Отговори
# 555
Здравейте Simple Smile,

бих искала и аз да се включа към очакващите септемврийско бебе - момиче по последни данни Simple Smile въпреки, че терминът ми до сега е варирал от 8 до 20 септември при различните лекари, но за момента остава 15 септември  newsm78 В крайна сметка никога не се знае кога ще дойде чаканото бебе  Wink Може и на рождения ми ден - 10 септ. като хубав подарък, въпреки, че ми се иска да сме на различна дата Rolling Eyes
Виждам колко много общи въпроси ни вълнуват и с удоволствие прочетох някои теми във форума Simple Smile ще се радвам да ме приемете в групата  Blush

Добре дошла при нас HugИ аз чакам момиченце и моя термин е на 17.09 може да се улучим заедно Laughing

# 556
РоСи  Simple Smile мерси за радушното посрещане - напълно е възможно Simple Smile въпреки, че ми се струва толкова далеко, сега откакто съм си взела болничен дните минават по-бавно и се замислям за толкова много въпроси - болница за раждане, ремонти, това или онова е нормално с бремеността, няколко книжки съм си взела за бременни ииииии какво ли още не - докато не попаднах тук Simple Smile и се зарадвах Simple Smile

# 557
  • София
Yollka, добре дошла при нас! Пожелавам ти спокойна бременност  Simple Smile Simple Smile Ако искаш можеш да се присъединиш и към фейсбук групата ни-тя е тук http://www.facebook.com/home.php?sk=group_201440966560846&no … _t=group_activity

# 558
Привет пупинки, как сте?  Hug
При мен няма нищо ново и за това не пиша, а пък и време не ми остава. Деня предимно протича на вън и приключва към 20ч.
Добре дошла на новата мам, пиши ми на ЛС за да те добавя в списъка  Hug

Срещата утре е в Mr.Pizza на бул. В Левски и Попа в 16:00 часа. Ще се радвам да ви видя Wink

Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 559
  • София
Peace

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 14:27 от isita

# 560
Исита има готови снимки отиваш на профил и от най отгоре са иначе ако искаш твоя снимка трябва да я качиш в някой сайт като снимка бг  и да вземеш адреса  от там оф дано ме разбра .

# 561
Добре дошла на новата мама и от мен  Hug
Софийските мами, утре на срещата да си изкарате страхотно, и после - снимки, разбира се  Wink

# 562
РоСи, при нас се доплаща за условия (като на хотел) и по- добрата апаратура, естествено. аз ходя там заради определен лекар (не работи със здравна каса), а в личният му кабинет до колкото разбрах няма апаратура на същото ниво.
Завиждам на тумбаланки- софиянки за срещата Simple Smile Да си изкарате страхотно!!!
Исках да ви питам нещо... много ме влече тия дни към плажа, но чета, че не е особено благоприятно с нашето състояние. Въпреки че имам познати, които ходеха на плаж с тумбаците. Вие как мислите? Все пак ще се съобразявам с положението си и ще съм вимателна- до 10- 10.30 най- много! Ще взема да питам и док, но до тогава ще полудея САМО да го гледам плажа  Tired

# 563
  • София
Здравейте и от мен !

Добре дошла на новата мама !

Аз днес съм на работа, но хич не съм настроена работно, а по улиците и градския транспорт едно такова "неработно"...

Аз по принцип усещам бебето доста ниско - лекарката беше казвала, че предвид, че съм трета бременност и то за последните 6 години, било уж нормално да го усещам бебето по-ниско, че съм се била вече и "отпуснала" от вътре и т.н.  Но тъй като напоследък рита по-усилено и вече имам усещането, че е още по-ниско - направо имам чуството, че мърдам и външно отдолу, като рита и определно не ми е комфортно така ...
Спомних си, че някой беше казвал тук, че има усещането, че ще изкочи някоя ръка или крак отдолу и аз сега така се чувствам ...

# 564
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добре дошла на новата мама.  bouquetРЕНКА ще чакам с нетърпение да споделиш как е минал прегледа.МИЛЕНКА какво стана при теб вчера,доки какво ти каза?Аз днес се помотах в МОЛ-а и си купих една рокличка,да не се прибирам без нищо,че съвестта ме гризе.Бях се зарекла нищо да не си купувам ама тя много готина,мога да я нося и след като се отърва от корема,ама той моя хич го няма кажи-речи.Не мога да се сравнявам със ВАНЯ и МИЛЕНКА,те и двете кльощавелки за разлика от мен. Joy

# 565
РоСи,,искам да те питам нещо-видях,че си избрала Ниамед вСтара Загора,но насочила ли си се към някой опеределен доктор???
Аз също ходя там на прегледи на частно(при Д-р Христов) и мисля там да е събитието живот и здраве,но нямам идея за лекарите там-не съм чувала нито добри,нито лоши неща за никой от тях newsm78
 Добре дошла на новата мама и от мен!

# 566
  • Асеновград
Здравейте и от мен. Hug
Привет на новата мама.
Момичета, къде планирате да почивате. Ние от морето се отказахме, Confused най вероятно на балкан ще е почивката.Ще търся, поне вила или хотел с басейн, че малката е луда фенка на водата.

# 567
Добре дошла на новата пупа и от мен  Hug.

За моят малък проблем (автата) сутринта се обадих на моя лекар и ми каза да я намажа за секунда-две със сода (малко бабин метод) и да ви кажа наистина ми облекчи.Дано да изчезне изцяло.
А, за почивката - на мен вече ми е доста горещо,пък незнам като дойде август как ще издържа.Моят мъж много обича на планина, но лятото все го водя по плажовете, та реших тази година да го пожаля малко и да отидем на балкан.Още не сме решили къде, понеже нали и тепърва ще почваме ремонта и незнаем как ще се организираме с времето.А, за морето - една приятелка миналата година изкара близо месец на плажа,като си беше с едно потниче,което й закриваше само отпед коремчето и се мажеше с плажно мляко през 5 мин. - изобщо нямаше никакви петна след това по кожата.Та незнам, наистина ако искате питайте доки и той все пак да си каже мнението.

П.П. : Забравих да спомената и шапката като атрибут към потничето Simple Smile .

# 568
Привет на всички!
Да се присъединя и аз към септемврийския отбор.
Терминът ми е 29 септември, засега чакаме момиченце. Това ми е втора бременност.

# 569
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Привет.

Общи условия

Активация на акаунт