Отговори
# 75
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Здравейте и от нас!
Нещо разходките взеха да ми отнемат доста време. Миналата седмица от стадион В.Левски до Сити центъра го взех за половин час  Shocked А преди малко минаването през два квартала и връщането (което преди ми отнемаше 30 мин) го взех за цял час  Shocked   Ако го давам така до септември ще ми трябва един час да измина 5те крачки от нас до магазина  hahaha

# 76
  • София
vanko82, добре дошла! Хубави вълнения да споделяш до края на бременността а на финала да се радваш на здраво момченце!

mama vinetu, аз ще ходя на море в края на юни - началото на юли. Има отделна тема за септемврийчетата кой къде ще почива, но не мога да я намеря.

# 77
  • София
    Мерси за подкрепата, колко е хубаво, че ви има  Hug Hug Hug. Сега виждам на всички колко сме им били полезни в критични ситуации. Пазете се и приятни разходки.
    vanko82, добре дошла - с теб сме на една дата като термин.Пусни ЛС на Мадленка с термина,пола на бебето и всичко, за да те добави на първа страница,че ми е самотно на 04 сама  Laughing

# 78
На мама Мишето, аз пък ти пожелавам да си починеш добре Hug Wink

Мишчицата и аз май вчера от вълнения забравих да ти честитя новото возило  bouquet

неси, тази количката, която си си харесала тук ги водят "plastic", т.е. пластмасови и паянтови. Не че няма да издържи бебето, но не си струва някой оттук да ти я носи Peace А и като гледам, май няма напълно легнало положение и покривало за крачета и бебчо ще трябва да се вози няколко месеца в кошницата за кола.

Галабина, много много приятни емоции утре. Сигурна съм, че ще бъдеш прекрасна кума  Flutter

Ванко82, добре дошла и от мен Hug

# 79
Галче ,  страхотни  новини!   Hug Hug Hug
 Добре  дошла  на Ванко  82 !    bouquet

Момичета  , днес излязаха  резултатите  -  хемоглобина вместо  да  расте  след приема на лекарствата  той  спада  - беше 95 а  сега  е 90  Thinking
 Оказа се , че анемията  е някаква друга,  защото  при  референтни  стойности  на Желязото ( серумно) от 8 до  26  аз имам 19.33 ...
 В  понеделник  ще нося резултатите на  гинеколога  си  да  видим  каква ще я вършим ...  newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 15:06 от stels-bels

# 80
Влизам само за да гушна Галчето!!!!!! Толкова ме зарадва, мила!!! Пращам ти много целувки   love001

# 81
Tara Wilson И на мен ми е любим и късметлийски петък 13 Синът ми се роди на такъв ден -13,04,07 голяяяма радост беше, ей!
vanko82, добре дошла при нас! Приятно и безпроблемно да си дочакаме сладките септемврийчета Heart Eyes
Галче Тъкмо намерих да продават такава новичка  -частни лица в БГ и мислех да навивам мъжлето да я гледаме. На изгодна цена я дават хората. Може би все пак ще я видя. И предния път търкаляхме американска количка-Грако не беше зле -лека и маневрена , но и се изтриха гумите и сега не става за ползване. И тях май така ги водят? Ама пък на дизайн ги докарват Thinking

И най-после   Nature Sunny Не забравяйте да се мажете лицето със крем с фактор поне 20! При бременност сме по-уязвими към разни пигментации! Тялото също разбира се да се маже с висок фактор и без печене!
Досадна съм нали Rolling Eyes

stels-bels Явно нещо грешиш от 65 -90 Shocked
Иначе да ви дам еоще един съвет за набавяне на желязо. Синчето ми имаше анемия изписаха му желязо, което не го пи. Давах му само меласа това е биопродукт в който се извличат най-ценните компоненти на захарната тръстика и има високо съдържание на желязо.  
Прилича на много тъмен мед и се продава в магазинчетата за биохрани и разни дрогерии.
Даже имам още и си хапна , че и моя хемоглобин   е 110 и се задъхвам страшно.

Хайде, хубав уикенд!!!

# 82
neci,  редактирах  се ... беше  95 а сега  е 90  Blush

# 83
Ехо, най-после малко топлинка и хубаво време Hug
Сънчо, не свиркаш, тъкмо се върщаме с мойта щерка от разходка тачно в този район, по велосипедните алейки, можеше и среща да си направим Simple Smile))
И аз все по-бавно се придвижвам вече, и кръста ме болиии... Confused

vanko82, привет и от мен!

Какво ще правите по празниците?
Ние мислим малко до Сандански да отскочим, не знам как ще ми се отрази пътуването, но трябва да се подготвям и за по-дълъг път, за моренце.
Въпреки корема не мисля да го пропусна, много обичаме всички на море Wink

И аз мисля, че вече е врема да си останете вече в къщи и да си почивате мамчета, време за работа има цял живот Hug Малко доскучава в един момент, но се свиква...

За шапките...благодаря ви момичета, радвам се, че ви харесват Grinning
Не се бях замисляла да плета шапки на други хора, но ако ви харесват наистина можете да ми пишете на лични, който проявява интерес и да се разберем. Виж ти как си открих надомна работа, пък и помага срещу скуката и нервни състояния  Wink

Аз не разбрах защо не можем да си пишем в темата къде ще почиваме, кога ще се срещаме, а трябва да има за всичко отделни теми? Само заради по-бързото им напълване или ?!?Така ми става много объркано и ми се губи мисълта, сокато обиколя всички теми, но ако правилата така повеляват  Simple Smile Simple Smile

Къде се намерихте във Фейса, ако имате желание добавете ме, ето така съм Kemi Kemito Wink

Хайде хубав ден!
Отивам да се опъна малко, че голяма разходка му дръпнахме днес!

# 84
Yaroslavche Hug

неси, Куатрото май са най-стабилните колички на Грако. Но са и доста "обемни", така да се каже. Иначе тук като гледам отзиви за колички и много обичат да се оплакват, че нямало екстра като например държач за чаши Crazy. Те къде ще си слагат гигантските чаши с шварц кафе Sick или пък Дайът Колата Sick.
И нашият тати се чуди, как така ще даваме повече от 200 долара за количка, но все пак тук има доста екстремни природни условия, а ако това бебче е наполовина толкова гласовито, колкото кака си, ще има и екстремни разходки през зимата Crazy Предната ми количка беше с две двойни колела отпред и в сняг не вървеше Tired

# 85
Момичета, влизам само да гушна Галчето и да я поздравя за хубавите новини.
После ще пиша по - подробно, че днес имам доста служебни задачи да отхвърля.

# 86
Ето ме и мен Simple Smile По-добре чак на шеста страничка от хич Simple Smile

Галче , ако ми беше в кръгозора шях да те нагушкам и намачкам, толкова много се радвам и макар че бях сигурна, че всичко ще е наред, сега просто съм ухилена до уши. Знам, че човек забравя лошото, още повече когато очаква най-хубавото. Но пък можеш да помислиш за някакво оплакване от този доктор, който така ви наплаши и ви подложи на такова напрежение. На този континент знам, че и съдебните процеси са като "здравей-здрасти" Simple Smile Не знам и аз в каква степен се шегувам  Rolling Eyes
Мимченце , честито и горчиво! Да сте много щастливи! Дай някоя снимчица да изплакнем очи.
Мишчице , честито за колата! Дано тази година и аз ви се похваля - първо с книжка, после с количка Simple Smile - едно по едно, все пак.
Сладка Мими , почивай си и слушай лекарите! Стискам палци всичко да бъде наред!
На мама мището , и ти така! Аз от вчера съм с някакви присвивания и болежки - тъпча магнезий и гледам да не си давам много зор. Но за първи път ми се случва и съм малко притеснена.
vanko82  welcome
Шаманката , и аз се присъединявам към въпроса на jaded - имам една тетрадка-дневник за развитието на бременността и там пише, че в седмицата, в която съм трябва да започна подготовката на гърдите за кърмене. Мисля, че ще е много полезно да ни разкажете повече по темата.

Аз вчера бях в Шейново, имам там познат анестезиолог, който ме насочи към д-р Гагова. Спомням си, че някои от мамчетата тук я бяха споменавали и то само с добро, а и аз също останах очарована от нея. Дано само се вместим преди средата на септември, че нея после я нямало. Разказваха ми, че вчерашният ден бил наистина кошмарен за болницата - страшно много раждания. Освен "инцидентните" преобладавали тези по желание, именно на тази дата, познайте защо! За да се избегне Петък 13-ти. Умрях от смях. Единият доктор разказваше, че подобна била ситуацията и около 2-ри февруари що се касае до момчетата - това малко по-го разбирам. Все пак горкото дете - цял живот ще му се подиграват.

Това е от мен. Съжалявам за дългия пост, но това е - рядко, но качествено Simple Smile
 Hug

# 87
Браво Галче, много се радвам за хубавите новини Simple Smile

Ние днес бяхме на лекар и доки каза,че вече сме 700гр.,но каза също че имам и задна  и предна плацента,което не можах да разбера какво точно значи newsm78 .
Лек ден на всички

# 88
Здравейте отново мамчета. Благодоря ви за хубавото посрещани.
Дано всички изкараме леки бременностти.
Ние тази годна мислим да пропуснем морето, че мен нещо ме притесняват жегите еветуално може да починем на планина.
Приятни почивни дни на всички.

# 89
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Здравейте, майчета!
Не си спомням дали ви бях казала, но утре 14 май, събота, от 10 часа в The Mall, бул.“Цариградско шосе“115, ет.2 ще има лекция на тема „Първата година на моето дете - често срещани здравословни проблеми и техните решения“
Ако някой желае да дойде, нека пише тук или на ЛС, за да се разберем да се чакаме   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт