Лято по френски (sea, sex and sun) - Франция 28

• 41 486
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Е, в такъв случай, дано се намери някоя добра душа! За съжаление, не мога по никакъв начин да съм ви полезна, далеч съм от Нант, но успех!

Мерси!Затова писах тук...за другаде не се сетих Rolling EyesИ аз да помогна са каквото мога.

# 46
За съжеление май си нямаме мама от Nantes (да не се объркат, защото има и Nant !)

С написан адрес и такси все ще стигнат, но после ще им е много тежко ако не разбират езика   Sad

Пробвайте и в този форум :
http://assobg.org/forums/index.php?showtopic=1181

Може и да търсите българин сред лекарите в града или пък преводач  newsm78

# 47
tandonova79  Защо са избрали точно Нант ? Някой им е казал или с лекари са говорили ? За там инфо не мога да дам,но за Париж мога да помогна с инфо поне.Скоро имаше тук една жена,която също беше със злокачествен тумор,и след 5 месеца лечение се прибра жива и здрава в България.Сега и предстоят само консултации и козметични корекции.Ако искаш пиши ми на лични ще се опитам да ви свържа с жената и ще ви дам координати на болницата.С превод не мога да се ангажирам за съжаление,но мисля че тук в Париж все ще се намери някой свободен българин който да помогне с това.Другото което е,в тази болница има българка-пластичен хирург,която предполагам може да помогне.Не правя реклама на болницата,казвам това което видях за 5 месеца! Сподели с твоята приятелка и нека тя си реши.От сърце й желая да излязат бързо и с добър край от този ад.
La Pintade Благодаря за куража  Hug ти като учител ще те послушам и ще се опитам да не се тревожа толкоз за ученичката,и каквото решат от училище. Но да те питам,дали да продължавам със строгите опити да се учим да четем и пишем сега или да оставя това за учебната година ?
За децата в България съм много съгласна с теб,за съжаление.А тинейджерите са... нямам думи,чалгата им влияе много  Confused

# 48
Най-вероятно ,( ако се отвори някаква възможност ще пиша), на срещата няма да мога да дойда, неделя ми е най-неудобния ден, а за пикника - не си падам по такива всеобщи български събирания, там със сигурност няма да ходя.
Цветели - имам опит с доста разсеяна госпожица, през гранд секцион на матернела ме спукаха от забележки и аз също се бях шашардисала как ще я кара в СП, но честно казано за четенето се научи много бързо, даже повече от другите деца, без да съм я мъчила предварително вкъщи, виж за математиката, там е друга история, не се справя много добре, но като се върне капнала от у-ще просто няма време за допълнително учене, освен домашните. По принцип мисля, че само в началото е трудно, после децата свикват с ритъма и темпото на СП, които са доста различни от матернела - има сериозни домашни всеки ден.
Юлия - ще си позволя да ти пиша на Лична по-нататък, защото имам няколко въпроса относно университетите, отговори ми когато имаш време.

# 49
  • France, Nantes
здравейте

не пиша във форума но ви чета редовно и с удоволствие. 

Привет,мами!
Търся и много моля за съдействие...ако има живущи в Нант българи!Моя колежка ще пътува да там с дъщеря се по повод на лечение и изследвания в раковата клиника там.

Ще съм благодарна,ако някой може да помогне с инфо или каквото и да е! Hug Peace

Изпратих ви лично съобщение във връзка с вашето запитване Оставих ви телефон за връзка. В случай че нямате възможност да комуникираме по този начин мога да ви изпратя адрес Skype или адрес Mail.   

# 50
Ла Пинтад, добре завърнала се! Мислих те къде си, що си Wink
И аз бях изненадана от процента на затлъстелите деца в България, особено на плажа беше очебийно... Cry

# 51
  • Пловдив
tandonova79  Защо са избрали точно Нант ? Някой им е казал или с лекари са говорили ? За там инфо не мога да дам,но за Париж мога да помогна с инфо поне.Скоро имаше тук една жена,която също беше със злокачествен тумор,и след 5 месеца лечение се прибра жива и здрава в България.Сега и предстоят само консултации и козметични корекции.Ако искаш пиши ми на лични ще се опитам да ви свържа с жената и ще ви дам координати на болницата.С превод не мога да се ангажирам за съжаление,но мисля че тук в Париж все ще се намери някой свободен българин който да помогне с това.Другото което е,в тази болница има българка-пластичен хирург,която предполагам може да помогне.Не правя реклама на болницата,казвам това което видях за 5 месеца! Сподели с твоята приятелка и нека тя си реши.От сърце й желая да излязат бързо и с добър край от този ад.
La Pintade Благодаря за куража  Hug ти като учител ще те послушам и ще се опитам да не се тревожа толкоз за ученичката,и каквото решат от училище. Но да те питам,дали да продължавам със строгите опити да се учим да четем и пишем сега или да оставя това за учебната година ?
За децата в България съм много съгласна с теб,за съжаление.А тинейджерите са... нямам думи,чалгата им влияе много  Confused

Мерси!Не са я избрали те сами,а от тук лекарите май  Rolling Eyes,защото вида на тумора го изисква-рядък е и май само в Нант правят йодолечение,което май е варианта!

Една добра душа ми даде тел. си!Благодаря предварително и тук! PeaceДано успеем с нещо да помогнем!

# 52
  • Пловдив
здравейте

не пиша във форума но ви чета редовно и с удоволствие. 

Привет,мами!
Търся и много моля за съдействие...ако има живущи в Нант българи!Моя колежка ще пътува да там с дъщеря се по повод на лечение и изследвания в раковата клиника там.

Ще съм благодарна,ако някой може да помогне с инфо или каквото и да е! Hug Peace

Изпратих ви лично съобщение във връзка с вашето запитване Оставих ви телефон за връзка. В случай че нямате възможност да комуникираме по този начин мога да ви изпратя адрес Skype или адрес Mail.   

Пак мерси!Писах на ЛС!  bouquet

# 53
  • Пловдив
За съжеление май си нямаме мама от Nantes (да не се объркат, защото има и Nant !)

С написан адрес и такси все ще стигнат, но после ще им е много тежко ако не разбират езика   Sad

Пробвайте и в този форум :
http://assobg.org/forums/index.php?showtopic=1181

Може и да търсите българин сред лекарите в града или пък преводач  newsm78

Благодаря и на Вас!  bouquet

# 54
Ей, къде изчезнахте? И вие ли сте шашнати от последните новини? Голяма отврат.

Но, честна пионерска, нямам нищо общо Laughing , мислех си за съвсем друго като отварях темата (и за друг евреин). Само че като гледам май наистина лятото ще го откараме под знака на тази история.

Пентадке, тъкмо се чудех каква е тази дълга ваканция при теб, а ти си имала домашно..

Julia B., стискам палци !

# 55
Моля за стиснати палци утре,че сме при док. Дано каже,че расте добре девойката, че вече само като чуя за ядене и ми призлява. Имаме и едни ходения по мъките с бюрокрацията - ужассссссссс! Ама трябва  да  оправим някак  нещата с докторите и болниците, че не можем да извадим хилядарките, та да плащаме за раждането.  Буча сега и стъжням деня на мъжото, ма то не се става току тъй татко! Да ходи, да пита, да се разправя, да оправи нещата, че немам нерви вече.  Айде, стискайте палци, па дано помогнат!

# 56
Chumbi,
хайде, хайде.
тук сме си близки, признай си Simple Smile

дано поне има хубаво море, ясно е, че другите неща за сега ги докарваме.

само дето си мисля, че с тази жега сувсем ще има проблеми с реколтата и това ще повиши долълнително цените Sad

Мравчица, стискам палци  Hug Колко още остава?

От няколко дни искам да питам Дони - как да се оттърва от някакви досадни дребни мухички, които са се завъдили в мушкатата ми?

# 57
Иве, ами след няколко дни започваме с момето 8 месец. Айде дано устиска до към термин,че да има повечко време да порасте.

# 58
 Джулия и аз стисках палци.Дано резултата е положителен

Мравчица стискам силно палци и за вас .Кураж. Още не съм получила отговора за ед медикала,но тази  вечер като заспи малката,ще ви пиша  всичко което съм направила по досието ,което подадох.Може да ми се смеете,но си водя бележки,заради сестра ми,като дойде един ден да и е по лесно. Ново било някака такса ,която преди е нямало и се въвела от месец март 2011
И аз не наддавах много по време на бременността с моята дъщеричка.И се роди 2.530 ,но пък се роди лесно и бързо.И после като започна да яде,едвам  и смогвах,та кърмата не стигаше и се дохранвахме.Досега е ограничавам в яденето.Това много ме дразнеше в България,че кой когато искаше даваше на детето да яде и то най-вече вафли ,кроки и чипс. ooooh!

Чумби този чичо ,който посегнал на камириерката е искал да бъде  президент на Франция,нали?Ама  смотана история,но пък и другото ,с бременността на Карла е също подходяща ситуация за предизборите като по поръчка.  Като слушам обаче   се радвам ,че на 43години не е страшно отново да си мама  bouquet

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 20:42 от saro

# 59
chumbi, мерси за палците - помогнаха  Grinning
Уф, много се радвам че мина ! Това далеч не беше най-трудният изпит, но ме беше страх да не ми се падне някоя философска тема, дето дори не разбирам какво питат...
Ученически неволи  hahaha

mrav4ica то съвсем неостанало ! Дръж се и давай повечко задачки на мъжо, че да свиква  Laughing

saro мерси и на теб  Grinning Ще отговоря на МР по-нататък че тази вечер съм гроги.

Общи условия

Активация на акаунт