Електронни четци - ІІ

• 50 642
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
С какво си почиствате екранита на Киндъла?Взехме някакво калъфче,което е с нещо като вътрешно джобче от лявата страна и то е обшито с конец.Понеже си нося книгата в чантата,явно съм я натиснала по-силно и шевът се е отпечатъл на екрана,нещо като малки точици,трябва да го почистя с нещо,а не смея с мокри кърпи или да натискам с ръце,дайте съвет?

# 451
Аз имам едни мокри кърпички специално за екрани(на компа, телевизора......)Предполагам с нещо такова трябва да стане

# 452
Хм. аз нещо не успявам да сърфирам с моя Киндъл. Излгежда, колкото и да не искам, ще ми се наложи все пак да го разуча.

# 453
  • До хладилника, който обичам
Хм. аз нещо не успявам да сърфирам с моя Киндъл. Излгежда, колкото и да не искам, ще ми се наложи все пак да го разуча.

УайФай или 3Г е твоят?

# 454
  • София
Аз имам едни мокри кърпички специално за екрани(на компа, телевизора......)Предполагам с нещо такова трябва да стане
Мен тук в темата ме посъветваха с микрофибърна кърпа. Съвсем леко, тъй като дисплеят е чуплив!

# 455
С какво си почиствате екранита на Киндъла?Взехме някакво калъфче,което е с нещо като вътрешно джобче от лявата страна и то е обшито с конец.Понеже си нося книгата в чантата,явно съм я натиснала по-силно и шевът се е отпечатъл на екрана,нещо като малки точици,трябва да го почистя с нещо,а не смея с мокри кърпи или да натискам с ръце,дайте съвет?

С кърпичка за очила - леко духваш (както си почистваш очилата като са по-замърсени) и после изтриваш леко.

# 456
  • В най - голямото село
Момичета, дали някоя от вас има такъв калъф да сподели мнение:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:xwuBSgsFEjQ … rce=www.google.bg

Благодаря

# 457
  • Казанлък of all places
Колеги, акъл ми трябва.
Някой би ли ми препоръчал проверен доставчик на лампичка за Киндъла или барем проверен модел? Не е живот това ... Simple Smile

# 458
  • София
angelina.bgk, за какво точно лампа питаш? Аз имам ето такава:
http://www.book.store.bg/p43803/svetodiodna-lampichka-za-chetene-z.html
Не съм я купувала за Киндъла, имам я отпреди, но ми върши страхотна работа. Закачвам я на калъфа на четеца и ми е екстра. Поръчах си я от сайта и ми я доставиха в офиса.

# 459
  • Казанлък of all places
Детето имаше нещо подобно, но бързо му падаха батериите на неговото чудо. Твоята лампичка с батерии ли е?

# 460
  • София
С батерии е, то какво друго да е  Wink
Тъй наречената LED технология гарантира хилади часове живот на батерията, уж  Peace

# 461
  • В подножието на планината

Цитат
 Аз току що за пръв път го използвах за сърфиране , влязох в Бг мама . Моят е само с Wi-Fi и много лесно стана . Първо си включваш безжичната връзка от менюто , после пак от менюто му даваш
 search , изписваш адреса на сайта и избираш Go to web . Не е много удобно за четене  и писане , но ако нямаш друг избор става.

# 462
  • DE
Колеги, акъл ми трябва.
Някой би ли ми препоръчал проверен доставчик на лампичка за Киндъла или барем проверен модел? Не е живот това ... Simple Smile

Първоначално ползвах оригиналния калъф с осветление на Амазон, но след като се счупи си поръчах тази лампа:

http://www.amazon.de/Kandle-Ozeri-Leselampe-Reader-schwarz/dp/B0 … 185974&sr=8-2

Изключително равномерна и приятна светлина, за разлика от оригиналната, която осветяваше основно десния горен ъгъл. Батериите са 2 бр. плоски, изкарват около 2-3 месеца при ежедневно четене между 30 мин - 1 час. Препоръчвам я горещо, сгъната е голяма колкото 2 кибритени кутийки, няма как да се счупи, много си я харесвам!

# 463
  • В най - голямото село
И аз имам такава, и батерията свърши за нула време. Явно са със стари батерии.

# 464
Момичета, дали някоя от вас има такъв калъф да сподели мнение:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:xwuBSgsFEjQ … rce=www.google.bg

Благодаря

Да - АЗ. Купих си го не от Хеликон, а от друг доставчик, и е червен отвън, но общо взето съм доволна. В началото си мислех, че ластичетата ще пречат на копчетата, но  Naughty В смисъл, добре е измислен и направен - купувай  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт