"Юни месец наближава, бебевалеж тук се задава" - тема 25

• 24 520
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Прекрасен  ден   с  тези новини  като прочетох  не се разплаках , но  коремчето ми се обърна  няколко  пъти
ЧЕСТИТО НА  МАМА   ЧИН И  АНА 2 ДА  СА  ВИ   ЖИВИ  И  ЗДРАВИ  МАЛКИТЕ МЪЖЕТЕ И  ЗА НАПРЕД  МНОГО  ДА  ВИ  РАДВАТ smile3501 newsm51 newsm51  
  ГАЧОНИ   честита  годишнина  пожелавам ви  много   щастие  , любов и  незабравими  мигове Two Hearts

# 676
Честито на Чин и Ана2  Hug на вас пожелавам бързо възстановяване а на малките ви съкровища здраве и безгрижно детство!

Гачони Честита годишнина  newsm51 желая ви много любов и семейно щастие!

# 677
Честито на Мамаяни, Чин и Анна2. Нека малките душички много да ви радват и да са много палави, и винаги здравички.
Честито и на техните татковци, защото и на тях не им е било лесно 9 месеца покрай бременни и "хленчещи" жени и още тоооооолкова дълги часове пред родилното. Честито и наздраве!!!!!

# 678
  • Sofia
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ, КОИТО ВЕЧЕ СИ ГУШКАТ МАЛКИТЕ МЪЖЕ. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЧИН И АНА 2. СТРАХОТНИ ИМЕНА. ЧЕСТИТО И НА ГОРДИТЕ ТАТКОВЦИ. smile3501

# 679
ЕХ КАКВИ ХУБАВИ НОВИНИ  Hug
ЧЕСТИТО НА ЧИНЧЕТО И АНА 2 И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА.нЕКА СИНОВЕТЕ ИМ РАСТАТ ЗДРАВИ И ДОБРИ ДЕЦА. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 mamma
ОХ И АЗ ТАКА СЕ РАЗВЪЛНУВАХ ЧЕ СЕ РАЗПЛАКАХ ОТ ЩАСТИЕ. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44[/b]

# 680
  bigdance2  bigdance2  bigdance2  Добре дошли на този свят на новите бебенца, да са честити бебе Никола  на мама Чин   и бебе Явор  на мама Ана2  , нека растат живи и здрави и много щастливи и да радват всички ви в къщи.   party006  party006  party006  party006  party006  party006  party006

# 681
  • София
Къде са всички днес, май покрай големите новини нямаме вдъхновение по други теми Crazy

# 682
Beauty, абсолютно си права, днес всичко ще изглежда незначително на фона на това, че бебетата идват . Аз лично съм пълен айляк днес, мама взе детето инямам никакви ангажименти. Кротувам си, че лекаря ми го няма в бг а не ми се ражда при друг. Това от мен

# 683
Така ме беше стегнал корема и лежах няколко часа и сега ставам да надникна в темата и О изненада!  Laughing

Честито на Чин и Ана2! Да са ви живи и здрави Никола и Явор и бързичко да се възстановите ви пожелавам.  Peace

# 684
Прекрасни новинииииии
 Честито на мама Чин и мама Ана2 за  малките рожбички!!Да са ви живи и здрави и ви носят много радост  ! Още веднъж огромна прегръдка и честито щастие ,милички!! Hug
Ох, коя ли ще е следващата ?!?! Laughing Laughing

# 685
  • София
Роси твоят пък доктор къде тръгна точно сега Crazy  Много добре си решила да се възползваш и да полежиш, сега ти е паднало! 
Пък моят мъж пък е поканил гости довечера и аз волю-неволю трябва да напазарувам и да поприготвя вечеря...Ще пийна една биричка за здравето на Никола и Явор поне Mr. Green

# 686
Влизам си аз в бг- мамата и мъжо вика айде да пием кафе. Пък аз му викам да чака да видя Чин дали не е родила! Пък то И Ана2!  Hug Направо се разревах. Embarassed

ЧИН, АНА2 НЕКА СА ВИ ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ДУШИЧКИ И ДА ВИ РАДВАТ МНОГО ЗАНАПРЕД!  Hug

# 687
Днес финализирах почистването вкъщи, оставям мопа и хващам компа, защото усещах, че ще има новина, а те даже две, какво по - прекрасно от две нови слънца.

ЧИНЧЕ, на теб и на цялото ви семейство желая само най-прекрасните емоции от тук нататък с малкия - голям Никола (успя видя ли искаше бебе 3 кг. и го получи) изпращам на теб и на бебчо много, много, много  Hug  Hug  Hug и   bouquet   bouquet   bouquet

АНА2, на теб, на татко и на сладкия батко желая да сте много щастливи и малкия Явор, да ви носи само радости занапред, хайде и за теб и Явор силни  Hug  Hug  Hug и много   bouquet   bouquet   bouquet.

Имах и друго да пиша и да питам, но просто не мога да си събера мислите в момента, емоциите след такива вести са невероятни, прекрасни, разтърсващи.

# 688
Бюти, на почивка отива човека, вчера ми вика айде Роси, ще се чуем на 2-ри, а на 3-ти съм записана за секцио   Rolling Eyes Shocked

Но пък идеята с биричката е много добра   smile3521

# 689
Честито на Мамаяни, Чин и Ана2!!! Да си ви живи и здрави и много да ви радват! На вас пожелавам бързо възстановяване!

И аз много се развълнувах момичета, наистина бебевалежа започна  Heart Eyes
Живот и здраве и аз другата седмица ще раждам вече. Не съм писала скоро, че исках да свърша доста работа и ви прочитах  между другото. Готова съм със всичко, почнах дори малко да се притеснявам  Tired
 Лек ден и дано само такива хубави новини да има!

Общи условия

Активация на акаунт