Електронни четци - ІІ

• 50 593
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
И аз открих лепенките днес, но естествено, в американския Амазон. В немския няма и помен от тях  Crossing Arms поне за Сони. Изобщо това ЮЕсЕй е рай за потребителя.

# 556
  • До хладилника, който обичам
В Амазон.ко.юк ги има лепенките под името gelskin, на цена 17 лири - може би ще е по-лесна доставката до Европа. Със сигурност и в Ибей ги има.

# 557
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Исках само да добавя, че проблем с щифтовете има само варианта без осветление,
а и най-вероятно са го оправили при новите
А иначе и аз си взех лампичка
http://www.amazon.com/Luminator-Booklight-Graphite-Compatible-Ge … f_rd_i=B003ZJUWHY
удобна е, със сензорен бутон, три степени на сила на светлината, гъвкава доста, хубаво осветява. Към моя калъф има специално място да се закачи, но и за други става.
Батерията й е ААА, една, бавно се хаби.
Иначе си взимах от Джъмбо, ама нещо много бързо се разпадаха на части.

# 558
Бу, аз чета без калъф, пречи ми, дразни ме, тежи, не държа киндела да прилича на книга  Wink. Но аз мразя и на телефона калъфа, предпочитам да ползвам спец. джоб на чантите си.
На четеца го слагам само когато го изнасям от нас, а това не е често. Купих от ибей, водих се по цената, кожен, от тези с магнитното копче е. Сестра ми има кожен, тип джоб и също е доволна.

Иначе аз сложих лепенка, порадвах и се известно време и я отлепих. Махна се лесно, не остана лепило, скоро ще си взема нова. И нея взех от ибей. Най-готините, според мен, са на Декал гърл, но има и други.

# 559
  • В най - голямото село
Момичета тук има една тема, която може би ще ви е интересна:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=606990.0

Бу, да някой беше писал, че си е взел от refurbished Киндълите и беше доволен. (не си спомням потребитяля)

# 560
Ох, аз открих топлата вода! Амчи то зарядното за Blackberry-то ми било със същия накрайник и пасва точно на Киндъла. Кабелчето за прехвърляне на данни и то същото. Въпреки това ме е страх да зареждам Киндъла със зарядното на Blackberry-то, че съм голямо шубе и не знам дали няма да му подаде повече или по-малко ток от необходимото.
А за четенето по време на хранене...хм, този мерак ми беше пресечен още в пети клас, когато в час по литература трябваше да съставяме сложни изречения или нещо подобно... Тогава казах- "Обичам да чета, докато се храня". Малееее г-н Пашкунов полудя и каза на всички, че това което говоря е много лошо и никога, никога да не четем и ядем едновременно.  Crazy Много се засрамих тогава, ужас. Никакво четене, освен ако наблизо няма вестник и не хвърля едно око ей така отстрани... лекичко...  Mr. Green

# 561
...

Бу, да някой беше писал, че си е взел от refurbished Киндълите и беше доволен. (не си спомням потребитяля)

Аз, аз  Mr. Green
Дойде си в оригинална кутийка, със защитно фолио от двете му страни, с бяло USB кабелче...
Използвам си го с голям кеф  Crazy

# 562
Момичета тук има една тема, която може би ще ви е интересна:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=606990.0
Извинете, но не виждам смисъл от тази тема.
Има тема за любимите ви книги, за новите ви книги, Литературен клуб, В момента чета...
Отделно има Електронни библиотеки & книги. Защо е нужда отделна тема за препоръчвани е-книги? Една книга или е хубава, или не, без значение в какъв формат е.

# 563
Някой по напред питаше за калъф като онзи в бежево/ бяло, но черен. Ето го в Амазон.  Peace

Има го и в розово, зелено и синьо.

# 564
Някой по напред питаше за калъф като онзи в бежево/ бяло, но черен. Ето го в Амазон.  Peace

Има го и в розово, зелено и синьо.
Аххх, прекрасен е. Това изглежда да е "моят" (след като от 2 дни ровя, сравнявам и не мога да реша между 5 модела).
Имаш ли го/виждала ли си го наживо? Стабилно ли държи Киндъла вътре?

# 565
За този калъф някой беше писал, че оставя "отпечатък" от шева на джобчето върху дисплея  newsm78

# 566
Ааа, Диамантче, моля ти се Crossing Arms Тъкмо поръчах, недей така Laughing
Отзивите за калъфа са много добри, надявам се и качеството му да е такова. Имитира външно Амазон калъфа много, а зеленият цвят е просто убиец!
Ползвах и опция за Prime безплатна доставка (избрах да не се самоподновява срещу пари, разбира се) и би трябвало да го доставят на избрания адрес в САЩ веднага, щом заредят наличности. Колко може да се вълнува човек за един калъф Laughing

# 567
Аааа добре  Laughing Щом вече си го поръчала, онзи за който съм чела сигурно е бил дефектен  Laughing Laughing Laughing
С пожелание да пристигне бързо и да си го използваш безаварийно  Hug

# 568
Бу, имам го в зелено от няколко седмици и съм много щастлива. Цвета е страхотен!
Умишлено исках да е с ластик и да няма магнити. Засега поне не ми е оставил никакви отпечатъци. Джобчето покрива дисплея не повече от 1см. Джоба не съм ползвала и не смятам. Simple Smile Лек е, с добра изработка. Киндълчето не помръдва! Ъглите са от "формована" кожа, ако може така да се нарече Simple Smile (т.е. кожата е с дадената форма). Корицата е твърда и стабилна.
Моят е купен от ebay и ми го доставиха в пощата! Сега съм поръчала от амазон бял за подарък.
Да ти е честит!  Peace

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 21:55 от shrekie

# 569
shrekie, жива да си за линка. В Амазон.ко.юк намерих хубави корици - и от естествена кожа, с магнит, без магнит, с джобчета и без... но истината е, че оригиналния калъф на Амазон като модел най-много ми хареса, този на мКовър е просто чудесна алтернатива.
И все пак мисля да си взема един скин, макар не на ДекалГърл Blush в ибей.ко.юк намерих интересни и за ниски пари.

Общи условия

Активация на акаунт