Електронни четци - ІІ

• 50 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Може ли малко хелп! Какъв формат трябва да е музиката  newsm78
Свалих няколко песнички, качих ги в папка музика на Киндълчето, ама ...нищо!

mp3

# 391
  • София
Пък аз днес си взех хубаво калъфче за 26 лв. Оригиналното ми идваше малко скъпичко и не си го поръчах, но беше задължително да взема нещо - запазва и предпазва.
Това ми се струва удобно - има закопчалка на магнит и кожените ленти са изрязани около бутоните за прехвърляне на страници и в долната част, където са плъзгача за включване и портовете.
Днес се наложи да карам баща ми насам-натам. Докато той водеше битка Топлофикация, аз прекарах един приятен час в четене  Mr. Green! Не знам дали съм правила по-добра покупка от тази!

# 392
  • тук-там

Аз пак да се изчервя Embarassed - къде в киндъла да търся папката с музика - на компа я виждам ама в киндъла.... newsm78

# 393
  • София
Трябва да си копираш песните в папка Музика, а за да я слушаш, от главното меню избери Experimental и Play Music.

# 394
  • тук-там
Трябва да си копираш песните в папка Музика, а за да я слушаш, от главното меню избери Experimental и Play Music.

bouquet  Точно пък последното от менюто не го цъкнах.. ooooh!

# 395
  • София
 Joy Joy Joy
Хубаво си мислех да ти напиша, че музиката се пуска от последното място, което не си проверила  hahaha  Hug!

# 396
  • София
bouquet  Точно пък последното от менюто не го цъкнах.. ooooh!
А най-лесно е с клавишната комбинация Alt + space  Peace По същия начин се спира.

# 397
Има ли някой, който да ползва в БГ Киндъл 3G със специалните оферти (рекламни скрийн сейвърс). А  някой да ползва в БГ Киндъл 3G в бяло?
Нали уж са само за САЩ, та се чудя дали ще има проблем тук.  Thinking
Имам възможност да подаря на близък такъв, но не искам да направя мечешка услуга  Laughing

# 398
Не можем да махнем/сменим скрийнсейвърите, нали? Омръзнаха ми тези...

# 399
  • София
Не можем да махнем/сменим скрийнсейвърите, нали? Омръзнаха ми тези...
Може, но се инсталира някакъв хак.
Хакнах собственоръчно ПСП-то на детето, обаче беше след изтичане на гаранцията. За Киндъла още се чудя  Mr. Green.
Едит: не мога да сложа коректен линк, форума явно го забранява. Пусни в гугъл едно търсене на скрийнсейвър за  Киндъл.

# 400
Браво, Вени, с какъв ентусиазъм го разучаваш само. Аз регистрирах моя, всъщност една съфорумка ми го регистрира ако трябва да съм точна, и от там насетне само чета, изобщо не съм му разгледала функциите. Музиката успях да я намеря все пак, дори качих една песен. 
Купих някакъв калъф, колкото да нося четеца безопасно с мен, но е съвсем обикновен и ще търся нещо по-удобно.

# 401
  • София
А има ли някакъв срок, в който да се регистрира Киндъла? И какви са предимствата, когато го регистрираш? Да уточня, че няма да пазарувам книги онлайн от Амазон, ако това има отношение. Също не ми трябват онези подменюта, които в момента са ми неактивни.

# 402
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Няма.
Можеш да си го регистрираш и отрегистрираш когато поискаш.

# 403
  • София
LemonDesi, благодаря!   bouquet
Отдъхнах си, че не съм изпуснала нищо!

# 404
  • София
Хубаво е да се регистрираш - например ще имаш активно меню за създаване на колекции Simple Smile
За мен е важно да имам възможност за организиране на съдържанието.
За сметка на това има други функции на киндъла, за които прочетох в упътването и знам, че никога, ама никога няма да използвам.
Хора разни  Grinning

А Вени като го хакне и смени скрийнсейвърите ще й дам и моя.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт