Електронни четци - ІІ

• 50 638
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • В най - голямото село
zveti Благодаря   bouquet
Аз даже вече го купих.
И Киндъл си взех, не мога да не се похваля. Това е подаръка ми за РД.

# 466
zveti Благодаря   bouquet
Аз даже вече го купих.
И Киндъл си взех, не мога да не се похваля. Това е подаръка ми за РД.

Честито! Аз съм с Киндълчето от два месеца и вече усещам лееека пристрастеност  Joy

# 467
  • В най - голямото село
Мерси zveti знаеш тогава как се чувствам  newsm44 вече качих 20 книги.

# 468
cikoni Честито и от мен.
Моя рожден ден е след месец и тогава очаквам киндълчето, обаче от сега мисля кои книги да си кача първо, какви аксесоари да си купя  Crazy Голяма е краста  Heart Eyes

# 469
  • В най - голямото село
Елица-сестрица Благодаря. Дано скоро го получиш.

# 470
  • Варна.....
И аз се сдобих с Киндъл- т.е. платих го, доставиха го на мой близък в щатите и в понеделник трябва да е при мен.
С огромно нетърпение го чакам.

# 471
  • До хладилника, който обичам
tais, кой модел предпочете?

(не мога да реша само уай фай или с 3Г)

# 472
  • Варна.....
Бу, не видях смисъл да дам още 80 долара, за нещо което едва ли ще ползвам. Взех си без 3G,
На лап- топа ми имам мобилен интернет-3G, за когато не съм в къщи, у дома пък имам уайърлес. Така че, не можах да си представя ситуацията, в която ще ми е належащо необходима тази връзка.
Инвестирах в калъфи  Mr. Green

# 473
И аз се колебая между Wi-Fi и 3G версията. Като гледам ще се спра на втората, защото 3G-то осигурва безплатен нет на много места по света (включително и в България). Знам, че Киндълът, не е нарпавен за браузване, но за човек като мен, за когото интернетът е важен, $25 долара не са толкова фрапиращата разлика.

А в ибей има прилични (според мен) калъфи за под 10 долара.

# 474
  • София
Калъфи, повече от прилични, има в Амазон за 11 паунда  Peace Можете да си ги поръчате заедно с Киндъла, така разправията е по-малка.

И едно въпросче - в mobi формат виждат ли се изображения? Понеже ще чета една книга, в която има разни малки картинки на няколко места (така ми каза този, който я е чел, и въпросните картинки били важни).

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 14:27 от tonkabonka

# 475
Аз се снабдих с калъф като този!

Лек и удобен, без магнитно закопчаване (умишлено не го исках). Препоръчвам!  
Има ги в Амазон & ибей за около 10$ според цвета.

# 476
  • До хладилника, който обичам
Бу, не видях смисъл да дам още 80 долара, за нещо което едва ли ще ползвам. Взех си без 3G,
На лап- топа ми имам мобилен интернет-3G, за когато не съм в къщи, у дома пък имам уайърлес. Така че, не можах да си представя ситуацията, в която ще ми е належащо необходима тази връзка.
Инвестирах в калъфи  Mr. Green
Хм, да, има логика. Аз нямам 3G на нетбука и не мисля да имам. Въпреки че реално такива ситуации, в които да ми трябва интернет, да нямам нетбук и да съм на място без wifi ще са единични... например по време на път в колата и ала-бала... което не звучи като оправдано решение, но пък ако утре това 3Г стане супер-важно и удобно?

# 477
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops

И едно въпросче - в mobi формат виждат ли се изображения? Понеже ще чета една книга, в която има разни малки картинки на няколко места (така ми каза този, който я е чел, и въпросните картинки били важни).

Виждат се.

Бу, като толкова му се чудиш, взимай го този с 3G, стига си се тормозила.
Днес се уверих, че номера с регистрирани на един и същ потребител устройства става - можеш да си четеш това, което е купено вече. Можеш и да регистрираш и дерегистрираш устройството колкото искаш, нещата, които са закупени стоят като Archived Items.

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 00:09 от LemonDesi

# 478
Бу, аз ти казах, ако ти се дават допълнително пари, купувай 3G.
За себе си прецених, че е безсмислено. Ето, днес влязах във форума от четеца, ами не е удобен за сърфиране, много ми е блудкаво с това черно-бяло, с две думи, не ми допада и едва ли ще ползвам тази функция. И изобщо, всичко, което ме разсейва от четенето на книгите приемам за минус, а не обратното.

# 479
  • Варна.....
Помисли за какво ще го ползваш- за четене илил сърфиране. Ако ще е второто, вземай по- скъпият модел.

Общи условия

Активация на акаунт