"Юни месец наближава, бебевалеж тук се задава" - тема 25

• 24 520
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ех, че хубави новини  Simple Smile

Честито бебче на Марчелино и честита тройна радост на Цвета!   bouquet Да са ви живи и здрави бебчовците и да растат много щастливи!

Цвети, тази нощ и аз имах ужасно сърцебиене. И друг път ми се е случвало, но сега беше повече. Знам, че трябва да се пие повече вода.

Стискам палци на Даги и Вещи да се държат и да са добре  Praynig

Аз и днес не успях да се завлека да ми вземат кръв (последна ПКК и урина), че моят мъж имаше спешна нощна, нямаше как да ме закара, и го оставих за понеделник.
Няма да пускам спин и хепатит, само васерман, така ми каза доктора. 6-те месеца от старите изследвания изтекоха на 11 май.

Момичета, не се ядосвайте на мъжете си, на тях също им е приключение. Моят в началото като започна да ми расте корема ме гледаше странно, все едно съм извънземно. Сега свикна и само ми вика от време на време доволен, че вече моят корем е по-голям от неговия  Laughing Иначе качените ми кг са 11-12, ако не бях на нисковъглехидратна диета не знам колко щяха да са   Simple Smile
Мушмуронко, при теб летвата е доста висока  Sunglasses С такъв перфекционист сигурно всяко излишно грамче се забелязва  Simple Smile

# 61
MammaAneliaN  хапнах и сладичко и фреш пих ,да бутам не смея много ,че нали правя контракции  имаше едно леко мърдане ще я следя.Като мърда много защо е толкова неспокойно ,като не мърда пак зле угодия нямам Blush

# 62
Вижте каква статия открих днес Жена отгледа бебе между червата и черния си дроб, роди го живо на седмия месец

Да не би това да е тежката операция в МД за която говореха момичетата вчера? Ако е истина е  чудо!!! Simple Smile

# 63
Ех, момичета, като се заговорихте за килограми, аз да си кажа моите +30 (т.е в момента съм 79).  #CrazyМъжо, като влиза в стаята, където се преобличам, само се обръща бързо на другата страна и излиза. Embarassed
Даги, радвам се, че вече си добре. Почивай си и мисли само хубави неща.  bouquet
Аз пък от сутринта не усещам малчо да рита, толкова, колкото обикновенно. Като ми каза док. за застаряваща плацента и ниски води, та се вкарвам във филми непрекъснато. Направо ужас. Явно ще се побъркам през оставащата седмица, две.

# 64
Еххххх,с какви хубави новини започваме и тази темичка Grinning направо се разплаках от щастие!
Честита да ни е!Чин  bouquet

ЦВЕТА ЧЕСТИТА ТРОЙНА РАДОСТ!ДА СА ВИ ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА!НА ТЕБ СКОРОШНО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ! Hug  bouquet

Даги, дано отминава тази криза ooooh! много кофти милата Hug
Вещи още мъничко,стискай,намъчи се,но поне си заслужава Hug

Оф с тези зъби момичета ooooh! все едно сме се наговаряли да ни болят едновременно..., а като четох поста на СИМПЛИ ми то все едно четох моят Joy този бойлер ме побърка да капе.....
 За зъбите на Орнелка щях да казвам ,а и на всички ,които имат нужда може да жабурите с прополисов разтвор разреден в 50 мл хладка водичка Simple Smile действа като локален антибиотик и много помага в такива случаи Peace
Аз освен ,че се жабуря някой път и напрао мажа там където има гной или проблем по венците с клечка за уши от разтвора без да разреждам с вода Peace
За килограмите няма да коментирам ,че направо ooooh! ама не ми пука честно казано на този етап  Simple Smile важно е бебка да е добре Grinning
 Hug за всички и лек ден!  bouquet

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 14:23 от @ALEKS@

# 65
Алекс, благодаря ти.  Hug Аз жабуря със Сандрин, лайка...редувам общо взето. Иначе имам вкъщи прополис в спирт. Ти за готов разтвор ли говориш или домашно правен? newsm78

# 66
  • София
Орнела, аз преди имах големи проблеми с венците. Всичко съм пробвала. Общо взето минава като мине периода, в който си - това са моите наблюдения. Но все пак можеш да правиш масажи на венците - отдолу в посока към зъба, по пет минути някъде, и на двете челюсти. Най-вероятно ще започне да излиза кръв, но това да не те притеснява - това е възпалена кръв и е хубаво да се махне. Би трябвало и зъбния камък вече да си изчистила.
Също може да е странно, но паста Лакалут уайт ни влияе (и на двамата с мъжа ми) по-добре от всички води за уста, прополис и т.н.

# 67
Точно Орнелка! Peace И аз ползвам домашно приготвен със спирт!Слагаш около 30 до 50 капки ,аз на око го правя Simple Smile Инъче може и купешки де, за който няма!  Peace

# 68
Вижте каква статия открих днес Жена отгледа бебе между червата и черния си дроб, роди го живо на седмия месец

Да не би това да е тежката операция в МД за която говореха момичетата вчера? Ако е истина е  чудо!!! Simple Smile
Да, за тази операция става въпрос. д-р Божидар  Славчев ( по прякор Бонко) ще ме оперира и мен Wink
Чудо си е че са живи и двете... Дано бъде живо и здраво, а майка му бързо да се възстановява. Simple Smile

Елдра, разбутай го, пий една кола и ще видиш какъв бунт ще настане.  Hug

# 69
  • Sofia
Марчелино:Честита ти радост,
cveta:и на теб и на таткото, честита ви тройна радост.
Да надавате бързо и да се възстановявате бързо и дано ви изпишат скоро да се гушкате.
Много емоции много хубави новини!

Чин, гледам че те е хванала кризата преди дни, всичко ще е наред, гледай да не го мислиш. Докторите си знаят работата и от нас всече нищо не зависи освен да почиваме. Ще видиш че малкия човек няма да е толкова малък. В 37 седмица си е готов за живота.

Вещи : дръж се, устискахме се до сега малко ни остана.
Кити:Стискай и си почивай, дано ти мине скоро.

Елдра: Не се притеснявай излишно, ако има нещо притеснително ще го видят и ще вземат мерки. Все пак времето си наближава. Но вече си и време да го удариш само на почивка.

Иначе аз съм спокойна, бебо е достатъчно голям, биха ми и инжекции за отваряне на дробчетата, от утре влизам в деветия, та когато стане тогава. Е надявам се на една две седмици отсрочка де, че да се възстановя физически, да се излекувам и да подготвя багаж и къща, че всичко бях оставила като изляза в майчинство а то какво стана, точно 2 дни.

StefyD:видях че си питала за Токуда, аз ще раждам там.

Успешен и прекрасен ден ви желая, само хубави новини да донесете от прегледите!

# 70
  • София
А те как изобщо са я оставили с тази извънматочна бременност Thinking

даги, при кой си там?

# 71
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте,момичета  bouquet

И аз си поплаках ,като прочетох за Цвета.

Цвети,браво на теб.Да сте живи и здрави,много щастливи.Бързо да наддават бебчетата и да се прибирате да си се радвате вкъщи  bouquet

MammaAneliaN,Елдра и аз днес почти не усещам бебенцето си Rolling Eyes

Даги,Вещи Hugмалко остана,мами -героини сте  Hug

Браво за хубавите резултати от прегледите ви и късмет на мамите на ,които им предстоят такива Hug

Чин,ще се много се радвам за ремонта и че всичко се подрежда  Heart Eyes

Цветич и аз от време на време съм със силно сърцебиене,изпотяване и прилошаване,но предполагам,че при мен е от Генипрала Rolling Eyes

Бюти,само 45 дена ни останаха  Heart Eyes

Аз приключих с голямото чистене на апартамента и с багажа за болницата,сега остават само покупките  Heart Eyes

Hug за всички,които пропускам и хубав петък 13-ти ви пожелавам

# 72
Чинче, благодарско. Поразбутах го, хапнах малко шоколадче и човека се поразмърда. Peace
Даги, това с почивката е мисия невъзможна, когато очакваш четвърто дете и нямаш помощ от никъде. Все пак се опитвам-спрях да готвя вечер и сега готвя само сутрин. Простирането на дрехите съм го оставила на малкия син, а чистенето на големия... Wink

# 73
Даги, надявам се да не ме оперирват преди 38г.с навършена или поне ще съм влязла в 38г.с.

Бюти, сигурно на нейна отговорност, виж, че тя не е ходила на прегледи.

# 74
  • Sofia
Еха, браво на докторите, че са се справили с този случай! Направо невероятно звучи историята, дано се възстановяват бързо майка и бебе!
Бюти, пише, че не ходела редовно на прегледи, затова не са го хванали... ама все някой я е гледал сигурно, та кой знае и къде е ходила...

Аз пък сега имам друга чуденка.... Седя днес и правя всякакви магарии за преместването на бебето, по едно време се разбунтува и сякаш се размести, обаче сега не мога да преценя кое къде му е?!  newsm78 Вляво под ребрата ме рита нещо, но дали са крака или ръце... хълцаше, но то целия корем ми се тресе, не мога да преценя откъде идва хълцането.  Laughing И сега се притесних да не го врътна вместо на 180 - на 360 градуса.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт