Отговори
# 375
Нинче, честит рожден ден и от мен!
GAKIVI, аз съм за Емма, това беше и моят избор за женско име Hug

# 376
  • Асеновград
Една анкетка искам да пусна сред вас дами, кое име по- харесвате? Моля да е честно и за малко да избягаме от стандартите и традиционните български имена, просто кажете лично за вас  кое звучи по-добре: newsm78

Емма,Меган,Джоана като на английски ще се пише Johana??????????

Емма Peace

# 377
Здравейте!!

И аз съм от рядко пишещите, но редовно четящите. Петък в офиса е ужасна скука. Току що разгледах снимките на варненки - страхотни Simple Smile.

Виждам, че пак имена сте обсъждали. Ние на нашия момък все още не сме му измислили име. Имаме списък, който е сведен до 7 имена, но не можем да вземем решение. Аз за момиче си бях измислила едно име от преди 10 години сигурно и си знам, че ако е момиче така ще е - Ана-Мария, но за момче никога не съм мислила за име и сега ми е много странно. Та ще видим до кога ще го умуваме.

ЕММА Simple Smile

Много слънчев и усмихнат ден на всички!

# 378
Една анкетка искам да пусна сред вас дами, кое име по- харесвате? Моля да е честно и за малко да избягаме от стандартите и традиционните български имена, просто кажете лично за вас  кое звучи по-добре: newsm78

ЕММА   bouquet

# 379
# 380
Здравейте мамчета!
На мен също ми харесва ЕММА.Хубаво име е.
Ние още с таткото не сме обсъждали имена за нашия младеж.
Въпреки, че аз си мисля да се казва Ангел като баща ми, но не съм му споделяла още.
Трябва май скоро да си поговорим на тази тема.
Честит рожден ден на рожденничката да е жива и здрава.Лека бременност.Весело прекарване на празника.  party023 newsm59 nbirthday  ura Tada

# 381
Нинче, честит рожден ден!  hbday Много лека бременност ти желая и здраво и пухкаво бебче септември  Simple Smile

# 382
Здравейте майчета,
само минавам аз пак съм отпуска и когато съм в отпуск имам толкова задачи вкъщи че не смогвам да пиша и да чета Tired
Както и да е само се надявам всички да са добре.
И ви черпя за 31-вия ми рожден ден днес Hug  party023 Tada
И понеже мернах, че избирате измежду три имена да споделя, че и на мен ми харесва Емма.
И честит рожден ден на Нинчето, жива и здрава много щастлива с пухкав бебчо през септември Hug newsm59

# 383
Здравейте и от мен

Нинче Честит Рожден Ден с пожелание за много радост, здраве и щастие  bouquet

Сънчо успокой се и ако ще се чустваш по добре отиди на лекар.И аз от три дни имам контракции, но при мен са с болки и да ви се оплача две нощи не можах да спя, защото вече като легна и започвам да се задушавам,ама в полуседнало положение е по - добре.

Valexa телефона на др.Бояджиева е :0888447954

# 384
  • София
GAKIVI на мен Джоана ми харесва, но Емма и Меган също са много хубави имена  Simple Smile

Нинче, Честит рожден ден!  Лека бременност и здраве за теб и всички, които обичаш! newsm38

Сънчо, и според мен иди на лекар, ако нещо те притеснява, за твое спокойствие.

Момичета, искам да ви питам нещо...Като бях на преглед (ЖК) преди 2 седмици лекарката ми предписа Нутри Маг за контракции (2-3 пъти на ден ми се случва да ми се втвърди коремчето и да стане на топка, дори и по-рядко и  не го усещам понякога). Даде ми и да направя изследвания, но не включи ниво на магнезий в тях. Аз реших да си го направя допълнително. И резултатът ми е 1,2-при референтни граници от 0,7 до 1,2. Т.е. магнезият ми е на горната граница. И сега не мога да се свържа с лекарката ми (телефонът и или е изключен, или не го вдига,а през празниците съвсем няма да успея да я открия) да я питам при тези условия с повишен магнезий да пия ли Нутри Маг. И въпрост ми е според вас при това положение да го пия или не. А се чувствам добре, почти както преди да забременея - ходя си на работа, нямам почти никакви оплаквания и не ми се иска да пия лекарства излишно.  Thinking
 Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете със съвет!  Hug

Поздрави и прегръдки Hug от мен!

# 385
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Момичета, благодаря ви за отговорите  Hug
Ходих до Шейново, прегледаха ме, всичко е наред. Казаха да си пия хапчетата и да си почивам повече. Ама сега съм спокойна, от сутринта май от притеснение имах контракции  newsm78
После ще ви дочитам   bouquet

# 386
Сънчо, радвам се, че всичко е наред  Hug Аз от притеснение също получавам контракции или като се ядосам много, затова е важно да сме спокойни  Hug

Пий хаповете, почивай повече и приемай течности - дехидратацията също може да доведе до контракции  Hug

МираМира, не знам какъв съвет да ти дам. Според моята лекарка до 6-7 неболезнени и нередовни контракции на ден е ОК, същото намирам като информация и в нета. Най - добре е обаче да се свържеш с нея относно пиенето на магнезия.

Дани, пази се много с тези болезнени контракции  Hug

Май вече навлизаме във фазата болежки и оплаквания  Mr. Green

# 387
 HugНинче,Лиле,бъдете здрави и много щастливи Hug
И трите имена ми харесват,но като по-нестандартно ми харесва Меган.
Хайде и аз да се оплача-вече изобщо не мога да лежа на една страна ConfusedЛегна ли,след няма и 5 минути започва да ме боли много в областта около сърцето,все едно нещо се претиска там.Пробвала съм и на полу празен стомах,но пак е същото,болиии не се изтърпява и накрая все заспивам по гръб.А вече и корема не ми е никак малък и не бива...Но иначе пък няма заспиване.Опитах да обясня на ЖК какво ме тревожи и отговора беше само лека усмивка...Оплаках се #Cussing out
Днес си пуснах кръв и урина,че от 2 дена съм доста надута в краката и ръцете.Вие подувате ли се вече повечко?

# 388
Една анкетка искам да пусна сред вас дами, кое име по- харесвате? Моля да е честно и за малко да избягаме от стандартите и традиционните български имена, просто кажете лично за вас  кое звучи по-добре: newsm78

Аз съм за Емма или Джоана- на джоана ми харесва, че можеш на кратко да и казваш, или Джо, или Ана Simple Smile А на Емма няма какво да и променяш Wink

# 389
Ей, момичета, аз пък чукнах 60! Кг де Simple Smile Много е странно да видя тази цифра на кантара - направо ужас, но пък май си е съвсем в рамките на нормалното. Даже моят док вчера ми направи забележка с думите "ти тия килограми кога мислиш да ги качваш?". И все пак 4-5 отгоре са си съвсем в реда на нещата на този етап мисля аз Simple Smile

За Нинчето и Лилето - цветя и възгласи УРААА!!! Да сте здрави и много щастливи майчета!   bouquet

Аз също давам своя глас за Емма - и аз бях харесала това име за моето момиченце, но таткото наложи своето - Калина Simple Smile

Сънчо, радвам се, че всичко е разминало толкова бързо! Ти си много слънчево и усмихнато момиче и притесненията и тревогите никак не ти отиват - затова са били контракциите. Най-важното е, че всичко е наред, бъди спокойна!

Ей, Мадленка днес май трябваше да е на ЖК. Чакаме я с хубави вести. С нея сме при един доктор, затова така помня Simple Smile Да видим дали и при нейната госпожица ехографът показва толкоз напред - със 7 - 10 дни Simple Smile Дали е от машинката или ние просто сме си големи Simple Smile

От мен много  Hug и пожелания за слънчев, топъл и спокоен уикенд!

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 15:28 от Lea83

Общи условия

Активация на акаунт