"Юни месец наближава, бебевалеж тук се задава" - тема 25

• 24 548
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Абе, аз от няколко дни се чудя и все забравям да питам:
Ани, как ти е спането, по-точно сънищата?  Laughing

Аз цял ден почти не спрях, освен сладките, сготвих и една дроб-сарма, изпрах и първата бебешка пералня и сега съм си заформила едни контракцийки, а коремът ми се мята наляво-надясно и се разтяга във всички посоки.  Joy

# 91
е за мен и семейството ми се оказа много крив петък 13ти-мъжо отиде да довършва ремонта и какво да види мазилката пада Shocked започна да прави лампата в спалнята -гръмнаха крушките,след няма и 5мин .ми звъни майка от Окръжна болница -спешното -баба ,която на легло по спешност бронхопневмония ,след още 10мин.ми звъни най-добрата ми приятелка,че се разделят с приятеля й ,а имаха такива сериозни планове и в резултат от всички тези негативни емоции съм с такива болки ,че какво да ви кажа -дано от стрес да не родя по-рано ,че и направление още нямам-ами рано ни е.....

# 92
е за мен и семейството ми се оказа много крив петък 13ти-мъжо отиде да довършва ремонта и какво да види мазилката пада Shocked започна да прави лампата в спалнята -гръмнаха крушките,след няма и 5мин .ми звъни майка от Окръжна болница -спешното -баба ,която на легло по спешност бронхопневмония ,след още 10мин.ми звъни най-добрата ми приятелка,че се разделят с приятеля й ,а имаха такива сериозни планове и в резултат от всички тези негативни емоции съм с такива болки ,че какво да ви кажа -дано от стрес да не родя по-рано ,че и направление още нямам-ами рано ни е.....

Много кофти като се започне така...  Tired Не се давай, дръж се, всичко ще се оправи, а и той деня почти свърши, още малко само. Ще видиш, че всичко ще е наред  newsm51

# 93
Роси, а има ли вариант да си поръчаме и ние слингове, без да идваме до София?

Ани, как ти е спането, по-точно сънищата?  Laughing

Grinning Последно сънувах първата двойка близначки. Но нали обещах да не казвам вече. След това вече наистина не съм сънувала никакви бебета! Явно като не споделя с вас и магията свършва.  Wink След като сънувах близначки и като се появиха близначки и на мен вече започна да ми става интересно дали с такава точност ще сънувам всички бебета. Но от тогава вече нищо!  Grinning

Ичка, наистина днес си карате по правилата на петък 13. Хайде вече почти е края на деня, дано лошите неща да спрат до тук.

# 94
  • Sofia
Ани, как ти е спането, по-точно сънищата?  Laughing
Ей, това ми беше последните дни в главата и все забравях да питам, като тръгна да пиша. Simple Smile

Ани, вече май е безопасно да споделяш.  Laughing

Ичката, вечеряй и лягай да спиш, да свършва поне този ужасен ден за теб! А утре дано всичко е цветя и рози! Hug

# 95
Ей ама не мога да ви настигна.
Влизам да дам отчет и отивам да вечерям.
Прегледа и мина супер. Всичко й е наред на малката. Аз не съм очаквала и друго де. Просто е чудо, че дете родено в 32 седмица е толкова развито. От тук нататък продължаваме с офтамолог и ортопед. Дано и там сме добре.
Иначе и аз днес съм с кофти настроение. Дължи се и на това, че Марти все работи. Уж 15 дни му се полагат да е у нас, ама не. Пак съм сама. Оф хайде да не ви надувам и аз главите.
Поне днес пооправих къщата, смятам утре да го оставя да се гледат с Йоана, пък аз ще си намеря занимание някакво. Лошото е, че не може да ме отмени за цеденето на кърмата, но хайде това ще си го върша аз.

# 96
Честито на Марчелино и Цвета за бебоците! Да са ви живи и здрави и бързо да наддават, че да се прибират у дома при щастливите татковци!

Деска, радвам се че Йо се развива добре и стискам палци и занапред всичко да ви е наред!

Аз днес си взех болничния, наща бебка е с главата надолу и търпеливо чака да дойде момента, макар че вчера една акушерка като ми пипна корема, каза че доста се е смъкнал и ще родя по-рано. Ама аз си я усещам бебката все още доста високо, така че не съм се шашнала още, макар че си ме е страх от раждането.

Аз утре сутрин мисля да отида на извънредната лекция на Моето дете от 10:00 ч, а после и на презентацията в център Естествени идеи "Раждането - активно и позитивно" - ако и други мами смятат да ходят, ще се радвам да се видим.

Лека вечер от мен и прегръдки на всички!

# 97
StefyD И аз ще раждам в Токуда виждам ,че има и други мами ,които ще бъдат там дано се нацелим.Аз съм при д-р.Колева и първия път бях при нея.
И аз съм при нея Simple Smile, ти за кога си

# 98
Момичета, радвам се, че всичко е наред!

ИЧКА, лягай и заспивай и утре да се събудиш с усмивка Hug

На мен продължава да ми е ужасно отпаднало и бебка е толкова кротичка Confused, искам да си я усещам непрекъснато, надявам се всичко да е наред Praynig

# 99
  • софия
Kiti утре бебка ще е по активна всичко ще е наред Hug, не се притеснявай да не се разболяваш, пази се.
СПОКОЙНА НОЩ Heart Eyes

# 100
  • София
Кити, от какво ти е отпаднало?
Аз днес излизах. Прибрах се.. Сашата нещо се оптва да се разболява. Набутах й ТайлолХот и я хоризонтирах. Викам, чакай да почета и заспах... и сега ми е толкова криво и отвратително, че повече не може  Confused

# 101
StefyD И аз ще раждам в Токуда виждам ,че има и други мами ,които ще бъдат там дано се нацелим.Аз съм при д-р.Колева и първия път бях при нея.
И аз съм при нея Simple Smile, ти за кога си
Аз за сега мисля да съм нормално раждане така ,че когато дойде момента дай боже да е по-късно.Иначе термина ми е 25.06.
Кити и ние продължаваме да сме кротки днес и кола пих и ефект няма,ако и нощес е така утре отивам да видят едни тонове.
Ваче дано се размине Сашата с болестите. Praynig

# 102
Eто ме и мен на отчет след прегледа.Бебо е добре,голям е,плацента ок,но си е седалищно.Този път доки заговори за секцио  Confused Каза,че вероятността да се обърне е 40% принципно за този период,но тъй като съм със стегнати коремни мускули и слаба,а и той е голям...процентите намаляват,а с минаване на времето още повече.До около две седмици ако не се е обърнал ще планираме секцио.Тогава ще съм 37 седмица и сигурно ще ми каже,че след 4-5 дена ще ме оперира.Не препоръчва нормално раждане при това положение,а едва ли ще го задържим дълго още в корема,защото ако тръгне нормално ще трябва да направи спешно секцио.Знам че най-важното е,че бебето е добре,ама така ми се обърка всичко е главата..Ама ще си правя упражненията и същевременно и за секцио ще се настройвам пък каквото такова.
dimar_t моля те пиши ми на лични какво си прилагала,за да се обърне,знам че ако на него не му се мърда каквото и да направя няма да ме слуша Simple Smile , но искам да знам че съм опитала.
Шунка и аз много си мислех ако се обърне,а не разбера и пак го обърна ... Mr. Green Ама ако пък греша и губя време и не правя упражнения... ?? Сложно стана а? Simple Smile
Вещи ако четеш-ти си нашия герой сега,бъде още малко силна...когато се видите ще забравиш всичко. Hug
Даги и на теб много сили ти желая,почивай и мирувай,всичко ще е наред.
Ичката хайде лягай и забравяй.Ако и ти си като мен лошо-повече изживявам драмите на близките ми ,колкото моите.Но сега ти и бебето сте важни.Дано баба ти се оправи бързо това е най-важното всичко друго е поправимо.
Кити,Ваче  дано утре денят е по- свеж. ooooh!

Оххх другото забравих,а вие сте се постарали да ме затрудните с толкова много писане  Laughing
Лека нощ и сладки сънища

# 103
ПаО  Hug Hug Hug не се притеснявай, ще се обърне. В една тема бях чела, че на доста майчета бебето се е обърнало в последния момент  Peace . Важното е , че е добре, мисли позитивно. Аз пък още не съм ходила на преглед за очите, и за мен не е ясно секцио ли ще е , нормално ли...

# 104
Ани гледам Хеберлеа ти е отговорила за клеевата тинктура(прополисов разтвор) Peace
В домашни условия немога да кажа точно пропорциите ,моят го приготвя една жена в България.Знам ,че в 96 градусов спирт се слага прополиса и се оставя да попрестои известно време преди да се ползва, после мисля че няма срок,освен че ме предупредиха в хладилника да си го държа.Ако някоя мама знае има ли точно определени пропорции може да сподели Peace

Общи условия

Активация на акаунт