Седмичничката 6.09 - 12.09

• 10 460
  • 157
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Цитат на: Tia
.........ти нали ме виждаш Wink , какво мрънкаш Grinning ?

Ми то нали и ти трябва да ме видиш , не само аз тебе  Sad  !
Ми домъчня ми  Sad  , та затова мрънкам !  ША ТА преследвам утре (днес)аз тебе  Grinning  ! В кю-то.

# 76
Хей Тия ти верно се загуби по едно време та и на мен ми домъчня.
Тая седмица нали съм първа смяна та не сме пили виртуално кафенце.Ама утре съм втора смяна и ще ти кукна за кафенце непременно.

Иначе при мен нищо ново.
Грипа ме поразмина малко та сега съм по-добре.
Донци в петък е на изпит пак.Да стискате палци да го вземе.
Миналия път много му помогнаха вашите палци та затова пак ви казвам.
Ами това е от мен за днес.
Стискам палци за добри новини вече.
Хайде някой няма ли да се похвали!!!

# 77
Добро утро Simple Smile
Как сте днес?
Аз си пия кафенце и след малко заминавам пак на тръстиката.
Ама днес ще боядисам утре подреждаме и край. Само си чакам леглото и се нанасяме. Малко съм изморена ама не е страшно Wink

# 78
Здравейте!Ей,голяма краста този форум.Още не съм си отворила очите и пак пред комп.Лошото е,че няма никой.Аз съм в очакване да ми дойде към 14.09.,но още не ми е паднала температурата.До колко дни преди М.спада?Приятен ден на всички

# 79
Добро утро Диди Simple Smile
И аз съм тук.
А за темп, на мен ми пада за един ден и на следващия ми идва.

# 80
Цитат на: didi75
но още не ми е паднала температурата.До колко дни преди М.спада?

При мен БТ се понижава в деня на менструацията.

# 81
Цитат на: Мама от Финландия
Зъхи, как мина втория ден на градината? Вчера забравих да коментирам първия ви ден... Но да те успокоя, те всички мъничета са такива. Ние вече 2 години градинясваме и да ти кажа, още си имаме такива моменти в които висим на полата на мама/ крачола на тати и цвилим и не искаме да останем там... После пък като го забираме и не ще да си тръгва... Ще свикне и твоето злато, обещавам ти го. Знам че гледката е тъжна и сърцераздираема, но като няма друг начин, така е. Моята свекърва за това не си е дала децата на градина и сега най- малкото й е на 9 години (в 3и клас) и реве като я водят сутрин на училище (както и по време на учебния ден). Майка й не се разделя от телефона да не би случайно даскалицата да се обади и да и каже да отиде да си вземе чедото че пречи на другите... Не го пожелавам такова на никого... голямо дете, а не може да се откъсне дори и за миг от майка си... дори и спи в тяхната спалня (което ме довежда до мисълта тез хора нямат ли интимен живот???)

Ох, мамо Фин, голяма ми е мъка тая история с градината!  Sad Вече за четвърти път пробваме (първият беше като бяхме на годинка  Embarassed ), но нещо не се получава... Много му е мъчно, а на мен сигурно десет пъти повече.  Cry Да не говорим колко много се разболява...
Ох, дано този път устискаме, че като се роди бебето, трябва да е вече свикнал. Няма да мога да се справя да ги гледам и двамата вкъщи, а смятам, че с бабиното гледане стига толкова!  Wink
Да ви се оплача и аз. Другата седмица ме изпращат 4 дни в командировка да трамбовам из България. Притеснявам се и за хората вкъщи - как ще се справят без мен, и за бебчето - да не ни стане нещо...  Sad
Нещо не мога да си спомня паролата да се логна, пускам съобщение да ми я пратят на е-мейла, но нищо не получавам вече втори ден.  Close Помоооооооощ!

Зъхи

# 82
Добро утро и от мен!
Зъхи, как е с детската градина? Повечето деца свикват много бързо. Брат ми беше голяма скица. Едно такова кротко дете, уж са го убедили вече че трябва да се раздели с мама/баба, как ще бъде взет следобяд и т.н., и като го оставят и се обърнат да го видят за последно, той окръглял очичките и заронвал крокодилските сълзи. Направо картинка на отчаянието. Известно време го водеха и го взимаха на обяд, после на детските учителки им писна, а пък баба се пенсионира и го спряха от ДГ.
Klia, вярно е, че съм качила малко кг. Не бях се замисляла за това. Аз по принцип клоня към слабите и сега след като ги качих съм в нормата за моя ръст. Успокояваш ме. Много ти благодаря. Но тестове за овулация ще си купя, за лично успокоение.

# 83
  • София
iskam da se izfukam s novata si lentichka!
i spord neia dnes e denia za bebeoravene! Ami da pozelaia uspeh na sprintiorite dovechera!
Izlekuvahme se ot gadnia grip ,taka che sme na liniaaaaaaaaaaa!
Priaten den na vsichki ot men!
i uspeh!

# 84
Здравейте момичета,
 искам да ве почерпя   food002   cook   food010 за дъщеря си, която преди 7 год. изплака за пръв път....изпълнена съм с надежда да чуя отново този плач...

# 85
  • София
DA ti e zivo i zdravo detenceto i skoro da stene kaka!
EEEEEEE Valia ma na mnogo pametna data se e rodila shterka ti!
Tova beshe v kraga na majtapa!

Chestito i mnogo celuvki ot men i na dvete!

# 86
Здравейте момичета кокичета. Как сте днес?
Валя да ти е жива и здрава дъщеричката и още много много дълги години да ви радва! :new-bday:
Ybag - успешно бебеправене! от довечера ще стискаме палци да се е получило. Flowers Four Leaf Clover
При мен си е все тая - чудя се кой ден да ида на гинеколог Thinking  
Желая ви весел ден  Grinning

# 87
  • Sofia
Валя , честит празник !
Мерси за почерпката ! Grinning
Да ти е живо и здраво момиченцето ! И скоро да получи най - хубаво мирищещия подарък ! Grinning  

Май си имаш първолаче !? Simple Smile

# 88
Валя,жива и здрава да ти е дъщеричката!
Много да те радва и да успява във всичко.
Вие да не сте първолаци тая година а?
На теб пожелавам скоро да я зарадваш с братче или систричка!

# 89
  • Sofia
Ybag , честита лентичка ! И лилипие-то са направили вече такива лентички  Sign Exclamation  Ето от къде ще е следващата ми лентичка   Bulb .  Simple Smile

Радвам се ,че не сте грипозни вече .  Sunglasses
И да оползотворите момента ! Успех ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт