"Юни месец наближава, бебевалеж тук се задава" - тема 25

• 24 546
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Sleeping Beauty: При Кръстанова съм, даже и сега лежах там. Доволна съм. Исках преди при Лазарова но тя май се завърна от дълъг болничен едва тази седмица.

Елдра: И аз така си мислех че няма кой, е при мен положението е доста по различно от при теб. Няма храна, не е прано, не е чистено но в един момент,просто легнах с болки и нямаше на къде.Или почиваш или .....разбирам те но, все пак наистина трябва да се поставим преди всичко. Hug

Чин, дано. И всичко ще е наред. Praynig

# 76
  • София
dagi, чувала съм добри отзиви и за нея Peace

Шунка, спирай засега, ще му стане лошо да го въртиш hahaha

# 77
Привет  Hug
Купихме паркета след голямо гледа не и избиране.С мъж на пазар е сложна работа  Crazy
Уж съм болничен,а съм в магазина,защото няма кой да работи.Така ама офтекясвам да стоя на едно място  #Crazy

# 78
Шунче, свят ще му се завие на това дете, спри сега, отиди на преглед да видиш какво е станало и ако е на кьорчик, пак се мятай на упражненията. Simple Smile

# 79
Ей, мамчета, много пишете.
Аз днес ходих на зъболекар и се оказа, че болката идва от венците. За Сандрина съм чувала че е с билки, може това да си взема. Алекс , а този прополисов разтвор как го правиш? Или ако си купя от аптеката - точно прополисов разтвор ли да търся?

Гачони, всичко за хапване за РД приготви готвачката в нашия хотел. Голяма майсторка е! А цифричката и на мен ми харесва. Всяка година му вземам такава за РД от една парти агенция. После или я носим в детската градина, или я давам на приятели да я ползват, сега тази му краси детската стая!  Wink

Моя мъж пък много ми се радва на корема. Дори сега ме гледа по влюбено от преди. Нали нося детето му. А и май си пада по по-закръглени мацки!  Laughing

# 80
Честити бебчета на цвета и марчелини, бързо възстановяване и само щастливи мигове заедно  bouquet
Dagi аз също ще раждам в Токуда, днес бях на преглед и видях че д-р Лазарова се е върнала, но и за Кръстанова са добри отзивите.
Шунка надявам се бебо да се обърне, много е гадно това седалищно положение, нямаш избор.Аз до началото на деветия месец бях така, как ли не се обръщах с главата надолу, с фенерче го прилъгвах, стоях на колене, незнам дали помогна, но се обърна.

Много  Hug на всички и дано по бързо и без болежки минава времето до срещата с бебчетата.

# 81
уф, ей това местене заедно с обзавеждане, нареждане, подреждане и подготовка за бебче няма край... все си казвам още малко и край и все нещо ново изниква... не знам дали заради фитнеса който си спретнах тия дни (долни шкафчета, горни шкафчета, навеждане, протягане с прахосмукачката и парцал, обикаляне по магазини...) но моя синковец напоследък е супер активен непрекъснато се върти, рита където му падне, бута с ръчички докъдето стига...
Я кажете как да го укротя, че вече имам чувството че ме е насинил цялата отвътре Crazy

А това за извънматочната операция направо ме порази...браво на доктора! Е, Чин поне ще си в опитни ръце!

А н и - прополисовия разтвор по аптеките често се продава като клеева тинктура. Аз си го разтварям във вода малко на око, колкото мога да издържа или около 15-20 (или повече) капки на кафена чашка вода - става млечно-жълтеникав разтвор. Даже когато положението е най-зле си купувам направо прополис - едни кафеникави пръчици (продава се където продават мед) и съвсем малко парченце смесвам с дъвка и дъвча известно време...

# 82
Момичета, за проблема с венците. Аз имах също такъв, не спряха да ми кървят венците много дълго време. Купих си един чай от аптеката на ул. Поп Богомил 38. Чай за Венци (адстрингиращ)
Понеже може да го няма така опакован, ето какво съдържа : дъбова кора, смрадлика, градински чай, лайка.
2 супени лъжици в 400мл вряща вода се варят 10мин. Кисне 30 мин. За жабурене 5-6 пъти дневно.

# 83
heberlea, аз го търсих тоя прополис. Ама нещо не успях да намеря. Дай някоя идея къде да търся. И на централният пазар гледах и нямаше...  Sad

# 84
StefyD И аз ще раждам в Токуда виждам ,че има и други мами ,които ще бъдат там дано се нацелим.Аз съм при д-р.Колева и първия път бях при нея.

# 85
Симпли - виж тук, има списък с магазини http://abiconic.dir.bg/bees/propolis.htm
 Дано намериш някой до вас..
Не съм ги пробвала, аз като обикалям по пазарите винаги когато видя пчелен прашец или прополис си купувам - да си имам за всеки случай...

# 86
Хаберлеа, клеева тинктура имам.  Peace Ще си направя разтвор. Вижда ми се лесно.

# 87
Хеберлеа, ателието в което продава слинговете тази мадама се намира на улица Узунджовска, откъм Борис, на 20 метра от Борис. Така ми го обясниха на мен. Проблема е че не знам кое точно ателиенце е, трябва да се пита на място там, аз видях в гугъл мепс, че улицата е много малка, така че няма да е проблем. Ако имаш ходене по центъра можеш да се пробваш да го изидириш, ако ли не - ще бързам да се организирам.
  Момичета има ли някоя от вас със сенна хрема сега пролет и лято? Аз днес голяма разходка из квартала да търся ветеринар и ме хвана алергията, та се чудя дали някой има подобен проблем и има ли някакъв изход за бремеменни алергенки  Thinking newsm78

# 88
лелеее колко сте изписали тумбачета Simple Smile а и какеи новини рано рано е имало Crazy
ДА СА ЧЕСТИТИ ТРИЗНАЧЕТАТА НА ЦВЕТА И ТАТКОТО-ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,БЪРЗО ДА НАДДАВАТ И ДА СЕ ПРИБИРАТЕ ПО БЪРЗО:)
аз днеска голямо разхождане с мъжо ударихме и сега почивам Partyмомичета много е зле милия-искал да си купи тениски,ма не такива с натписи Армани,Бос или тем подобни,а обикновени #Crazyми то никъде няма ми ме побърка newsm78
Цветич радвам се че Дани е реагирал така,като те е видял и се надявам да се оправиш с това сърцебиене Hug
даги мили Hug
дано и Вещи устиска -още малко остана Praynig
чинче с тоя боклук и това мляко как съмс е смяла-майка ми ме гледаше ей така #Crazy
надявам сем остатъка от петък 13 да ане е фатален а никой Partyлека вечер и спокойна нощ Hug

# 89
Здравейте мамчета влизам да се похваля, че приключих с работата и видях страхотните новини
Честито на Марчелино и Цвета да са живи и здрави бебоците бързо да порастват и да се прибирав у дома.   

Общи условия

Активация на акаунт