Лято по френски (sea, sex and sun) - Франция 28

• 41 494
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Goqko а как става това с намирането на работа?И ако си намери работа чоевек,а няма разрешително работодателя съгласява ли се да те изчака докато ти издадат разрешителното?Примерно човек кандидаства за работа,одобравят го и се свързват с него и newsm78,като кажеш че ти трябва разрешително първо какво става?

# 706
Успешно "рантре" на всички утре, малки и големи!
Малеее, как съм забавила темпото, умирам от шубе за следващата седмица hahaha Ще стана хахава Shocked

# 707
  • Rennes, France
Мария аватара ти ме уби Crazy

Добре завърнали се Мария и Gogko Hug хубаво беше в БГ нали? А, догодина и аз смятам да се запътвам на там лятото...тук не уцелих тази година на слънце Wink

Аз си имах гости тази седмица, и днес си ги изпратих наобратно Sad ама ще влеза в ритъм...
Ние търсим нуну за Луи че се отказахме от креша - таткото не го одобри, ама и те май не ни искат, защото нашето кметство не контрибутва за креша в града близо до нас: демек не плащаме-не сме желани. Та сега в сряда имаме среща с нуну да видим каква е и какво ще правим Thinking

Аз имам късмета да работя при мъжа, но като ме назначиха се възползваха от факта че съм с магистърска степен на диплома и не е необходимо в този случай карт сежур. Така ни обясни тук счетоводителката, ама имайте предвид че никой никъде не ми я е искал засега и я имам само преведена за всеки случай, ако някой я поиска... newsm78

Успешна седмица на всички и където казва Мария - дано влезем в ритъм спокойно, без сътресения Peace

# 708
Здравейте! Успешно рантре и от мен! Оцеляхте ли след ваканциите в бг?
При нас всичко мина успешно, децата са доволни от класовете и учителите, надявам се да изкласим без особени проблеми.
Дони, състоянието на градината ми е една от причините да избягвам дълги престои, до 2 седмици е поправимо, иначе ми коства ужасни усилия привеждането в нормален вид.

# 709
Успешна нова учебна година на учениците и техните родители Simple Smile

Къти, дано се харесате с нуну-то.  Praynig

# 710
  • пак на Рив Гош
Привет и от мен!
Мария, Дони, бързо и леко влизане в ритъм! Simple Smile Дони, аз пък в събота си мислих за теб, докато си плевях "градината" - докато ни нямаше, плевелите се бяха разположили нашироко, та се трудех върху тях и си мечтаех да имам твоите "зелени ръце" Simple Smile.
Cutty, стискам палци да си намерите бързо нуну!
Аз пък да ви разкажа как ние пропуснахме рантрето. Камбанката реши да си удължи ваканцията и от петък вечерта се охремави, хремата премина в бронхите, нощеска дишаше като Дарт Вейдър и решихче, че ще е по-разумно да я заведем на лекар, вместо на училище. Резултат - ринофарингит, лекарства за астма и 3 дни болнични. Та утре ще се гледаме вкъщи  Confused. Вярно, че мислех да си взема едно РТТ през септември, ама не и по такъв повод.
Дано при вас да е минало по-добре!

# 711
Роца, бързо оздравяване желая на Камбанката и успешно рантре в четвъртък! Hug

При нас рантрето беше без особени сътресения тази година- голямата е в СЕ1, хвърли се да прегръща приятелките тази сутрин и тотално ни заряза Laughing; малкия е в голямата група на матернела, всичко му е ясно Sunglasses. Аз в моята работа гледах по-така объркано, ама се надявам да загрея бързо.

cutty дано бързо намерите най-подходящата за вас нуну! Peace

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 09:54 от Мария К.

# 712
Привет набързо, че вече съм затънала дълбоко в логистичните проблеми с развеждането на децата по всичките инстанции

Роце, да оздравявате, ученичката сигурно все пак е нетърпелива да започне?

Мария, това Яна ли е на аватара ти? Laughing  Точно така си я представям! Лека учебна година, ама като гледам как си вече уморена само два дни след ваканцията...  Кураж Hug

Успешна учебна година на всички  Peace

# 713
Moмичета, минавам само набързо да ви почерпя, че вчера бях рожденичка  party023
За първи път така не ми се празнуваше... На вас отразяват ли ви се юбилеите ?

Така че нашето антре беше много натоварено. Вече цялото семейство се нуждаем от почивка  Rolling Eyes
Но малчовците са щастливи и все още мотивирани  Laughing

Лека учебна година на всички и дано болестите да ни отминават !
Надявам се че Камбанката вече е по-добре и пренарежда сака си за четвъртък.

# 714
  • пак на Рив Гош
Мария, Чумби, Julia, мерси за пожеланията  Hug Мария, и аз ти харесвам новия аватар  Grinning

Да ви разкажа за нашето рантре - 2ра част. Както си бях взела днес РТТ с идеята да се гледаме с Камбанката тихо и спокойно вкъщи, следобеден сън, малко тихи игри, малко форум и блог  Wink, нощеска състоянието й се влоши  Sick. Та в 4ч30 нощеска се курдисахме в спешното на районната болница. Там я стабилизираха и я пратиха на хоспитализация в педиатричното отделение. Та си прекарахме деня в болница  Sad. Поне я изписаха да си спи вкъщи, с една торба лекарства за 3 месеца напред  Sick. Стискайте палци да не ни се налагат скоро пак такива изживявания....
Сега аз съм като центрофугирана и изтискана, а мамуната е ухилена до уши на дивана  Laughing

# 715
  • Rennes, France
Леле, Роц, страшно преживяване Sad дано не е нещо сериозно и да мине бързо на малката Камбанка Hug

# 716
Здравейте и от мен  bouquet
Да се оплача и аз сьм като пребито куче ама не от малкия, а от голямата Twisted Evil
Направо ми се ще да я кача предсрочно на самолетаа-от два дни обикаляме магазини да избираме бална рокля и рокля за изпращане от училището.И какво да ви кажа,както казваше покойната ми баба-големи деца,големи ядове,истина е Mr. GreenМоята претенциозна дьщеря нищо още не си е избрала,но вече смятам да я пускам сама по магазините,че не се издьржа и мрьнкането и претенциите.А представете си какво ме чака с обувките,чантите и т.н.
Затова се радвайте на децата си докато са малки,че после не се тьрпят hahaha

Роца,гадна работа са тея детски болежки,но няма как всички хлапета минават през тях.Аз след два звяра вече сьм свикнала Joy Joy Joy

# 717
Oх Роце, че какъв е този фарингит ?! Дано бързо да се оправяте : и Камбанката и майка и, че знам как действа престоя в децката болница  Tired

# 718
Юлия, честит празник, с малко закъснение!   bouquet И на мен от няколко години не ми е до празнуване по тези юбилеи, отбелязвам ги заради семейството ми в тесен кръг. Wink

Роца, дано се стабилизира Камбанката! Астматичен статус ли направи? Лекувайте се и се възползвайте от това продължение на ваканцията!

Донке, не е ли рано за бал още Joy? Къде ходите по магазини, къде са тези за официалните рокли? Дано намерите вашето щастие Wink

чумби, вярно, че Яна има сходство с момичето от аватара Sunglasses. Не съм толкова гроги още, но гледам в перспектива Laughing

# 719
Не е рано Мария,особенно с нашите претенции. hahahaГоспожицата не може повече да се развява по пьтищата,това и е за последно.Ще идва за няколко дни през януари и това ще и е.Чакат я 2 матури и два кандидатстудентски изпита напролет,те са по-важни от развлечения по магазини.Защото моята щерка няма насита да ходи по магазини и да купува разбира се Twisted Evil
Дано вземе някой по-сьстоятелен мьж,че иначе не знам............. newsm78

Юлия и от мен Честит празник сьс закьснение  bouquetИ аз нещо не искам да си празнувам рождените дни последните години

Общи условия

Активация на акаунт