"Юни месец наближава, бебевалеж тук се задава" - тема 25

• 24 518
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Прекрасна тема, с още по-прекрасни новини  Mr. Green
И като се замисля, че тепърва темите ще са пълни само с бебета  Mr. Green
Да са честити малките рожби на гордите родители, много щастие и късмет   bouquet
Аз днес бях на офталмолог, и имам зелена светлина за естествено раждане  Simple Smile
Момичета, Вещи с бъбреците ли имаше проблеми, че нещо ми се губи историята? Дано няма повече затруднения  Rolling Eyes

# 46
  • Sofia
здравейте мамчета,   bouquet

аз бързам да се отчета че сигурно сте ме мислили. Аз и бебо сме наред и още стискаме положението.
Та къде се изгубих наложи се спешно да полежа в болница, от 5 вечерта ме хвана сериозна бъбречна криза и ме втресе с температура над 39 градуса. После почнаха и силни контракции, след няколко дена борба на системи и какви ли не лекарства се стабилизирахме и чак днес ме пуснаха да си ходя. От сега нататък ще пазя леглото пък да видим до кога.

Хайде отивам малко да ви почета че гледам имаме си бебчета вече.

# 47
                                             Привет на всички.

ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА ЦВЕТА.МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ И СКОРО В КЪЩИ.  bouquet
 ЧЕСТИТ СИН И НА МАРЧЕЛИНО.  bouquet

Аз забравих какво исках да пиша. ooooh!После пак като се сетя.

# 48
MamaAnelia - я метни таз рецепта с овесени ядки, че по принцип мнго ми харесват, но не се престрашавам сама да направя...
А относно Джъмбото в Люлин - ами миналата седмица го минахме и да ти кажа мен лично ме разочарова - нищо не харесах за бебче...много "китайски" ми се видя...

Чин - недей така бе момиче, ще получа контракции от смях с историята ти за боклука hahaha
Аз преди години така си изхвърлих цяла торба с дневници, още ми е криво.

Еех..вие вече броите дните пък на мен ми остават (дай боже) още месец и 2 седмици...

# 49
Анелия, честита дата, дано стигнеш леко до нея, а бебката да си седи на  топло Wink

Вещи имаше проблеми с бъбреците, от там контракции, сега вече и разкритие, но каза, че не е мръднало, затова я изписали.

Днес ми е много странен  ден, едно че съм разсеяна, сега реших преди да изляза по задачки да си направя айран, взех едно кисело мляко и като го разклатих..... то отворено. Цялата ми кухня стана в кисело мляко, не знам да се смея ли, да плача ли...  Rolling Eyes

Хеберлеа, ако знаеш колко бързо ще мине времето...

# 50
  • софия
Чин, не ми казвай че ходиш да Плиска пеша Shocked, далече си е.
Иве, ти си мама  манекенка, просто перфектна Heart Eyes
Анелия, радвам се за датата, аз нямам предпочитания избрах си първата свободна.
Даги, нали е минало измъчили сте се, като знам как боли бъбречна криза Hug
Като ви гледам как сте се мобилизирали,си мисля че и ние имаме още неща за копуване и оправяне.

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 12:29 от tzvetihc

# 51
Цвети, пеша ходя, даже днес 2 пъти ще отида Simple Smile

Даги, уффф.. и твоите премеждия край нямат, радвам се, че си си у дома, а сега почивай и мързелувай повечко.   bouquet

# 52
chin мерси за новата тема  Hug Това с млякото е много гаден номер  Confused
Аз съм пак в някакава дупка. Будя се по никое време и само гадости си мисля.
Поне днес ме напече слънцето малко. Много е хубаво времето. Ще почна да пера бебешките дрешки вече.
Приятни разходки на всички днес. Колко ли бебчета ще се запишат в тази тема  Heart Eyes

# 53
Момичета, днес нещо не мие добре, та отивам да полегна!

БЮТИ, офертата много ми допада Hug Heart Eyes всички други ангажименти могат да почакат!

# 54
Ехааа, честити бебчета тризначета на мама Цвета , а също и честито бебе на Марчелино  smile3504, да са живи и здравички, бързо да наддават  newsm51
ПаО, стискам палци всичко да е наред с малкия мъж   bouquet
Хм... аз вече съм +20 кг, доста ми личи, но пък мъжа ми не ми натяква, напротив, казва, че съм хубава всякак. Аз се виждам, че не съм, ама за това ще мисля после, като се появи малкия принц  Grinning
Чин, благодаря за хубавата тема, както винаги   bouquet

# 55
 Влизам и само хубави новини LaughingНали пазя леглото и рядко имам сили да седя пред компа.
Честити бебчета на Цвети да са им живи и здрави да наддават бързо и да си ги гушкат скоро!
Честито момченце и на Марчелино!
Чин много ме разсмя с боклука  Laughing
Даги и Вещи стискам палци да ви преминат болежките още малко ще устискаме пазете леглата. Praynig
За килограмите не се врягам изобщо тази бременност до момента съм качила 7кг. ,но и 20 да бяха важното е бебето да е добре ,кг се свалят.Момичета цяла нощ не съм спала  от притеснение .Не усещам бебето и се чудя да не е от тези инжекции за стимулиране на белия дроб  newsm78
Стиснати палци на всички ,които са на консултация.

# 56
  • Пловдив
Здравейте!
Какви прекрасни новини си имаме Heart Eyes
Честито момченце на МАРЧЕЛИНО и тризначета на ЦВЕТА! Да са живи и здрави и много послушни Hug
ДЕСКА, честит празник на теб и на Йоанка Hug Да сте здрави и много да се радвате една на друга Hug

Изпуснах цяла тема почти, но съм много изморена напоследък. Нямам сили за нищо, а като поседя малко на компа краката ми се подуват. Тъй като пиша от на мъжа ми неговия лаптоп, ми е тежък да го взимам в леглото. Моя пък е много малък и така запецва #2gunfire че не ми се занимава с него.
Ще опитам да наваксам и да се включвам по-често.
Надявам се че всички сте добре Hug

# 57
Ъъъм, така умирисах цялата къща... Хербелеа, ще преведа рецептата по-късно и ще ти я пратя, че ми е на английски.
Чинче, много гаден този номер с млякото. Ама ти недей да се преуморяваш - аз малко да походя пеш и започва да ме боли долу вдясно  Sick
Кити, Даги, Вещи, дано се почувствате по-добре скоро.  Hug Дано не пропускам някого.
анели, пробва ли да хапнеш нещо сладко, да го събудиш мъничето, или пък да го побутнеш малко - аз така правя. Дано всичко да е наред  Hug

# 58
Здравейте  Hug

Честити бебчета на Марчелино и Цвета,нека бързо наддават и скоро се приберат вкъщи!

# 59
Ама то човек да не се отплесне за малко.... Grinning

Марчелино, Цвета честито! Дано скоро се приберете и да се гушкате вкъщи!  bouquet

Ей ама и на Вещи много и се събра. Hug

Аз днес ходих на преглед. Всичко е наред,секрета чист (слава богу). Само хемоглобина ми е доста нисък- 87  ooooh!.Ще си пия желязо и така. Сега мисля да поизляза малко на разходка, че тук времето е хубаво. Grinning

Чин   bouquet за темичката. Както винаги е много хубава.

Общи условия

Активация на акаунт