"Юни месец наближава, бебевалеж тук се задава" - тема 25

• 24 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз точно това си викам също - да изчакам малко, да се размине тълпата, че то наистина 70 бебета и мами в тази болница как ли се събират. Те вероятно днес, че е преди празниците, ще изпишат доста хора.

# 661
отварям темата и какво да видя-бебевалежжжжжжжжжжжжжжжжж Grinning
АНА2,ЧИНЧЕ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ЮНАЦИ-МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ДА РАЗСТАТ МНОГО ПАЛАВИ И ОБИЧАНИ   newsm32
ГАЧОНИ честитиа ви годишнина  bouquet
МАМАЯНИ-ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА-ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГОООО ПАЛАВА:)
аз много се развълнувах-какъв ден само Crazy

# 662
  • софия
Една позната чака до следобеда да я приемат за планово секцио, нямаха места. То да ви кажа след празниците ще е същото всеки стиска до последно. Не е добре това, защото пламват вътре-болнични инфекции, но какво може да се направи, нищо. Rolling Eyes

# 663
Здравейте мами!
Аз нещо поизпуснах вчера и днес. Отворила съм форума, ама не мога да го изчета и то какви работи се случват аз докато наваксам!

Чинче, Ана2, да са ви здрави малките мъже, да ви радват цял живот!   bouquet

Аз обаче пак изчезвам, а пък темата се изчерпва с голяма скорост. Понеже не съм прочела, не знам дали някоя от вас вече не се е заела да направи нова. Аз не съм сигурна, че ще успея.   bouquet

# 664
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМАЯНИ,ЧИН,АННА2 !!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ДА РАСТАТ УМНИ И ЩАСТЛИВИ,ДА СА ГОРДОСТТА НА МАМА И ТАТИ !!!

# 665
Урааааааааа : )))) Аз не се разплаках,обаче пък такава еуфория ме обвзе от двойно разтърсващата вест : ))))
Чин честито ти малко Чинче.Нека Никола бъде жив и здрав и много да ви радва.На теб бързо възстановавяне.  bouquet
Ани2 честит младеж и на теб.Жялая на Явор да е много будно и щастливо дете.Чакаме ви скоро пак при нас   bouquet
Лек ден на всички мамички,нямам против още вести да има  Mr. Green , но айде дано всички мишчици дойдат по план на технките мами.
Гачони много семейно щастие ви желая и пълна къща с деца  Laughing

# 666
  • Варна
Абе, я някой да каже какво става с Чин!  Joy Joy Joy

Аз от 3 дни ви догонвам и днес а-ха да ви стигна и започнаха да бълват страници, та разбрах, че имаме бебе. А те даже няколко!  
Добре дошли на Никола, на Явор и на Ясена! Да растат прекрасни, здрави, щастливи и умни деца, гордост на родителите си и да имат най-безгрижното и незабравимо детство! Честито щастие на майките и татковците!

Вие защо всички искате бебета по 4 кила? Просто ми е странно. Моята дъщеря и нейно приятелче се родиха колкото Никола на Чин  -  идеални са си, направо върха. Не, че са си наши Simple Smile И нищо им няма, само моята е малко дивичка  Mr. Green  За мен даже тези мерки са супер, а сега май ще е по-едър малкият. Може би защото никога не съм припадала по пухкави бебета и съм нямала зор да има гънки, бузи и т.н. Даже ми се свидеше колко бързо расте.

Теди, надявам се, че си се поуспокоила.  Hug Кофти са те стреснали, но аз не прочетох друго, освен че е един от параметрите за изчисляване на размерите на плода. И е много важно как се мери точно. Вярвай в малката кукла и тя ще е супер!
Довечера ще ви догонвам, ако е възможно.

# 667
  • Sofia
Ех, честит да им е Никола на мама Чин и татко Слав.
Браво Чин, Ани2 бързо да се възстановявате и скоро да се гушкате у дома.
Hug Hug Hug
Ох,и аз останах без думи, такива хубави новини, ама аз си го мислех, ще от днес ще почне бебе валежа и ще си имаме по няколко бебчета на ден.

Гачони: Честита годишнина.Много любов и щастие ви желая.  bouquet

Красчето: не го мисли толкова успокой се колкото можеш, вече не зависи много от нас, важното е да си почиваме. Пък бебчето когато реши тогава, важното е да е готово а не колко тежи. Размерите са ориентировъчни. С мислене и притеснения само може да навредим на бебчовците. Hug

миси: Hug

Ани: пиши ме в графика за края на месеца  Laughing

# 668
Чин, Ана2, да са ви живи и здрави Никола и Явор  Много се радвам за вас ,знам,че всичко ще е наред и бързо възстановяване  newsm44

# 669
 newsm44 newsm68 Не мога да спра да плача  Crazy
Честито на мамаяни, Чин и Ана2!!!! Дано дечицата на всички за много много здрави и щастливи, да носят само усмивки и поводи за гордост на родителите си!   bouquet
Гачони, честита годишнина! Много дълъг и щастлив семеен живот ви пожелавам  Hug

Аз днес бях на преглед. Малкия господинчо въобще не е тръгнал да слиза надолу, мърда си горе (добре си му е при мама)  Crazy Това леко ме обезпокои, защото все повече ми говорят за секцио, а аз не искаааам  Confused Каквото такова, важното е да сме добре  Peace

Много е хубаво така като валят положителни новини една след друга  Grinning

# 670
  • Добрич
 newsm68 newsm44 newsm51 newsm10
Оле!!! Прекрасни новини носите, момичета! Хайде да са ни на късмет бебетата и всички да се изредим и родим живи и здрави дечица! Ужасно се развълнувах и ужасно много се радвам!

Мила Ели, Честит ви бебе Никола! Да расте здрав, силен и борбен мъж! Много те прегръщам и целувам и двама ви с Никола!  Hug Heart Eyes
Честит Явор и на вас, мила Били! Да е и той много здрав, много усмихнат и послушен и да ви носи много радости и поводи за гордост!  Hug Heart Eyes
Честито бебе на Мама Яни! Много здраве и бързо възстановяване!
Гачони, честита годишнина! Много любов и щастие!

# 671
Ех, че хубавооооо  Heart Eyes
Честито на chin и на Ана2  Hug Надявам се бързо да се възстановят и скоро да гушкат мъничетата.
Все по-хубаво ще става  Heart Eyes

# 672
Хайде и от мен, честито на мамите и татковците!
Чин, Ана2, Мамаяни, да си ви живи и здрави, много, много послушни и много да ви радват!

# 673
Здравейте, аз съм от Февруарски мами 2011.
Намесвам се в темата ви, за да честитя на Чин рожбичката.
Да ти е жив и здрав мила, да носи много радост, слънчеви дни и усмивки вкъщи. Всички февруарки се вълнуват заедно с теб (ти си знаеш защо)  Hug прегръщаме те и бързо възстановяване Heart Eyes
Честито и на всички други, които са усетели вече невероятното чувство да бъдат майки  bouquet

# 674
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Ех, колко много бебчетааааа  newsm68

Честити Божидара, Николай и Десислава на мама Цвета

Честити Никола на мама Чин и Явор на мама Ани2

Честита дъщеричка Ясена на МамаЯни

Момичета, пожелавам ви много щастливи мигове с малките бебочета!

Ех, почна се бебевалежа  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт