"Вълци,вампири и ловци"-Тема 5

• 22 997
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Добър вечер  Hug
Мадър - мерси!  bouquet  много хубавко се местят тематично  Grinning 

Глас за 'да, харесва ми Вълк', Джак е голЕм!

Гледала съм само първа част на "От здрач до зори"  Embarassed 

# 16
Вижте са, гледали сте само първата, щото не сте знаели, че има още две. Mr. Green  Аз понеже съм стръвна, ги набарах и тях - нива под първата са, а и не са режисирани от РР, но са готини.

От здрач до зори само първата част съм гледала, Клуни е невероятен прекрасник там Heart Eyes
Другите две части не съм гледала.

Ма какво говориш...  smile3544

"От здрач до зори" - 2
"От здрач до зори" - 3

Е ги на, да ви спестя малко движения.  Mr. Green

# 17
Маме, прекрасна тема   bouquet, всичките ми любимци(и не само) на едно място  Heart Eyes

Мерси,Пуци, за спестеното време и движения  Grinning Hug Ще се гледат непременно,че и аз съм от тези гледали само първата част. Докога трябва да сме ги изгледали? newsm78

# 18
Ние съвсем се объркахме с тези филми кога ще се гледат и кога ще се коментират..Сега от следващата седмица на кой филм сме?Да знам да сложа един пост както при Дракула  Simple Smile

# 19
  • София
Daybreakers  newsm78

Защо пишат, че ОТ здрач до зори е ужаси?!?!? Нали не е?!?!?!

# 20
  • София
Mother 0f All питаше за снимки къде да се качват повече от 5мб в гугъл има опция да се качват снимки, но трябва да имаш акаунт тоест мейл в джи майла аз имам там ако искаш да качиш ми кажи и аз ще ги кача всички и ще дадем линкче към всички снимки Simple Smile иначе страхотна тема

# 21
  • КиТ

Да той трябва да се изгледа и да се обсъжда другата седмица Mr. Green Аз вече го свърших това действие!Ще наваксам с Подземен свят и другата седмица почвам "От здрач до зори Peace

# 22
  • в здрача
Обърквацията дойде от моето предложение да си направим класация и заваляха предложения за различни филми.Иначе тази седмица коментираме Wolf и се подготвяме за другата седмица с Daybreakers /нещо аз още не мога да го сваля, има време, де/.По-следващата седмица 23-29.05 може да коментираме "От здрач до зори", а междувременно да наберем списък с любими и култови според нас филми, като всеки може да си даде неговия списък и да оформим един общ със седмиците, в които съответния филм от общия списък ще се коментира и накрая можем да си направим класация ТОП 10 /15,20/ от любими филми оценени според нас по 10-табалната, или 6-тобалната система.

# 23
Джес Благодаря ти много   bouquet  bouquet  bouquet Имам профил,ще пробвам,ако не успея ще ти пиша  Simple Smile

# 24
Daybreakers  newsm78

Разбира се, че е ужаси, нали има вампири. И то грозни!  Mr. Green А в първия има и сам Куентин Тарантино в ролята на психопат, кво по-ужасно от тва, аз не знам!  hahaha

# 25
  • в сърцето на един мъж...
Daybreakers  newsm78

Разбира се, че е ужаси, нали има вампири. И то грозни!  Mr. Green А в първия има и сам Куентин Тарантино в ролята на психопат, кво по-ужасно от тва, аз не знам!  hahaha

Ти пък, на Куентин му отива да е психопат Mr. Green

# 26
  • София
брр, и трите Здрача ( т.е От Здрач до Зори, или да го наричаме ЗЗ, че много дълго Mr. Green) ли ще гледаме наведнъж? Дали ще успеем за 1 седмица, или да си дадем повече време newsm78.
За статистиката - гласувах с Да за Вълк, а новият още не съм го гледала

# 27
Ама отива му, разбира се, много е убедителен, което ми прави тръпки.  Mr. Green

Е, Нелка, трите част за една седмица може и в повече да дойдат на несвикналите.  hahaha

# 28
  • в сърцето на един мъж...
Той затова има потресаващ ефект Mr. Green

# 29
Той затова има потресаващ ефект Mr. Green

Ма да, особено сценката в мотела с леличката от банката, бррр.

Общи условия

Активация на акаунт