мъжете не са като хората,нали!?!

# 98
Цитат на: Morena
Ybag , честита лентичка ! И лилипие-то са направили вече такива лентички  Sign Exclamation  Ето от къде ще е следващата ми лентичка   Bulb .  Simple Smile

Аз сега се рових там. Направили са хората и за такива като нас лентички, НО за сега има само за жените с 28 дневен цикъл!
Аз се разминавам с 1 ден (ама мойта си ми харесва). Така че тези с по-дълги цикли ще трябвада поизчакат.
Моренка твоя ако е кратичък можеш спокойно да си направиш Wink

# 99
Здравейте и от мен!
Днес съм малко по добре тази диария ме побърка макар да не беше честа!
Днес съм на лекар за да се консултирам за някои неща!
Валя честита ти рожденничка и много да те радва!!!
На всички пожелавам лек ден!

# 100
Цитат на: didi75
Да ви се похваля-купих витамини на "Суправит" с магнезий и моят любим ги пие с охота.За мен това е нещо,защото се опитвам да му говоря че и той трябва да спомогне за бебето,като се храни с повече храни,богати на витамини,магнезий и цинк.Абе мъжете не са като хората,нали!?!

Еми как да са като хората като не са жени! Wink  Иначе моя си е фен на витамините - разтворими, на хапчета... всичко поглъща! Sunglasses

# 101
Добро утро Simple Smile
Как сме днес?
Аз си пия кафенце и съм много на кеф Wink . Дано не ми развалят настроението през деня.
Вие как сте момичета? Някой ще се хвали ли днес?

# 102
Цитат
Абе мъжете не са като хората,нали!?!

Не са, Младен само с бой мога да го принудя да пие хапче. Зимата изкара бронхит и беше постоянно звънене и напомняне да си пие хапчетата. И пак беше пропуснал едно-две. Забравил бил. А ако знаете какъв поглед на оскърбена и наранена невинност изкара, когато го обвиних, че е било нарочно... Смях.

# 103
Юлче, не си единствената. При нас е същата ситуация. Кажете как да го накарам да пие хапче без да му седя на главата и да му повтарям като на малко дете - пий, пий, пий!  Close Ставам ужасно досадна Grinning
А иначе днес и аз пия кафенце  и пак нищо интересно не се случва!
Приятен ден на всички

# 104
  • София
Цитат на: mimitarnovo
Добро утро Simple Smile
Как сме днес?
Аз си пия кафенце и съм много на кеф Wink . Дано не ми развалят настроението през деня.
Вие как сте момичета? Някой ще се хвали ли днес?

Mimence nie chakame ti da se pohvalish!
Moze s gotov nov dom, a moze i neshto drugo! Wink

Общи условия

Активация на акаунт